Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προβλημα βοήθεια (Pleaseeeeee)

Recommended Posts

Γεια σας.

Είμαι πατέρας δύο αγοριών. Ο μεγάλος μου γιος είναι 3 1/2 χρονών και ο μικρός μου έίναι 2 μηνών.

Ειχα μια παιδίατρο, εδώ και αρκετό καιρό, την οποία συμβουλευόμουν και επιστευόμουν με κλειστά ματια.

Κατα καιρούς είχα αμφιβολίες, αλλα τελικά λογω απολυτης εμπιστοσύνης δεν μπείκα ποτε στην διαδικασία να σκεφτώ εαν αυτά που μου λέει είναι σωστα

(ακόμα δεν μπορώ να πω ότι δεν είταν)

Ο μεγάλος μου γιος, απο την ηλικία των 3-4 μηνών εμφάνησε μια μόνιμη ρινίτιδα, η οποία εμφανίζεται αρκετά και τώρα, και σύμφωνα με την παιδίατρο,

να βάζω μόνο φυσολογικό ορο. Οταν ο μεγάλος μου έγινε 2 χρονών ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι έχει μεγάλες αμυγδαλές. Φυσικά αυτό το βρήκε μια παιδίατρος που πάει στον παιδικό και τον παρακαλουθεί και η οποια στην αρχική διάγνωσε κρεατάκια. Στην πορεία μετα απο ψαξιμο βρήκαμε τις αμυγδαλές. Η απαντηση της παιδιάτρου ήταν ότι και αυτή το είχε δει απο ποιο παλια. (δεν θυμάμαι να μας είχε πει ποτέ κάτι τέτοιο).

Η συγκερκιμένη παιδίατρος θεωρήται πολυ καλή. (μαλλον)

Τώρα ήρθε ο μικρός μας. Απο την 1ο μήνα (40 ημερών) έχει ένα μόνιμο μπούκωμα (όπως φυσικά είχε και ο άλλος) και η καταπολέμηση φυσιολογικό ορο. (όπως πάντα). Στην τελευταία επίσκεψη μάλλον μάς έβαλε σε σκέψεις κατα πόσο η συγκεκριμένη παιδίατρος μας καλύπτει και μήπως πρεπει να την αλλάξουμε.

Τι έγινε.

Παμε τον μικρό για το πρώτο εμβόλιο. Αφου κάνει το εμβόλιο, της λέμε ότι ο μικρό βήχει πολύ και έχει πολλά φλεγματα με αποτέλεσμα να πνίγεται και να μην μπορεί να ανασάνει. Αφου τον εξετασε μας είπε ότι αυτά ειναι απο την μυτη (δεν ακούω κάτι), να μην ανυσσηχούμε και (οπως πάντα) μπόλικο φυσιολογικό ορο.

Την ώρα που μας έγραφε το εμβόλιο του επόμενου μήνα ο μικρός έκανε ενα μίκρο γκου (βυξιμο) και τότε μας απάντησε ότι αυτό δείχνει βρογχιολίτιδας και ότι επιγώντος πρεπει να πάρει ατρβεντ. (μασκα και τα λοιπά).

Η συμπεριφορά της αυτη μας εβαλε σε σκέψεις και αποφασίσαμε να ρωτησουμε και κάποιον άλλο. Βρίκαμε έναν παιδίατρο του παίδων, ο οποίος μας απάντησε ότι φυσικά πρέπει να δει το παιδί αλλα και τα εξης περίεργα. Μάσκα σπρει απαγορευται να δίνεται σε ένα βρέφος 2 μηνων έαν προηγουμένως δεν μπει σε κάποιο νοσοκομειο και εκει κάτι να του κάνουνε πριν του δώσουμε το σπρει. Να του δίνουμε παρα πολύ φυσιολογικό ορά για 2-3 μέρες για να δούμε πως θα πάει και την Τρίτη του Πάσχα θα αποφασήσουμε εαν χρειαζεται να μπούμε σε καποιο νοσοκομείο.

