Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποτε ομαλοποιηται η διαφορα ηλικιας???

Recommended Posts

Οσο γινεται δηλαδη...

Τα καμαρια μου εχουν 2 χρονια διαφορα και δυσικα τωρα στα 3μιση 1μιση η ζωη ειναι πολυ δυσκολη για τον μικρο. Τρωει φαπες, σπρωξιες...

Το αποτελεσμα ειναι να ειναι συνεχια γραπωμενοσ στην γιαγια του (γιατι οταν τον παιρνω αγκαλια ο μεγαλος προσποιηται κριση βηχα και με την ευκαιρια τον καρπαζωνει). Ποτε θα μπορεσει ο μικρος να σταθεροποιηθει και να αρχισει να ανταποκρινεται με αναλογο τροπο???

Διαφημίσεις

Ααααχ κάπως έτσι είμαστε κι εμείς, μόνο σε μικρότερες ηλικίες. Ήρωας ο μικρός μου!!! Τι να κάνω... με το καλό, με το άγριο, με τιμωρία, με νουθεσία. Τίποτε δεν πιάνει βρε παιδιά! Δώστε καμία συμβουλή οι παθούσες....

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Νομίζω όταν αρχίσει ο μεγάλος να βλέπει σαν "ισότιμο" το μικρό. Άμα αρχίσει να μιλάει, να παίζει μόνος του (ελπίζω όχι όταν αρχίσει και ο μικρός να ρίχνει φάπες :)) λογικά θα θελήσει και ο μεγάλος να παίζουν μαζί.

Με τους δύο μεγάλους δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ήταν σαν να ξεκίνησαν από την αρχή μαζί. Τον τρίτο όμως τον αφήνουν απ' έξω, τώρα αρχίζουν λίγο να του δίνουν σημασία που έχει αρχίσει και αυτός να παίζει με παιχνίδια που αρέσουν και σ' εκείνους και να συνεννοείται.

Σε εμάς συμβαίνει το αντίθετο , ομικρός ούτε 2 χρ. ενοχλεί συνέχεια τον μεγάλο 3,5 χρ. Συνέχεια θέλει να του παίρνει τα πράγματα , μέχρι και κάτω τον ρίχνει προκειμένου να του πάρει αυτό που έχει στα χέρια του. Η αλήθεια είναι ότι ο μικρός είναι λίγο τσαμπουκαλής ενώ ο μεγάλος πιο ήπιων τόνων.

Νομίζω όταν αρχίσει ο μεγάλος να βλέπει σαν "ισότιμο" το μικρό. Άμα αρχίσει να μιλάει, να παίζει μόνος του (ελπίζω όχι όταν αρχίσει και ο μικρός να ρίχνει φάπες :)) λογικά θα θελήσει και ο μεγάλος να παίζουν μαζί.

Με τους δύο μεγάλους δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ήταν σαν να ξεκίνησαν από την αρχή μαζί. Τον τρίτο όμως τον αφήνουν απ' έξω, τώρα αρχίζουν λίγο να του δίνουν σημασία που έχει αρχίσει και αυτός να παίζει με παιχνίδια που αρέσουν και σ' εκείνους και να συνεννοείται.

Που μα ξεκολλησει απο την "ποδια" μας για να παιξει... Η μαμα μου που τον κραταει λεει οτι οταν λοιπει ο μεγαλος αλονιζει αλλα οταν ειναι και οι 2 μαζι συνηως ο μικρος ειναι αγκαλια..

Διαφημίσεις

Αχ ... ξινεις πληγες.

Οταν ειμαι εγω εδω ολο και κατι βρισκουμε και κανουμε κοινο.

Οταν ειναι η γιαγια... βρε δεν ξερω πως γινεται αλλα ο Γιαννης βρισκει σωτηρια μονο στην αγκαλια της γιαγιας...:?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Αχ ... ξινεις πληγες.

Οταν ειμαι εγω εδω ολο και κατι βρισκουμε και κανουμε κοινο.

Οταν ειναι η γιαγια... βρε δεν ξερω πως γινεται αλλα ο Γιαννης βρισκει σωτηρια μονο στην αγκαλια της γιαγιας...:?

Γιαγια παρτον τον Δημητρην...

μην αγχωνεστε κορίτσια αυτά ειναι δανεικά .......όταν μεγαλώση και το μικρό πέρνει το αίμα του πίσω Τουλάχιστον έτσι έγινε με τα δικά μου Η μεγάλη του είχε κάνει την ζωή μαύρη....3 χρόνια διαφορά με τον γιό τώρα της ριχνει και αυτος ...χιχιχι και μετά ερχονται στα ισια τους αυτη 13 αυτός 10 ειναι ωρες που είναι να τα φτύσης ποσο αγαπημένα και ώρες που μας ακουει ο κόσμος όλος.........χαχχα

Διαφημίσεις

Μπορώ να σου πω πότε αρχίζει να ομαλοποιείται. Εμένα είναι 4μισι και 2μισι (περίπου). Και αγόρια. Ακόμα δεν παίζουν, αλλά αρχίζουν να μπορούν να συνυπάρχουν, αρχίζουν να κάνουν πράγματα μαζί, και σιγά σιγά ο πρώτος αρχίζει να καταλαβαίνει ότι έχει και ένα καλό το να έχεις αδερφό. Όμως νομίζω ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας.

Το θέμα με τη γιαγιά είναι άλλο αλλά δεν έχει να κάνει με τα παιδιά, αλλά με τη γιαγιά.