Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καταγγελία για παιδότοπο Παιδοpolis Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Εχθές το μεσημέρι βρέθηκα με τον γιο μου και ένα φιλικό μου ζευγάρι στο Εμπορικό Κέντρο "Πλατεία" (1 όροφο) στο παιδότοπο παιδοpolis όπου γενικά στο εμπορικό γινόταν ο χαμός .

Άφησα τον γιο μου που είναι 21 μηνών και τα δυο παιδιά από το φιλικό ζευγάρι στην αίθουσα του παιδότοπου όπου διαπίστωσα ότι υπήρχαν δυο κοπέλες για την φύλαξη των παιδιών και αναζήτησα ένα τραπέζι να καθίσουμε να απολαύσουμε τον καφέ μας μετά από μια κουραστική μέρα στην αγορά της Θεσσαλονίκης όπως και έγινε , το τραπέζι που βρήκαμε ήταν εκτός του παιδότοπου δηλ! αδή στα τραπέζια που διαθέτει ο παιδότοπος έξω για τους καπνιστές που κυριολεκτικά γινόντανε ο χαμός λόγω της ημέρας (Κυριακή με την αγορά της Θεσσαλονίκης ανοικτή )και εκεί που είμαι αμέριμνη και συζητάμε διάφορα βλέπω μέσα στο κόσμο που περπατούσε στο εμπορικό στο ίδιο όροφο με τον παιδότοπο τον γιο μου που είναι 21 μηνών να περιφέρεται με ένα παιχνίδι στα χεριά του στα χαμένα ,δεν μπορείτε να φανταστείτε το σοκ που έπαθα άρχισα να φωνάζω σαν τρελή και δεν μπορούσα να ηρεμίσω .Ένα αγοράκι 21 μηνών να περιφέρεται στο εμπορικό μόνο του ! με κίνδυνο να πέσει από τα σκαλιά ! και Ï �την χειρότερη να χαθεί και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί το ανθρώπινο μυαλό .Μπαίνοντας μέσα και αναζητώντας τον ιδιοκτήτη σε μια κατάσταση εκτός ελέγχου και ζητώντας να μου εξηγήσει πως ένα δίχρονο παιδάκι βγηκε έξω από το παιδότοπο και βρέθηκε χαμένο στο πρώτο όροφο του εμπορικού, μου απάντησε ότι δεν ευθυνόμαστε εμείς για την φύλαξη ……….

ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ??????? ΤΑ 7 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΣΤ ???? ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ……ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,,,,, εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναπατησω εκεί . Μια αγανακτισμένη μητέρα με αυτούς που μπροστά στα λεφτά δεν λογαριάζουν τους κινδύνους που κρύβονται στην σημερινή κοινωνία μας .

Τέτοιες επιχειρήσεις δεν πρέπει να λειτουργούν γιατί κινδυνεύουν παιδικές ψυχές

Τα στοιχεία μου είναι στην διάθεση σας

Διαφημίσεις

Δυστυχώς ο νόμος λέει ότι τα παιδιά μέσα σε παιδότοπο ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Αλλά είναι άλλο αυτό, και άλλο να βγει τελείως το παιδί από το χώρο του παιδότοπου χωρίς συνοδεία. οκ δεν ευθύνοται για την φύλαξη αλλά πως το αφήσανε να βγει από την πόρτα άνευ συνοδείας? Ένας 'ανθρωπος δεν βρέθηκε να δει ότι φεύγει ένα παιδί μόνο του και να αναρωτηθεί?

Λίγη ανθρωπιά δηλαδή.

Δεν ξέρω και τον χώρο που περιγράφεις και δεν μπορώ να καταλάβω καλά.

Πάντως εγώ δεν αφήνω ποτέ ανεπίβλεπτο το παιδί μου σε οποιοδήποτε παιδότοπο ή άλλο χώρο. Γι' αυτό και δεν πάω σε παιδότοπους που είναι τεράστιοι και δεν μπορώ να έχω οπτική επαφή από όλες τις μεριές από κει που κάθομαι.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Καλημερα ο παιδοτοπος ο συγκεκριμενος ειναι για την ηλικια του παιδιου σου?Ρωταω γιατι καποιοι παρεχουν υπηρεσιες για τοσο μικρουλια και αλλοι οχι!Εμενα η μικρη μου ειιναι σχεδον 3ων και οσες φορες πηγαμε δεν την αφησα ποτε απο τα ματια μου η μονη της εχω ανεβει μεχρι και στις μεγαλες κατασκευες μαζι της να την κυνηγαω!Οταν ειναι 3-4 κοπελες και 100 παιδακια δεν νομιζω οτι μπορουν να ασχολουντε με καθε ενα παιδακι ξεχωριστα χωρις να τους ξεφυγει καποιο!Γνωμη μου παντα!Καλες γιορτες!