Την παλια παιδίατρο σίγουρα θα την αλλάξω. Ο λόγος ο ποιο βασικός είναι ότι έχουμε πιασει τον εαυτό μας (και εγω και η γυναίκα μου) να σκέφτεται πάρα πολύ πριν την πάρουμε τηλέφωνο. άλλος λόγος είναι ότι φοβόμαστε για καποια πράγματα που κάνει στο παιδί( όλα τα εμβόλια που υπάρχουν στον κόσμο ακόμα και εαν δεν υπάρχει ανάγκη (εμβόλιο γρήπης ενω το παιδί είναι σπίτι και δεν έχει επαφή με αλλο κόσμο). τα κάνει για τα λεφτα΄Γενικά είναι πολύ φίλος των χρημάτων και αυτό φαίνεται ακόμα και όταν πας για επίσκεψη 10' λεπτά 70Ε.

Μπορείτε να μου πείτε την γνωμη σας.

θα επανέρσω σε αυτό το θέμα της παιδιάτρου και με άλλα πραγματα αργότερα.

Διαφημίσεις

δεν μπορώ να βοηθήσω,δεν ξέρω και πο΄λλά για αυτό το θέμα,αλλά ξέρω οτι καλό είναι να εμπιστεύεσαι όσο γίνεται τον γιατρό σου. Αν σου δημιουργεί αμφιβολιες γενικά καλό είναι να παίρνεις δεύτερη και τρίτη γνώμη.... καλά να σας πάνε όλα! :)

καλημέρα ,

περαστικά πάντως...

και εμείς αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε παιδίατρο πριν απο 3 χρόνια , ο μικρός μου ήταν 2 χρονών και ο τότε παιδάιτρος που είχαμε (ήταν και γνωστός μας)μας είχε αφήσει με διάρροιες και εμετό κοντά στις δέκα μέρες , το μόνο που έλεγε ήταν λάπας και διατροφή και βλέπουμε , όταν τελικά έφτασα στα όρια μου πήρα τον μικ΄ρο και πήγαμε νοσοκομείο , άμεση εισαγώγη το παιδί είχε σαλμονέλα!!!!!

άλλαξα αμέσως παιδίατρο και ο τωρινός μου είναι κάτι παραπάνω απο γιατρός των παιδιών μου είναι πλήρως ενημερωμένος και πάνω απο όλα πάντα προσβάσιμος και διαθέσιμος ...Πάνω απο όλα μου εμπνέει εμπιστοσύνη και έχω το ελεύθερο να τον ρωτήσω το παραμικρό ακόμα και το πιο ασήμαντο ,....

το θέμα του παιδιάτρου είναι νομίζω το σημαντικότερο ..και όπως μου λέει ο δικός μου¨< μην ξεχνάς οτι μαζί το μεγαλώνουμε το παιδί >

σου εύχομαι οτι καλύτερο αλλά ψάξτο καλά...

πάντως όσον αφορά το εμβόλιο της γρίππης δεν νομίζω να το κάνουν σε τόσο μικρή ηλικία ..

Τώρα για τα εισπνεόμενα μάλλον δίκιο έχει ο δεύτερος γιατρός ,,μην ξεχνάς όλα τα εισπνευόμενα περιέχουν κορτιζόνη ....

Διαφημίσεις

Σίγουρα πρέπει να αλλάξεις γιατρό!! Ο μπέμπης σου μπορεί να έχει απο βρογχιολίτιδα όπως σου είπε ο γιατρός μέχρι και αλλέργία, η οποία έχει αυτά τα συμπτώματα. Αν θέλεις γράψε μου που μένεις για να σε παραπέμψω στο δικό μας παιδίατρο, ο οποίος δεν "παίζει" με κάτι τέτοια και τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Αυτός είναι στον Καρέα. Το άλλο που έχεις να κάνεις είναι να μη το καθυστερείς και να πας το παιδί στο Παίδων (το οποίο έχει εξαίρετους γιατρούς) να δούν το μικρό, αλλά είναι λίγο επικίνδυνο σε τόσο μικρή ηλικία να κυκλοφορίσει το βρέφος εκεί μέσα με τις τόσες αρρώστειες που κυκλοφορούν.

