Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!

Recommended Posts

πραγματικα εδω και 10χρονια ασχολουμε με συμβασεις και περναν πολλες προκυρηξεις χωρις να τις ξερω.ετσι γινετε και με πολυ κοσμο,ειδα πριν στην tv κατι για προσληψεις σε δημους και νοσοκομεια αλλα μολις ειχα μπει στο σπιτι και δεν το ειδα ολο.σας παρακαλω οποιος γνωριζει ή εργαζετε σε αρμοδια γραφεια ας μας ενημερωνει επιτελους,μπας και εμεις οι απλοι θνητοι που παλευουμε να μεγαλωσουμε τα παιδακια μας να εχουμε επιτελους και το δικαιωμα της ενημερωσης και την μικρη ελπιδα οτι αν καταθεσουμε τα χαρτια μας ισως γινουμε ανθρωποι με μια προσληψη.και μιλαω ετσι γτ ειμαι ΥΕ και 37χρ.πλεον.χωρις ονειρα για το μελλον μου.ευχαριστω,εκ των προτερων και μακαρι να εχουμε καποια πληροφοριση

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ κοριτσια.ομως ξερω και το diorismo και ο asep μου στελνει μνμ στο mail μου.πριν 3μιση χρονια και κατι ο δημος θεσσαλονικης εκανε προσληψεις αοριστου χρονου με διαγωνισμο και δεν βγηκε πουθενα αυτο,μαθαινω και αρκετες συμβασεις που οταν τρεχουν δεν 'ακουγονται'παρα μονο οταν εχουν τελιωσει.:(

Δυστυχως ετσι ειναι με τις περισσοτερες συμβασεις τις μαθαινουμε αφου ληξουν γιατι αραγε?????? Ολοι ομως ετσι την παλευουμε με το ψαξιμο ακουγοντε καιρο τωρα οτι θα παρουνε ατομα στους δημους και στα νοσοκομεια και γω την περιμενω την προκηρυξη πως και πως αν μαθω κατι θα σου πω!

6Eujp3.png svAfp3.png

Διαφημίσεις

Μονο στα κεπ του δημου σου.....εκει τα εχουν ολα...μονο απο εκει θα μαθαινεις....μια φορα την εβδομαδα να περνας νομιζω πως αρκει....ακομα και προσληψεις που δεν τις παιρνει χαμπαρι κανεις ειναι υποχρεωμενο το κεπ να τις εχει.....

ευχαριστω πολυ κοριτσια.ομως ξερω και το diorismo και ο asep μου στελνει μνμ στο mail μου.πριν 3μιση χρονια και κατι ο δημος θεσσαλονικης εκανε προσληψεις αοριστου χρονου με διαγωνισμο και δεν βγηκε πουθενα αυτο,μαθαινω και αρκετες συμβασεις που οταν τρεχουν δεν 'ακουγονται'παρα μονο οταν εχουν τελιωσει.:(

ακριβως ετσι συμβαινει σε ολους τους δημους... φωτογραφικες προσληψεις για να βολευονται οι "δικοι μας". αν εχουν τα...κοτσια ολοι αυτοι που μπαινουν απο την πισω πορτα ας παρουν μερος σε πραγματικους διαγωνισμους του ΑΣΕΠ να δουμε τι θεση θα πιασουν. εκει φαινεται η μαγκια και οχι στα γραφεια του εκαστοτε δημαρχου και πολιτικου...σορυ αλλα εχω αγανακτησει με αυτα που βλεπω!

ευχαριστω κοριτσια!στα κεπ.ενταξει ειναι ευκολο αυτο θα το κανω.leman ολες ειμαστε αγανακτησμενες,και εχουμε δικιο.ασε που τοοοσα χρονια εχω δει και αν δεν εχω δει.ποντικακι μου ολες να ενημερωνουμε εδω νομιζω οτι θα βοηθηθουμε παρα πολυ.αντε να κανουμε και κατι σωστο στην τελικη.να αρχισουν να διορθωνονται επιτελους τα πραγματα σιγα σιγα.

κορίτσια είναι καμιά σας που έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Αγροτικής και είναι στον πίνακα επιτυχόντων; Ρωτάω γιατί αν δεν έγινε πρόσληψη στην Αγροτική μπορεί να κάνει αίτηση και να μπει στο ΙΚΑ... Εγώ έλαβα μεν μέρος αλλά δεν είμαι στους διοριστέους παρά μόνο σε σειρά κατάταξης οπότε και δεν με πιάνει... Δείτε το στο diorismos...

eNortjKzUjI0MjAztVSyBlwwFXYC1A,,39.png