eNortjK1UrIwN7EwUrIGXDAS5QKp30.png

δίχως να αμφισβητώ τα λεγόμενα σου μου φένεται λίγο παράξενο που η πρώτη σου δημοσιεύση είναι καταγγελία για μαγαζί, το οποίο μάλιστα το κατονομάζεις...τα στοιχεία σου για εμάς είναι άχρηστα (μόνο εάν δει την δημοσίευση ο υπεύθυνος του μαγαζιού και προχωρήσει σε συκοφαντική δυσφήμιση)

Καλημέρα, εμένα μπορείς να με πεις παράλογη τρελλή σχιζοφρενή ότι θες πάντως η κόρη μου κλείνει σε 10περίπου μέρες τα 3και σε παιδότοπο δεν έχουμε πάει κάποια στιγμή που πήγαμε με μια φίλη ήταν πήχτρα και προτιμήσαμε την απέναντι ανοιχτή παιδική χαρά αλλά και πάλι πιστέυω ότι θα ήμουν σαν τρελλή αφού όλη την ώρα τα μάτια μου θα ήταν πάνω στο παιδί μου.Μήμπως έπρεπε να επιτηρεί μια απο τις δύο σας εναλλάξ τα πιτσιρίκια σας απο απόσταση?Φιλίκα και καλές γιορτές.

Διαφημίσεις

έχω πάει με τον γιο μου παρά πολλές φορές σε αυτόν τον παιδότοπο, δεν μου έχει συμβεί ποτέ τίποτα.

Μάλιστα μια φορά τον πήγε η μητέρα μου και τον άφησε εκεί για να κάνει κάτι ψώνια (εγώ δεν θα το έκανα ποτέ!!!!) και ήταν όλα super.

Να φαντασθείτε ότι ζούμε στην Γερμανία και κατεβαίνουμε Ελλάδα δυο με τρεις φορές τον χρόνο και όμως οι κοπέλες και ο ιδιοκτήτης γνωρίζουν τον γιο μου και χαίρονται κάθε φορά που τον βλέπουν.

Εννοείται ότι όπου και να πάω δεν αφήνω ούτε δευτερόλεπτο το παιδί μου από τα μάτια μου, ακόμα και σε παιδότοπο καλά φυλαγμένο.

Αποφεύγω να πηγαίνω σε μέρη με παρά πολύ κόσμο και μέρες που ξέρω ότι θα γίνεται χαμός με τα παιδία μου.

Καλημέρα κι από μένα. Εγώ λέω κορίτσια οτι πρέπει πάντα τα μάτια μας να είναι ανοιχτά και καρφωμένα πάνω στα παιδάκια μας. Εμένα μου έτυχε πριν από κανένα μήνα σε παιδότοπο που ήμασταν το απίστευτο... Το παιδί μου που είναι 18 μηνών ήταν μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την ηλικία του με 5-6 παιδάκια ακόμη και μία κοπέλα να τα προσέχει πολύ τσακάλι. Μια φάση έρχεται ένα μπαλονάκι από το διπλανό πάρτυ και αρπάζει ο γιος μου το κορδόνι, ένα άλλο αγοράκι το μπαλόνι κι όπως παίζανε τυλίγεται το κορδόνι γύρω από το λαιμό του δικού μου και κάνει πως ξεκινάει να περπατά κατά την αντίθετη κατέυθυνση με τυλιγμένη τη θηλιά γύρω από το λαιμουδάκι του....... Η κοπέλα ήταν ακριβώς δίπλα του αλλά γυρισμένη πλάτη και ασχολιόταν με ένα τρίτο παιδάκι. Οπότε εγώ παρακολουθώντας τη φάση πατάω μια ΤΣΙΡΙΔΑ που με άκουσε όλος ο παιδότοπος, με τη μουσική στο τέρμα παρακαλώ... Η υπάλληλος στο λεπτό αντιλήφθηκε και τον ξετύλιξε, αλλά αν ήταν καμιά αργόστροφη το μωρό μου τώρα ίσως ήταν πνιγμένο!!! Υπόψη οτι το όλο συμβάν συνέβη σε λίγα δευτερόλεπτα και το "επικίνδυνο" - "κορδωνάτο" μπαλονάκι ήρθε πετώντας από δίπλα. Τι να λέμε τώρα!!!