Αν όμως λές ότι κι ο μεγάλος σου γιος έχει τέτοιο πρόβλημα, τότε μήπως το ψάξεις γύρω στο δωμάτιό τους μήπως έχεις υγρασία (μούχλα) στους τοίχους ή πολλά λούτρινα αρκουδάκια στα κρεβάτια τους ή παιχνίδια ή οτιδήποτε μαζευει σκόνη και πειράζει τα παιδιά :wink: .

.png .png

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΕΙΣΠΝΟΕΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΗΧΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ "ΓΑΥΓΙΣΜΑ ΣΚΥΛΟΥ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΠΕΙΡΟΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Η' ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΥΔΙ.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ

Κι εγώ πιστεύω ότι εάν έχετε αμφιβολίες πρέπει να την αλλάξετε. Άλλωστε την βρίσκω και ιδιαίτερα ακριβή. Μήπως επειδή είναι γνωστή έχει πολύ κόσμο και δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία σε κάθε περιστατικό; Νομίζω ότι το ένστικτό μας δεν πέφτει ποτέ έξω. Περαστικά

πάντως όσον αφορά το εμβόλιο της γρίππης δεν νομίζω να το κάνουν σε τόσο μικρή ηλικία ..

Τώρα για τα εισπνεόμενα μάλλον δίκιο έχει ο δεύτερος γιατρός ,,μην ξεχνάς όλα τα εισπνευόμενα περιέχουν κορτιζόνη ....

mamaka, δεν περιεχουν ολα τα εισπνεομενα κορτιζονη!!!Το aerolin δεν εχει κορτιζονη!!Σιγουρο αυτο!!!για το ατραβεντ δεν ξερω...

Εμεις 3 μηνων καναμε βρογχιολιτιδα και πηραμε για 4 μερες αερολιν, και βελτιωθηκαμε αμεσως!!

Παντως kgkourid να πατε οπωσδηποτε και σε αλλον γιατρο, να πατε τωρα!!Δεν ειναι κακο, εγω 3 παιδιατρους αλλαξα μεχρι να βρω αυτον που θα νιωσω οτι τον εμπιστευομαι!Μην το αφηνετε, αν ειναι βρογχιολιτιδα, οσο πιο νωρις διαγνωστει τοσο πιο γρηγορα θεραπευεται!!Βασικο συμπτωμα της βρογχιολιτιδας ειναι οτι ο θωρακας τους ανεβοκατεβαινει πολυ γρηγορα!!

Το μωρο πως ειναι?Τρωει?

Παντως απαραδεκτη η μανταμ.... :?

Δηλαδη αν δεν εκανε γκουχ το μωρο, δεν θα ελεγε τιποτα?? :shock:

Και απο το γκουχ διεγνωσε την βρογχιολιτιδα??? :shock:

Με χιλια σε αλλον να πατε!!!

Επισης, βασικο, ανασηκωστε το κρεβατακι του μικρου λιγο,δωστε μια κλιση δηλαδη περιπου 30 μοιρες, για να του διευκολεινεται την αναπνοη!!(βαλτε κατω απα τα 2 ποδια του κρεβατιου απο 1 εγκυκλοπαιδεια ή κατι τετοιο)

Στα λεω επειδη τα περασαμε πριν 1 μηνα παρα κατι, ημασταν ακριβως 3 μηνων :cry:

Ευχομαι περαστικα!!

Διαφημίσεις

Επισης, παρτε otrisalin,αν δεν εχετε, και μετα τον ορο να ρουφατε τις μυξουλες, βοηθαει πολυ!!Και βαλτε το ντουζ με ζεστο νερο πανω απο το κεφαλακι του να τρεχει να φευγουν οι μυξουλες!!

Δηλαδη συγνωμη, αυτη ειπε οτι το μωρο εχει μπουκωμα και ποτε θα φυγει????20 μερες μπουκωμα???

Πωπωωω, τα παιρνω πολυ με τους γιατρους που δεν ειναι ενταξει... :evil::evil::twisted:

ήμουν σχεδόν σίγουρη για την κορτιζόνη στο aerolin sorry

Εχω μπροστα μου το φυλλο οδηγιων του αερολιν, καθως επισης εχω ρωτησει και τον φαρμακοποιο μου, λες να μου ειπε ψεματα???

