Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

το σκοτωσε γιατι δεν την αφηνε να παιζει στο ιντερνετ!

Recommended Posts

Τετάρτη, Δεκέμβριος 22, 2010

ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Μια μητέρα στραγγάλισε τον τρίχρονο γιο της στη Νότια Κορέα καθώς όπως έγινε γνωστό τα κλάματά του, την ενοχλούσαν την ώρα που έπαιζε διαδικτυακά παιχνίδια. Πρόκειται για ακόμη ένα συγκλονιστικό περιστατικό με εθισμένους στο διαδίκτυο που γνωστοποίησαν σήμερα οι νοτιοκορεάτικες αρχές. Υπενθυμίζεται ότι φέτος τον Μάιο ένας άνδρας είχε καταδικασθεί σε δύο χρόνια φυλάκισης, επειδή άφησε μαζί με τη γυναίκα του να πεθάνει από την πείνα το μωρό τους ηλικίας τριών μηνών, διότι ήταν πολύ απασχολημένοι με την ανατροφή του εικονικού μωρού τους στο Ιντερνετ.

Όσον αφορά στο σημερινό περιστατικό, όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα, ηλικίας 27 ετών, έπαιζε on line παιγνίδια επί δέκα ώρες κάθε μέρα και στραγγάλισε το παιδί της γιατί είχε ουρήσει στο πάτωμα και την ενοχλούσαν τα κλάματά του.

Η ίδια είπε ότι ήταν έξαλλη γιατί ήθελε να ξεκουραστεί λίγο μετά την πολύωρη "απασχόλησή της" στο διαδίκτυο.

Η αστυνομία την περιέγραψε ως "ναρκομανή" των on line παιγνιδιών και επισήμανε ότι έπαιζε χαρτιά και άλλα παιγνίδια ανατροφής εικονικών ζώων.

Σημειώνεται ότι η Νότια Κορέα είναι η χώρα με τους περισσότερους "εθισμένους" στο Ιντερνετ στον κόσμο. Μάλιστα η κυβέρνηση ανεβάζει σε δύο εκατομμύρια του "εθισμένους" στο Ιντερνετ και στα βιντεοπαιγνίδια, επί πληθυσμού 50 εκατομμυρίων, και έχει αναγγείλει ότι ξεκινά τον επόμενο χρόνο μία εκστρατεία κατά του εθισμού, η οποία θα περιλαμβάνει την παροχή λογισμικού που θα επιτρέπει στα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο να περιορίζουν τον χρόνο που περνούν στο Ιντερνετ.

ΠΡΕΖΑ TV

21-12-2010

Διαφημίσεις

τι να πει κανεις τωρα...δεν υπαρχουν λογια... το χασαμε εντελως το μυαλο μας και την ψυχη μας εμεις οι ανθρωποι...παει..αυτο ηταν...απο εδω και περα μετραμε αντιστροφα...κριμα!:(

Ιωάννα μου μετά το σχόλιό σου δεν βρίσκω να πω τίποτα άλλο, γιατί τα είπες όλα: αυτό ήταν-μετράμε αντίστροφα.

Έχουμε ξεπέσει τόσο πολύ ως είδος, που, με αυτά που ακούω κάθε μέρα πλέον, απορώ πώς και κυρίως γιατί υπάρχουμε ακόμα.

Διαφημίσεις

ημαρτον ρε γαμωτο!!!!τι κανουν παιδια αυτες οι γυναικες?η μια με το ιντερνετ,η αλλη που το εβαλε στο πλυντηριο,η αλλη που το πεταξε στην αποχετευση ημαρτον δηλαδη!!!!τι ειναι αυτο το πραγμα!τις αξιωνει ο θεος να βιωσουν τη μητροτητα,αυτο το δωρο που αλλες παρακαλανε γονατιστες για ενα μωρακι,και φαιρονται τοσο απανθρωπα στο ιδιο τους το παιδι!σε αυτο το πλασμα που ειχαν μεσα τους 9 μηνες,που ενιωθαν τις κινησεις του,στο σπλαχνο τους!!!τι να πω πια ελεος!!!ακουμε μερα με τη μερα τετοιες ιστοριες ολο και πιο συχνα,μακαρι να σταματησουν αυτα τα πραγματα.ιανουαριος 2010,ματωνει η καρδια μου καθε φορα που βλεπω το τικερ σου βρε κοριτσι μου...:-(

qcKmp2.png

Σωστή η τύπισα.