Think Different

Υπόψη οτι το όλο συμβάν συνέβη σε λίγα δευτερόλεπτα

Εμένα έχει χτυπήσει το παιδί μου μέσα σε παιδότοπο και καθόμουνα ακριβώς δίπλα του. Έπεσε ένα άλλο παιδάκι επάνω του με φόρα και παρόλο που ήμουνα κολλημένη σχεδόν πάνω στο παιδί μου, δεν πρόλαβα να κάνω καμία κίνηση............... τι να λέμε τώρα!!!!!

Σιγά μην αφήσω χωρίς επίβλεψη το παιδί μου οπουδήποτε και να πίνω καφέ αμέριμνη. Ούτε στο σπίτι δεν το αφήνω σε άλλο δωμάτιο χωρίς να το τσεκάρω.

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Πάντως το να φύγει παιδάκι χωρίς να το προσέξουν όντως μου ακούγεται κάπως. Άντε, το ατύχημα μπορεί να μην το προλάβουν. Οφείλουν όμως να κάνουν μια ειδική διαμόρφωση στο θέμα πόρτα. Ή να βάλουν υπάλληλο να ελέγχει να μη βγει ή να μην απαχθεί κάποιο παιδάκι. Αλλίως ας άνοιγαν καφετερία ή παντοπωλείο... Το συμπέρασμα, πάντως παραμένει το ίδιο. Προσοχή στους μικρούς μας θησαυρούς γιατί κανείς δεν τους αγαπά παραπάνω από μας!!!

Think Different

κατα την γνωμη μου οι παιδοτοποι δεν ειναι παιδικοι σταθμοι που αφηνουμε τα παιδια μας και φευγουμε...επιλεγω παιδοτοπους που δεν εχουν πολυ κοσμο και ποτε δεν την αφηνω απο τα ματια μου..τα 7 ευρω που λες οτι πληρωνεις δεν ειναι για να σου φυλανε το παιδι.βεβαια αυτη ειναι η γνωμη μου απλα.να ρωτησω εγω κατι ασχετο?αυτοι που προσεχουν τα παιδακια στους παιδοτοπους εχουν καποιο διπλωμα?δεν νομιζω.φιλικα παντα.καλες γιορτες

Διαφημίσεις

Πάντως το να φύγει παιδάκι χωρίς να το προσέξουν όντως μου ακούγεται κάπως. Άντε, το ατύχημα μπορεί να μην το προλάβουν. Οφείλουν όμως να κάνουν μια ειδική διαμόρφωση στο θέμα πόρτα. Ή να βάλουν υπάλληλο να ελέγχει να μη βγει ή να μην απαχθεί κάποιο παιδάκι. Αλλίως ας άνοιγαν καφετερία ή παντοπωλείο... Το συμπέρασμα, πάντως παραμένει το ίδιο. Προσοχή στους μικρούς μας θησαυρούς γιατί κανείς δεν τους αγαπά παραπάνω από μας!!!

Συμφωνω απολυτα

Εγω θεωρω τους παιδοτοπους εξισου επικυνδινους με μια παιδικη χαρα..ειδικα αν ειναι φουλ στο κοσμο....Επομενως καλο ειναι να εψουμε κι εμεις ενα ματι στα παιδακια μας και να επιλεγουμε μερη λιγοτερο πολυσυχναστα

Τωρα το οτι εφυγε το παιδακι μονο του-ειναι υποχρεωμενοι να διαμορφωσουν λιγο το θεμα πορτα...Δεν μπορει να βγαινει ετσι οποιο παιδακι θελει γιατι με την ιδια λογικη μπορει να μπει και ο οποιος θελει μεσα.ΠΡΕΠΕΙ να φτιαξουν την πορτα τους για τι 2 κοπελες που ειπες οτι υπηρχαν ειναι αδυνατον αν προλαβαινουν και να μαντρωνουν ολα τα παιδια

21 μηνων το μωρακι σου ειναι πολυ μικρο για να μεινει μονο του στο παιδοτοπο-Υπαρχει και κινδυνος να χτυπησει απο τα μεγαλυτερα

Την δικη μου 3 και την τσακισε ενας μεγαλυτερος μπροστα μου.

Μην κανεις ονομαστικες καταγγελιες....αν δεν εχεις προχωρησει νομικα σε μια υποθεση

A14gp2.png

XEMvp2.png

Εγώ έχω να παρατηρήσω κάτι άλλο....

είχα την εντύπωση πως τα θέματα που αφορούν καταγγελίες δεν είναι ορατά σε όλους και ότι μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο φόρουμ μπορούν να τα δουν.

Δηλαδή οποίος θέλει μπαίνει γράφει ότι να ναι για κάποια επιχείρηση και μπορεί να το βλέπει όλος ο κόσμος;;;

Ας μας πει κάποιος διαχειριστής παρακαλώ έχω άδικο;;;

Εγώ έχω να παρατηρήσω κάτι άλλο....

είχα την εντύπωση πως τα θέματα που αφορούν καταγγελίες δεν είναι ορατά σε όλους και ότι μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο φόρουμ μπορούν να τα δουν.

Δηλαδή οποίος θέλει μπαίνει γράφει ότι να ναι για κάποια επιχείρηση και μπορεί να το βλέπει όλος ο κόσμος;;;

Ας μας πει κάποιος διαχειριστής παρακαλώ έχω άδικο;;;

Νομιζω οτι ειμαιστε στην ενοτητα με τους παιδοτοπους,παιδικα παρτυ κλπ και οχι στις καταγγελιες που δεν ειναι ορατες για ολους

Τυχαιο? δεν νομιζω....

A14gp2.png

XEMvp2.png

Νομιζω οτι ειμαιστε στην ενοτητα με τους παιδοτοπους,παιδικα παρτυ κλπ και οχι στις καταγγελιες που δεν ειναι ορατες για ολους

Τυχαιο? δεν νομιζω....

Ε τότε κάποιος διαχειριστής θα έπρεπε να έχει μεταφέρει αυτό το θέμα στις καταγγελίες.

Είναι από χθες το βράδυ ορατό!!!!

01:52 πμ.

Διαφημίσεις

Αν υποθέσουμε ότι το μήνυμα είναι αληθές, απορώ πως 3 ενήλικες άφησαν 3 παιδιά σε έναν παιδότοπο και σε μέρος που γινόταν πανζουρλισμός και έπιναν αμέριμνοι καφέ.

Τα άλλα παιδιά τι ηλικίας ήταν? Δεν μπορούσε ένας από την παρέα να τα προσέχει εκ περιτροπής?

Εμένα το παιδί μου είναι 4ων και δε διανοούμαι να μην το βλέπω και ιδιαίτερα κάτω από συνθήκες σαν αυτές που περιγράφηκαν.

Να είστε λίγο πιο προσεκτικοί, όταν πίνετε καφέ με τους φίλους σας lusile1974 και να μην αφήσετε ξανά τα παιδιά από τα μάτια σας.

βρε κοριτσια εχω παει στο συγκεκριμενο παιδοτοπο και ηταν μια κοπελα στην πορτα που προσεχε μηπως βγει κανενα...παντως πρεπει τα ματια μας να ταχουμε 14!!!!

ωραία μπήκες μας είπες τι σου συνέβη, το έγραψες και σε άλλες τέσσερις σελίδες.

Αλλά δεν μας απαντάς...έχεις κινηθεί νομικά για το συμβάν;;

Γιατί σήμερα έχεις κάνει καταγγελία ονομαστικά σε πέντε διαφορετικές σελίδες.

το θέμα εξακολουθεί να είναι ορατό για όλους......

Στο μονο παιδοτοπο που αφησα το παιδι μου μονο του ηταν του ικεα,σε κανεναν άλλον.Οι παιδοτοποι οι περισσοτεροι απασχολουν κοπέλες φοιτητριες που θελουν να ασχοληθουν για λιγες ωρες.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

Εχω καθισει στον συγκεκριμενο παιδοτοπο και αν και δεν ειχαμε αμεση οπτικη επαφη με τα παιδια τα βλεπαμε απο τις οθονες που εχει παντου.Οταν καποιο πλησιαζε την πορτα σηκωνομασταν αμεσως.

Δεν διαβασα τις απαντησεις ομως εχω να πω οτι πρωτα απο ολα εγω προσωπικα σε τετοιους παιδοτοπους με τοσο πολυ κοσμο δεν παταω ή αμα πατησω θα μπω και εγω μεσα να προσεχω εγω τα παιδια μου . Ειμαι εντελως κατα ολων αυτων των κυριλε παιδοτοπων γιατι ουσιαστικα ειναι μονο λογια , εχουμε παει και εμεις σε εναν τετοιο παιδοτοπο γιατι ειχαμε δωσει εκει ραντεβου με μια φιλη μου και τον αντρατης , γινοτανε ΧΑΜΟς ειχε 3-4 παρτυ μαζι , ενα αχανες πραμα , η φιλη μου επεμενε να κατσουμε εκει , ο πιτσιρικας ο δικος μυ τσιριζε , οποτε τους αφησα ολους να κατσουνε και εγω απλα μπηκα μεσα στον παιδοτοπο μαζι μετα παιδια μου και τα προσεχα η ιδια .Καλα εννοειτε δνε θα ξαναπατησω εκει . Δεν εμπιστευομαι 2 τοσο μικρα παιδιαι να παιζουνε μονα σε τοσο μεγαλο πανικο . Συμβουλη μου ειναι να μην πηγαινετε σε παιδοτοπους με τοσο κοσμο και να περνετε τραπεζι διπλα στην περιοχη που παιζουνε τα παιδια ωστε να μπορειτε να τα βλεπετε .