Το φυλλο οδηγιων γραφει οτι η δραστικη ουσια του αερολιν ειναι η σαλβουταμολη.

Το εχεις χρησιμοποιησει???

ναι το χρησιμοποιώ μαζί με flixotide απλά έτσι νόμιζα....

Αυτο το flixotide περιεχει κορτιζονη.

Θα ξαναρωτησω παντως και αλλον φαρμακοποιο και τον γιατρο μου!

Ευχομαι περαστικα σας, αφου τα χρησιμοποιειται θα χετε ζορια και εσεις. :cry:

Διαφημίσεις

φαντάσου οτι εμείς έχουμε πάρει νεφελοποιητή ..όχι μάσκα νεφελοποιητή ,, έχει ευαισθησια ο μικρός μου και η μάσκα δεν έκανε και πολλά πράγματα οπότε καταλήξαμε στον νεφελοποιητή . τα ρίχνεις μέσα σε υγρή μορφή και το βάζεις στην πρίζα και παράγει καπνό που τον εισπνέει ...

σε ευχαριστώ πολύ και σε εσάς επίσης

Καλο Πάσχα να έχουμε όλοι

φαντάσου οτι εμείς έχουμε πάρει νεφελοποιητή ..όχι μάσκα νεφελοποιητή ,, έχει ευαισθησια ο μικρός μου και η μάσκα δεν έκανε και πολλά πράγματα οπότε καταλήξαμε στον νεφελοποιητή . τα ρίχνεις μέσα σε υγρή μορφή και το βάζεις στην πρίζα και παράγει καπνό που τον εισπνέει ...

σε ευχαριστώ πολύ και σε εσάς επίσης

Καλο Πάσχα να έχουμε όλοι

Αχ τι να πω....περαστικα και αγυριστα να ειναι...που ταλαιπωρουνται ετσι τα μωρακια μας....

Καλο Πασχα!!!

το θεμα παιδιατρος ειναι ενα τερααστιο θεμα! εμεις ξεκινησαμε και πηγαιναμε σε καποιον που ηταν πολυ καλος (πραγματι) αλλα ειχε πολυ πολυ κοσμο και ποτε δεν τον βρισκαμε..αρρωστησε το παιδι και αυτος αφαντος με κλειστο κινητο! :evil: χωρια που δεν θυμοταν το καθε παιδι!μετα αποφασισαμε να παμε σε καποιον που δεν ειναι ¨ονομα¨και θα ασχοληθει με το παιδι. τωρα παμε σε μια παιδιατρο που ασχολειται πολυ μας παιρνει τηλεφωνο κτλ κτλ αλλα η κοπελα ειναι ψιλοασχετη! το φωναζει. καταρχην δεν εχει εμπιστοσυνη στον εαυτο της! τη ρωτας κατι και σου απανταει σε κατι ασχετο...εχουμε πλακα!! εμενα ειχε πολλες μυξες και εβηχε και μου ειπε πολυ ορο. το παιδι ομως ειχαν ηδη περασει 4 μερες οταν το ειδε και δεν βελτιωνοταν οποτε αφησα να περασει μια μερα και την πηγα στο νοσοκομειο οπου μου εδωσαν aerolin και αντιβιωση! (ακροαστικα δεν ειχε αλλα ειχε πολυ βηχα και μυξουλες) την ειδε και ο ωρυλα και βρηκε λιγο υγρο(η δικη μας δεν το βρηκε,το αυτακι ειχε κερι και δεν φαινοταν και το καθαρισε να το δει ο ωρυλα, αυτη δεν ειπε τιποτα!)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ? τα απλα που τα ξερουμε και εμεις τα κανουνε! στα δυσκολα?? :twisted::twisted::twisted:

και εγω φιλε μου δεν ξερω τι να κανω!μαλλον θα ξανααλλαξω!

νομιζω οτι και εσυ πρεπει να το κανεις αυτο. μαλλον το καθυστερησες κιολας. και η συμβουλη που εχω να δωσω ειναι οταν ειναι αρρωστο το παιδι το βουτας και το πας στο νοσοκομειο. ειναι ταλαιπωρια αλλα νομιζω οτι ειναι καπως καλυτερα...

