Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΚΑι να με συγχωρειτε δηλαδη αλλα επειδη εγω δεν προλαβα να απαντησω στο θεμα που εβαλα http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=4988,

Ενα εχω να πω:

ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Οπως εχω ηδη γραψει ηταν οι σκεψεις μου και θελησα να τις μοιραστω μαζι σας.

Δεν ξεχωριζω τα μελη σε παλια και καινουργια (απεναντιας μαλιστα...) και δεν μιλησα για συγκεκριμενα ατομα.

Συμφωνω με τους περισοοτερους απλα αναπολησα τοτε που δεν υπηρχαν αντιπαραθεσεις.

Δεν πιστευω οτι φταιει τι τσατ και θα συμφωνησω με τη Νικη για τα χερακια καποιων....

Θα ηθελα να σας γραψω κι αλλα, αλλα δεν θελω να απολογηθω για κατι απλα επειδη το θεμα πηγε αρχειο ενιωσα την αναγκη να εκφραστω για να μην δημιουργω τσαμπα περεξηγησεις....

Παρακαλω πολυ τους αντμιν να κλειδωσουν το θεματακι μου, αν εχω το δικαιωμα να ζηταω κατι τετοιο, για να τελειωνουμε (οπως εγραψα και στο αλλο ποστ ..."ΥΓ. δεν τα εγραψα ολα αυτα για να μου απαντησει καποιος ή οχι. Ηθελα απλα να μοιραστω μαζι σας τις σκεψεις μου, νυχτιατικα!"

Αυτα και να με συγχωρειτε αν αθελα μου σας εβαλα σε πειρασμο μερες που ειναι, πιστεψτε με δεν ειχα απολυτως καμια τετοια προθεση.

Διαφημίσεις

α ρε mimika ειδα κι εγω ποστ ¨υποσημειωση¨και λεω όπα....σκονακι...παλι κατι δεν καταλαβα και θα με κραξουν.... και μου εβαλαν και υποσημειωση :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αντε ρε χρονια πολλα....

χαρουμενος ο νεος πασχας....

Καλό Πάσχα ΜΙΜΙΚΑ μου!

Κανείς δεν σε παρεξήγησε κοριτσάκι μου μην ανησυχείς!

όλοι τις απόψεις μας είπαμε!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Share

• Create New...