QRyOp2.png

ωραία μπήκες μας είπες τι σου συνέβη, το έγραψες και σε άλλες τέσσερις σελίδες.

Αλλά δεν μας απαντάς...έχεις κινηθεί νομικά για το συμβάν;;

Γιατί σήμερα έχεις κάνει καταγγελία ονομαστικά σε πέντε διαφορετικές σελίδες.

το θέμα εξακολουθεί να είναι ορατό για όλους......

...καταφέραμε να το φτάσουμε στις 7 σελίδες....προσεχώς ψάχνουμε και άλλες...:P

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ αλλα οσες φορες και να πηγα εμεινα ευχαριστημενη...και να προσθεσω οτι οταν πηγαμε για τον εμβολισμο του μωρου στο γιατρο μετα πηγαμε και τον μεγαλο στον παιδοτοπο..ηρθε μια γλυκητατη κοπελιτσα και μου λεει..μου τον δινετε λιγο?εδωσα το 6μηνο στην κοπελα που δεν ειχε καμια υποχρεωση και τον ειχε αγκαλια μιση ωρα ..της ελεγα δωστον κοριτσι μου αλλα αυτη επεμενε και επαιζε μαζι του...βεβαια δεν γινοταν πανικος εκεινο το απογευμα ολα ηταν χαλαρα.

Αν υποθέσουμε ότι το μήνυμα είναι αληθές, απορώ πως 3 ενήλικες άφησαν 3 παιδιά σε έναν παιδότοπο και σε μέρος που γινόταν πανζουρλισμός και έπιναν αμέριμνοι καφέ.

Εμένα το παιδί μου είναι 4ων και δε διανοούμαι να μην το βλέπω και ιδιαίτερα κάτω από συνθήκες σαν αυτές που περιγράφηκαν.

Συμφωνώ απόλυτα!!! Η κορη μου είναι 22 μηνών και όσες φορές έχουμε πάει σε παιδότοπο είτε θα μπω μαζί της κι εγώ(γιατί ο παιδότοπος έχει και εξωτερικό χώρο που επικοινωνεί με τον εσωτερικό) ή θα κατσω για καφέ ακριβώς απέξω ώστε να την βλέπω. Μου είναι αδύνατον να την αφήσω να την προσέχει μια κοπελίτσα που ούτε εκπαιδευμενη είναι ούτε μπορεί να προσέχει 10 πιτσιρίκια ταυτόχρονα!!

Τόσο μικρά παιδάκια δεν μπορείς να τα αφήσεις εντελώς μόνα τους. Μπορεί π.χ. ένα μεγαλύτερο να τα σπρώξει καταλάθος και να χτυπήσουν και χίλια δυο άλλα.

Σίγουρα είναι απαράδεκτο που το παιδάκι έφυγε εντελώς έξω από τον παιδότοπο χωρίς να το δουν οι υπεύθυνοι (αν όντως έτσι συνεβησαν τα πράγματα) αλλά ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!!!

Την ευθύνη την έχουν εκατό τις εκατό οι γονείς. Οι επιχειρηματίες απλά παραθέτουν το χώρο και τα παιχνίδια. Εξασφαλίζουν μια ποιότητα παιχνιδιών καθαριότητας, μουσικής κτλ. Οι κοπέλες βρίσκονται εκεί για να εποπτεύουν την όλη κατάσταση.

Πώς αφήνετε τόσο μικρά παιδιά έτσι; Ολομόναχα; Μέσα στο χαμό; Μάλλον παράλειψη γονέων μου φαίνεται...

Δεν είναι ωραίο να μεταθέτουμε τις ευθύνες μας αλλού....

Νομικά κινηθήκατε; Να δούμε τι λέει και ο νόμος; ΠΟλύ φοβάμαι ότι θα αποδοθούν στους γονείς οι ευθύνες.........(για παραμέληση ίσως..........;;;;;;;;;) Αν θέλει κάποιος μπορεί να υποστηρίξει άνετα και κάτι τέτοιο......Λέω εγώ τώρα....