Και το πραγμα συνεχιζεται (οχι και τοσο καλα).

Την Τρίτη του Πασχα, και με τις παρενεσεις του καινούργιου παιδίατρου, το παιδι έπερνε μόνο φυσιολογικό ορο. Την Τρίτη του Πασχα, τον πήραμε τηλέφωνο και πήγαμε να τον δει. Αφου τον εξέτασε και τον ενημερώσαμε ότι απο εδ΄ψ και πέρα θα πηγαίνουμε σε αυτόν, μας είπε ότι το παιδι δεν έχει κάτι και δεν είναι με τίποτα βροχιολήτιδα αλλα ούτε ότι υπήρχε περίπτωση να ήτανε. Φεύγωντας έχουμε πλέον ηρεμήσει και νομιζουμε ότι κάναμε πολύ καλά που αλλάξαμε παιδίατρο. (ετσι τουλάχιστον νομίζαμε).

Μετα απο 10 λεπτα είμαστε στο σπίτι ήρεμοι. Ξαφνικά η γυναικα μου, μου λέει οτι το παιδί έχει 38.5 πυρετό. Δεν ανυσσηχούμε και παίρνουμε τον καινούργιο παιδίατρο τηλέφωνο. Η απαντηση του είναι ότι δώστε Ντεπον και εαν ξανανέβει γρήγορα στο νοσοκομείο. Πρωτο μπαμ. (μα πριν λίγο τον είδε πως είναι δυνατόν να μην είδε κάτι).

Του δείνουμε το ντεπον και περιμένουμε. Μετα απο δύο ώρες το παιδι συνεχίζει να έχει 38.5 . Αποφασίζουμε να τον πάμε στο Μητερα. (Για το παιδων ούτε λόγος σε αυτη την ηλικία). Αφου κάνουμε μια στάση για να αφήσουμε τον μεγάλο σε κάποια θεία καταλήγουμε στο μητέρα (η ώρα ειναι 3 το πρωι). Πριν μπουμε μέσα βλέπουμε ότι τελικά του έχει πέσει οπότε απαφασίζουμε να μην μπούμε και να περιμένουμε εαν θα ανέβει και πάλι.

Εδω να σημειώσω οτι ο καινούργιος παιδίατροσ όταν το πήρα τηλέφωνο μου είπε να τον ξαναπάρω να του πω τι έγινε μετα απο μία ωρα, αλλα μάλλον νύσταξε και το έκλεισε το κινητό του, οπότε μήναμε για άλλη μια φορά χωρίς παιδίατρο.

Την άλλη μέρα το πρωι, ο μικρός πάλι είχε 38.5. Ντυνόμαστε και τρέχουμε γρήγορα στο μητέρα. Εκει ο παιδίατρος μας λέει ότι ο μικρός μας έχει σίγουρα βρογχιολίτιδα και επειγώντος μάσκα αλτεβον (ή κατι τετοιο) και flixotide. Κανονικά πρέπει λέει να κάνουμε εισαγωγή στο νοσοκομείο και να μήνουμε εκει μέχρι να περάσει. (10-15 μέρες).

Εκεί καταλαβαίνουμε ότι μάλον κάτι δεν πάει καλά με τον καινούργιο παιδίατρο και αποφασίζουμε να επικοινωνήσουμε και πάλι με την παλία. Για καλή μας τύχη η παιδίατρος βρίσκεται στην αθήνα. Την παίρνουμε της λέμε που ήμαστε και μας απαντάει ότι θα πάρει στο μητέρα τον παιδίατρο και θα μας πάρει να μας πει.

Μας παιρνει μετα απο 10 λεπτά και μας κλείνει ραντεβού στο σπίτι της. Αρχίζουν να μας πιάνουν πάλι οι ανυσιχίες μας, γιατί να πάμε στο σπίτι αφου ήμαστε σε νοσοκόμείο.

¨οταν φτάσαμε εκει , καταλάβαμε γιατι μας είπε να πάμε. Αυτά που θα μας έκαναν στο νοσοκομέιο μπορουσαμε να τα κάνουμε και στο σπίτι,. Μας έδωσε οδηγίες και κάποια συμπτώματα που εαν τα δουμε παει να πει ότι το παιδι χειροτερεύει και εκει θα πρεπει να κανουμε εισαγωγη στο νοσοκομείο.