Κλαίει το παιδί; Δείρε το

Κατουράει το παιδί; Σκότωσε το

Καλα τρελλαθήκαμε εντελώς...???? Τι να πω πια???

Λοιπόν σας αφήνω γιατί το πολύ parents με βλάπτει.

Κρίμα το αγγελούδι που έφυγε.

τι να πει κανεις τωρα...δεν υπαρχουν λογια... το χασαμε εντελως το μυαλο μας και την ψυχη μας εμεις οι ανθρωποι...παει..αυτο ηταν...απο εδω και περα μετραμε αντιστροφα...κριμα!:(

ποσο σωστο αυτο που λες Ιωαννα μου..

πραγματικα μετραμε αντιστροφα...

668bab1939.png

... Είναι από εκείνες τις ειδήσεις που τις διαβάζεις, που σου σηκώνεται η τρίχα και που δεν μπορείς να φανταστείς την κτηνωδία του ανθρώπου τελικά.... τί να πώ ? να πω κρίμα για αυτό το παιδάκι που το έπνιξε η ίδια του η μάνα ? είναι λίγο, πολύ λίγο.... δεν το χωράει ο νους μου....

Καλό ταξίδι Αγγελούδι...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

παλια λεγαμε οτι μια μανα δεν μπορει να κανει κανενα κακο στο παιδι της γιατι ειναι κομματι του εαυτου της. σημερα ουτε αυτο ισχυει βλεπεουμε καθημερινα μαμαδες να κακοποιουν και να σκοτωνουν τα παιδια τους και αναρωτιεμαι τι ειμαστε???? ακομη και τα ζωα προσεχουν τα μικρα τους εμεις????? ειναι η ωρα να αφανιστουμε σαν ειδος καθως ειμαστε παντελως αχρηστοι και επικινδυνοι προς ολους....φυση -ζωα - ακομη και αυτοκαταστρεπτικοι....

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

ημαρτον ρε γαμωτο!!!!τι κανουν παιδια αυτες οι γυναικες?η μια με το ιντερνετ,η αλλη που το εβαλε στο πλυντηριο,η αλλη που το πεταξε στην αποχετευση ημαρτον δηλαδη!!!!τι ειναι αυτο το πραγμα!τις αξιωνει ο θεος να βιωσουν τη μητροτητα,αυτο το δωρο που αλλες παρακαλανε γονατιστες για ενα μωρακι,και φαιρονται τοσο απανθρωπα στο ιδιο τους το παιδι!σε αυτο το πλασμα που ειχαν μεσα τους 9 μηνες,που ενιωθαν τις κινησεις του,στο σπλαχνο τους!!!τι να πω πια ελεος!!!ακουμε μερα με τη μερα τετοιες ιστοριες ολο και πιο συχνα,μακαρι να σταματησουν αυτα τα πραγματα.ιανουαριος 2010,ματωνει η καρδια μου καθε φορα που βλεπω το τικερ σου βρε κοριτσι μου...:-(

Με εχεις καλυψει 1000%. Από τη 1η προταση μεχρι και τη τελευταια...

Να πουμε παλι αντιο σε ενα μωρακι... που θα παει αυτο...

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

σου υποσχομαι να το αλλαξω μολις νιωσω οτι ηρθε το πληρωμα του χρονου... και το τικερ και το nicname...αλλα θελω λιγο χρονο ακομα...ελπιζω να καταλαβαινεις...πλησιαζει χρονος...τα αγορακια μας μαλλον γεννηθηκαν μαζι...οποτε υπολογιζεις ποτε περιπου θα αποχαιρετησω το τωρινο προφιλ μου...ευχαριστω και συγνωμη για το οφ τοπικ!:-(

λυπάμαι για τη κατάντια του ανθρώπινου είδους......

Aυτο τα λεει ολα για εμενα...

Αυτη η κατρακυλα ΔΕΝ εχει τελος....:evil:

Ακομη ενα αδικοχαμενο αγγελουδι...., ποναω ψυχουλα μου που η ιδια μανουλα που σε εφερε στην ζωη, σου την στερησε κιολας....:(

Έχω μείνει τελείως άφωνη...

Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά τα πράγματα...

Διαβάζοντας τέτοια περιστατικά και μετά διαβάζοντας για τις τόσο άξιες μανούλες που χάνουν άδικα τα παιδάκια τους, πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος Θεός επιτρέπει αυτές τις αδικίες...

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις