Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΓΚΑΥΜΑ ΚΟΙΛΙΑΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Recommended Posts

κορίτσια εχθές μαγείρευα και κατάλάθος ακουμπησα στην κοιλιά μου την καυτή κατσαρόλα! έτσουζε λίγο, κοκκίνησε και ελαφρως μπλάβησε στο σημείο εκείνο. βάζω bepanthol αλλά ανησυχω μήπως το έγκαυμα κάνει κακό στο μωρό....κινείται κανονικά αλλά φοβάμαι? σας εχει τυχει κάτι σχετικό? έλεγα να παρω το γιατρό αλλά ντρέπομαι να Μ. Πέμπτη να τον πάρω για κάτι τέτοιο...

Διαφημίσεις

δεν νομίζω ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας

το έγκαυμα που έπαθες αφορά την επιδερμίδα σου και όχι εσωτερική βλάβη....

το μωράκι σου είναι πολύ πολύ πολύ πιο κάτω απ την επιδερμίδα σου και αρκετά ασφαλές :D

πάντως, όταν νιώθεις ότι σε προβληματίζει το οτιδήποτε, να μην υπολογίζεις τι μέρα είναι και να ρωτάς πάντα τον γιατρό σου για να μην είσαι αγχωμένη

το άγχος κάνει κακό στο μωρό :wink:

εναλλακτικά, και αυτο το λέω για όλες τις εγκυούλες μας, αν δεν θέλετε να ενοχλείτε τον γιατρό σας κουφές μέρες και ώρες να παίρνετε τηλ στο νοσοκομείο που πρόκειται να γεννήσετε (Εγώ πχ έπαιρνα τηλ στο ΙΑΣΩ) να ζητάτε να σας συνδέσουν με την προϊσταμένη μαία της βάρδιας και να λέτε σε τι εβδομάδα είσαστε και τι πρόβλημα έχετε....

9 στις 10 φορές θα πάρετε μια καθησυχαστική απάντηση

αν είναι κάτι που χρήζει όντως αντιμετώπισης, θα σας πουν να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας και δε θα αναλάβουν την ευθύνη :wink:

καλημέρα,

εγώ θα σου έλεγα να πάρεις το γιατρό σου μόνο και μόνο για να ξεαγχωθείς εσύ η ιδια. :lol: ούτως ή άλλως το μωράκι σου είναι προστατευμένο από το υγρό και η θερμοκρασία δε περναει και τόσο έυκολα..

:wink::wink::wink:

το ίδιο επαθα και εγώ με καυτό καφέ, :oops::oops: αλλά δεν έγινε τιποτα.

το μωράκι ήταν μια χαρά αλλά εγώ πονούσα λίγο από το κάψιμο...

:? μην ανησυχεις δεν ειναι τίποτα. βάζε κρεμούλα και όλα θα πάνε καλά.

Α και κάτι άλλο, να μην ντρέπεσαι να παίρνεις το γιατρό σου για το οτιδήποτε, γιαυτό είναι εκεί για να σε βοηθάει και να σου λύνει τυχόν απορίες και προβλήματα. δηλαδή αν γεννούσες δεν θα τον έπαιρνες επειδή είναι Μ. πέμπτη??? εγώ τη δικιά μου την έχω ξεσκίσει στα τηλέφωνα. αλλωστε απορίες έχω, αυτή με προσέχει, οπότε πρέπει αυτή και να τα ακούσει....

φιλάκια........ :wink::wink::wink:

Aphrodite_k

Καημενούλα ...

Όμως όπως λένε και τα υπόλοιπα κορίτσια το μωράκι σου τίποτα δεν έπαθε.

Άντε το πολύ πολύ εκείνη την ώρα να ένιωσε το ζεστό, που και πάλι δεν ξέρω αν πρόλαβε, και αν σε εκείνο το σημείο που κάηκες υπήρχε κάποιο σημείο του μωρού...

Μην ανησυχείς, απλά πρόσεχε τι φάρμακο βάζεις πάνω.

Για να ξεαγχωθείς, πάρε τον γιατρό σου, δουλειά του είναι. Τα περιμένει αυτά... Και ούτε είσαι η μόνη του πελάτισσα. Σκέψου πόσες κοπέλες έχουν πρόβλημα και παίρνουν -άλλες με ψύλου πήδημα-

1Iik.png

Διαφημίσεις

συμφωνω απολυτα με τη γερακινα...στην εγκυμοσυνη μου καθως σιδερωνα ακουμπισα το σιδερο στην κοιλια μου κ καικα αρκετα....εβαλα οδοντοκρεμμα κ για μερικες μερες ακομα πονουσα...δεν επιρεασε ομως το παιδι καθολου!!!ουτε καν ρωτησα το γιατρο μου... :D εχω ακομα το σημαδι οπως κ το υγειεστατο κ πανεμορφο μωρο μου .με το καλο να ερθει κ το δικο σου :D

συμφωνω απολυτα με τη γερακινα...στην εγκυμοσυνη μου καθως σιδερωνα ακουμπισα το σιδερο στην κοιλια μου κ καικα αρκετα....εβαλα οδοντοκρεμμα κ για μερικες μερες ακομα πονουσα...δεν επιρεασε ομως το παιδι καθολου!!!ουτε καν ρωτησα το γιατρο μου... :D εχω ακομα το σημαδι οπως κ το υγειεστατο κ πανεμορφο μωρο μου .με το καλο να ερθει κ το δικο σου :D

αυτό μ την οδοντόπαστα το έχω κάνει και εγώ και πιάνει ......

Aphrodite_k