Μετα απο δυο μέρες θεραπείο το παιδι παει λίγο καλύτερα και βλεπουμε.

Συμπερασμα απο όλα αυτά. ο Καθένας ασ βγάλει το δικό του.

Επίσης σύμφωνα με τον παιδίατρο του μητερα, εαν ένας καλό παιδίατρος είιχε δοσει πριν μια εβδομαδα φαρμακο στο παιδι για την βρογχιολιτιδα, (κάποιο σπρει) όταν αυτή είταν ακόμα σε υψηλό σημέιο τώρα τα πραγματα θα είταν καλύτερα. (φυσικά η παιδιατρος το είχε δόσει αλλα ο καινούργιος είπε όχι).

Και φυσικά έαν το παιδι είχε πάρει τα φάρμακα τώρα δεν θα είχαμε πρόβλημα να μετράμε αναπνοές όταν κοιμάται μήπως και χρειαστεί να πάμε σε νοσοκομείο.

Αυτα για μια καλή πρωτομαγια.

Να ευχαριστήσω και όλους που απαντήσαν σε αυτό το θεμα, και να ευχησω΄χρόνια πολλά χριστός ανεστη με ευτυχία και χαρά σε όλους.

ΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΑΞΕΙΣ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.. ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ...ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 8 ΗΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΚΛΕΓΕ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ 8 ΗΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ.... ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΙ ΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΜΟΛΙΝΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΝ ΕΠΕΡΝΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ..ΚΑΙ ΕΚΛΙΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΡΕΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΒΕ... ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΝΑΜΕ ΚΑΤΙ... ΑΛΑΓΗΗΗΗΗΗ ΑΜΕΣΩΣ ...... ΠΑΙΔΙΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΟΛΙΤΟΣ ... ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕΕΕ

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΑΞΩ ...

kgkourid, βασικα περαστικα σας!! :D Πως ειναι το μπεμπε σημερα??Καλυτερα?

Επειτα, νομιζω και η παλια και ο καινουριος παιδιατρος ειναι παρε το ενα και βαρα τον αλλον!!Τελικα το μωρο εχει ή δεν εχει βριγχιολιτιδα??Μα ειναι δυνατον να μην το καταλαβουν?Μπαμ κανει αυτο....Γιατι δεν ρωτας εδω τα κοριτσια που μενουν Αθηνα για καποιον αλλο,αξιολογο παιδιατρο?

Το γεγονος οτι πηγατε σε καποιον χεοροτερο,απο οτι φαινεται,απο την πρωτη που πηγαινατε χρονια, δεν σημαινει οτι η πρωτη ειναι τελικα καλη!

Μα ειναι δυνατον να σας ταλαιπωρουν ετσι??Ψαξτε και βρειτε εναν αξιολογο ανθρωπο...

εμενα οταν το μωρο εκανε βρογχιολιτιδα απο ιωση,η οποια βρογχιολιτιδα ηταν μαλιστα σε αρχικο σταδιο,το εξετασε ο γιατρος,την διεγνωσε,μας εδωσε αερολιν και περασε μετα απο καποιες μερες.Και μαλιστα οσο την εξετασε,δεν εβηξε καθολου,για να πεις οτι απο αυτο το διεγνωσε.

Αυτα απο μενα...Παντα φιλικα :wink:

ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ 4 ΜΗΝΩΝ ΕΠΑΘΕ ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΑ.ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΑΝ.Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΨΟΓΟΣ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΠΙΤΙ.ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΜΕΙΟ.ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΦΕΛΟΠΟΙΗΤΗ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΕΡΝΕ ΑΕΡΟΛΙΝ ΣΕ ΑΜΠΟΥΛΕΣ(ΥΓΡΟ).ΟΡΟ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΠΝΟΕΣ ,ΚΑΙ FLIXOTIDE.ΓΙΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΛΗΞΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ Η ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ.ΕΜΕΝΑ ΟΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ 4 ΜΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ Η ΚΟΡΗ ΤΟ ΕΠΑΘΕ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΙΚΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ :wink: