Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρηξιμο στήθους

Recommended Posts

Kalispera :)

Edw kai 3 mhnes prospathoume me ton antra mou na kanoume ena paidaki. O kuklos mou diarkei sxedon panta 28 meres. Shmera einai h 15 mera tou kuklou mou kai kata ena periergo tropo apo xtes brady to sththos mou exei prhstei kai ponaei polu. H epomenh periodos kanonika einai na erthei sthn 1.1. Einai dunaton na eimai egkuos? Den mou exei ksanatuxei prhksimo sta mesa tou kuklou. Alla apo thn allh gnwrizw oti einai sxedon adunato na eixa woriksia toso nwris. Skopeuw na paw ston giatro alla ithela na rwthsw an exei tuxei se kapoian kati paromoio.

Euxaristw

Διαφημίσεις

polizzi καλησπερα!το πιο πιθανο ειναι να κανεις ωορρηξια!ακομα κι αν ειχες κανει ωορρηξια νωριτερο θα ηταν αδυνατο να εχεις ηδη σημαδια εγκυμοσυνης.καποιες φορες κι εμενα πρηζεται πολυ το στηθος μου απο τις γονιμες και μενει ετσι πρησμενο μεχρι να αδιαθετησω.καλο ειναι σημερα αλλα και τις 2-3 μερες που ακολουθουν να εχετε καθημερινες επαφες με τον συζυγο,καθως και τις μερες που προηγουνται των γονιμων μιας κ το σπερμα ζει εως και 72 ωρες!

καλη επιτυχια και μην αγχωνεσαι!

tt1108c2.aspx

μην ευχαριστεις για τιποτα!θα το δεις και στην πορεια μιας κ απ'οτι βλεπω εισαι φρεσκια στο φορουμ,οτι εδω μεσα η μια βοηθαει την αλλη!

κι οσο για το οτι δεν σου εχει ξανατυχει θα σου πω οτι κι εμενα δε μου ειχε ξανατυχει μεχρι που αρχισα τις προσπαθειες για μωρακι.απο τοτε κ μετα ολο καινουρια συμπτωματα ανακαλυπτω!

tt1108c2.aspx

γεια σου κι απο εμένα!κι εγώ με το που ξεκίνησα εδώ και μερικούσ μήνες να έχω ελεύθερα επαφές, το στήθοσ μου πάντα πρήζεται ταυτόχρονα ή αμέσως μετά την ωπρρηξία. κι εγώ την πρώτη φορά είχα φρικάρει που πρήστηκε δύο βδομάδες πριν την περίοδο αλλα τελικά ο οργανισμόσ είναι ένα περιπλοκο πράγμα κι οπως λέει και η tingerbell ανακαλύπτεις συνέχεις καινούρια πράγματα. καλή επιτυχία εύχομαι κι εγώ και είμαστε εδώ όλες παρεούλα να σε βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείς!

Διαφημίσεις

Sas euxaristw oles polu!!! Menw monima sthn Finlandia edw kai ena xrono kai den exw kanei katholou files logw glwssas. Apo xtes frikara ligo kai den ithela na parw thn mhtera mou giati kserete pws einai meta... kathe mera thlefwno kai erwthsh: "telika eisai egkuos?" Pragma pou den bohthaei sto agxos :P

γιατι δινεις τοσες μερες?εχεις τοσο πολυ αστατο κυκλο?

Άστατο κύκλο είχα...αλλά με τα φάρμακα έχω σταθερό....όμως το τελευταίο καιρό...επειδή έκανα και ενέσεις....οι γόνιμες μέρες μου, ήρθαν πιο κοντά στις μέρες της περιόδου....γίνονται πιο γρήγορα λόγω των ενέσεων...και σαν αποτέλεσμα...όταν μετράω 14 μέρες μετά την ωορρηξία....μου βγαίνει πάντα νωρίτερα η αναμονή της περιόδου...:roll:. Έτσι δίνω τη κατώτατη και τη μέγιστη μέρα....για σίγουρα...:D.

Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα.....:mrgreen:.

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

λογικα θα σε εχει συμβουλεψει κ ετσι ο γιατρος σου..τελος παντων..ευχομαι να μη χρειαστει να ξαναμετρησουμε μερες για το επομενο 9 μηνο..χιχι

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Αυτο το πρηξιμο πια...

Και γω το εχω καθε φορα μηνα και ξεκιναει μια εβδομαδα πριν την περιοδο!!!!!

Αυτο το μηνα παραποναει ομως αλλα δεν θελω να ελπιζω οτι ειναι δυμπτωμα εγκυμοσυνης.Αυτην την εβδομαδα θα μαθω....

Θα ειναι η κακια περιοδος 'η κανενα μωρακι???

Μακαρι να ειναι καλα τα νεα για ολες μας συντομα...

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Na rotiso k ego kati vre koritsia, sas exei tixei amesos meta tin (ipotithemeni) ooriksia na exete simtpomata opos euaisthito stithos, ponakia k ponous xamila sti mesi, paromoious me otan perimenete periodo? Mou simvainei emena tora k anarotiemai an einai fisiologiko i an oi ormones mou ta xoun paiksei! Einai poli noris gia tin periodo! K ego mazi sas tin perimeno, giro stin protoxronia.

Απ'οτι γνωριζω τα συμπτωματα περιοδου αρχιζουν αμεσως μετα την ωορηξια σε καποιες γυναικες!!!!

Δεν ξερω ομως αν ειναι περιοδου 'η εγκυμοσυνης τοσο νωρις!!! Μακαρι να ειναι για καλο οτι νιωθεις παντως.....

Κανε υπομονη και μην αγχωνεσε οτι εγινε αυτο το μηνα εγινε.Αφου εκανες ωορηξια δεν εχεις να περιμενεις κατι αλλο παρα μονο αν τα καταφερες.

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Διαφημίσεις

Thanks Lenaki k sou euxomai kali epitixia! Allo mina etsi, allo mina allios, auto einai to koulo, na min ksereis oti simvainei sto soma sou auto k auto gia na xeis to kefali sou isixo! Siga min ta katafera.

Asxeto m auto, mipos einai kali idea na kratame imerologio kiklou telika? O logos pou den to xo kanei os tora einai oti mou fainetai poli agxotiko.

eirell ακριβως τα ιδια εχω κι εγω...υπαρχουν μηνες που απο την ωορρηξια και μετα πρηζεται το στηθος μου και νοιωθω πονακια και τραβηγματακια χαμηλα μεχρι να αδιαθετησω.το αστειο οπως εγραψα και πιο πανω ειναι οτι ολα αυτα τα παρατηρησα με το που αρχισαμε τις προσπαθειες.γι αυτο κι εγω πλεον δεν κοιταω ουτε συμπτωματα ουτε θερμοκρασιες ουτε τιποτα!αφου περασουν οι γονιμες απλα περιμενω ποτε θα αδιαθετησω...ελπιζω καποια στιγμη να μου/ας κανει την εκπληξη και απλα να μην ερθει!

tt1108c2.aspx

Einai alitheia pantws re koritsia! Prin arxisoume kai emeis tis prospatheies ola mia xara. Edw kai 3 mhnes twra olo kati kainourio parousiazetai. Ton prwto mhna prospatheias sta mesa tou kyklou eixa astamathth laxtara gia gala. Katw apo kanonikes synthikes to pinw me to zori h me kafe. Trelathika! Eipa eimai egkyos... alla tipota :)

δυστυχως ετσι παει και νομιζω πως για ολα φταιει το μυαλο μας που κολλαει.κι εγω τον πρωτο καιρο των προσπαθειων καθε μηνα εγκυος ημουν μεχρι που το πηρα αποφαση και ξεκολλησε το μυαλο μου.χθες ελεγα στον αντρα μου οτι φοβαμαι πως δεν θα κανουμε ποτε παιδι και με κοιτουσε εκπληκτος.ο ιδιος ειναι πολυ πιο αισιοδοξος απο μενα,παλι καλα δηλαδη γιατι ετσι μενω κι εγω αισιοδοξη.

polizzi σου ευχομαι να ερθει πολυ συντομα το θαυματακι σου και να μην χρειαστει να περιμενεις.η μονη συμβουλη που εχω να σου δωσω ειναι να μην αγχωνεσαι καθολου.παρ'το τελειως χαλαρα και...απολαυσε τη διαδικασια! το αγχος αλλωστε ειναι το ισχυροτερο αντισυλληπτικο!

tt1108c2.aspx

Κορίτσια δυστυχώς και εγώ διαπίστωσα πολλές αλλαγές στον κύκλο μου από τον Ιούλιο που αρχίσαμε τις προσπάθειες.

Μάλιστα ενώ είχα αρκετά σταθερό κύκλο 4 βδομάδων, ερχόταν πάντα την ίδια μέρα, από τον πρώτο μήνα προσπαθειών όλα άλλαξαν. Το στήθος και καμιά φορά η κοιλιά μου να αρχίζει να πονάει στα μισά του κύκλου, να νιώθω πολλές φορές ένα σφάχτη στα δεξιά λίγο πιο κάτω από τον οφαλό, που έχω αρχίσει να ανησυχώ, ήταν ο πόνος πάντα εκεί και εγώ μόνο τώρα το συνειδητοποίσα ή είναι στο μυαλό μου;

Λέω πως μάλλον θα φταίει το γεγονός ότι μέχρι τότε χρησιμοποιούσαμε προφυλακτικό και το πρόσθετο αγχός που δυστυχώς είχα από το πρώτο κιόλας μήνα: τι κι αν έχω κάτι και δε θα μπορέσω να γίνω μανουλα.

Οπως και να έχει, σκέφτομαι να πάω στο γυναικολόγο τα Χριστούγεννα, ίσως μερικοί να πουν πως είναι νωρίς να ανησυχείς, αλλα εύχομαι μια συζήτηση μαζί του να με καθυσηχάσει κάπως.

Polizzi, δυστυχώς και εγώ βρίσκομαι μακρυά από την Ελλάδα και δεν έχω κάνει φιλίες ακόμα, και μου φαίνεται πώς και αυτό δε βοηθάει πολύ στην ψυχολογία μου. Σίγουρα θα ήταν καλύτερο αν είχα και κάποια ψυχολογική συμπαράσταση από μια καλή φίλη!

καλημερα κοριτσια η αληθεια ειναι πως πριν προσπαθησει μια γυναικα για μωρακι δεν υπολογιζει ουτε μερες ουτε βλεπει τις αλλαγες που γινονται στο σωμα της κατα τη διαρκεια του κυκλου...απο τη στιγμη που αρχιζεις ομως να το σκεφτεσαι ως δια μαγειας εμφανιζονται τα συμπτωματα γιατι τα παρατηρεις ολα και τα θεωρεις συμπτωματα εγκυμοσυνης.....ευχομαι σε ολες να ερθει το πολυποθητο!!!!!!!!!!

• 3 weeks later...
Τελικά κορίτσια είμαι έγκυος :) Εκανα σήμερα το τεστ και βγήκε θετικο :)

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

Συγχαρητηρια κοριτσακι!!! Αντε μηπως παρουμε σειρα κ οι υπολοιπες σιγα σιγα...:-P