Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γοβες 11ποντες που γλιστρανε. τι να τις κανω?

Recommended Posts

αγορασα πριν λιγες μερες γοβες! το τακουνι ειναι 11 ποντους αποτι μυου ειπε η πωλητρια. τις φοραω μεσα στο σπιτι να συνυθισω μη βγω εξω και σκοτωθω. ολη μερα με ισια λογω μωρον ξεσυνηθισα. αντε να βαλω και τακουνι 8 ποντων..Λοιπον ξερω οτι το τακουνι αλλαζει κατω αν θελω γιαναμη γλιστραει. λογω υψους ομως το βαρος ολο πεφτει μπροστα. εκεινο αλλαζει?(το μπροστινο μερος του πατου η σολας δε ξερω πως το λενε)μπορω να το κανω κατι?

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

λετε ε? μαλλον αυτο θα κανω γιατι με με την παγωνια και την ολισθηροτητα που εχει εξω και συνδιασμο και τα παππουτσια με βλεπω με γυψο στο ρεβρεγιον. ευχαριστω κοριτσια!

1-2-3MPOMPIRES!!!

supermama έχουμε τις ίδιες γόβες. Εμένα βέβαια δεν μου γλιστράνε, αλλά πίστεψε αξίζεις να τις πας στον τσαγκάρη, μπορεί να φαίνονται ψηλές αλλά επειδή μπροστά έχουν χοντρό πάτο είναι πολύ βολικές και ξεκούραστες. Εγώ τις φοράω καθημερινά στην δουλειά.

O5X4p2.png 

supermama έχουμε τις ίδιες γόβες. Εμένα βέβαια δεν μου γλιστράνε, αλλά πίστεψε αξίζεις να τις πας στον τσαγκάρη, μπορεί να φαίνονται ψηλές αλλά επειδή μπροστά έχουν χοντρό πάτο είναι πολύ βολικές και ξεκούραστες. Εγώ τις φοράω καθημερινά στην δουλειά.

σοβαρα μιλας? αχ ωραια!απο που της πηρες? θεσσαλονικη εισαι? ενα αλλο θεμα ειναι οτι εγω γενικα με βολευει η μυτη μπροστα και αοχι στρογγυλεμενο. αυτες ειναι κατι και απτα δυο. καρχαριας μου ειπαν οτι λεγετε.. λοιπον φοραω 38 με μυτη και τωρα αυτες ειναι 39. εβαλα μπροστα κατι ειδικα που ειναι απο σιλικονη και καραταει καλα και μαλακα μεσα στο ποδι. διαφορετικα εβγαινε απο πισω στο περπατημα λογω 39. οτι ναναι...χαχαχα ο αντρας μου με δουλευει.

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

ε ναι κοιτα..θα τις φοραω οταν εχωκαι αλλο ατομο μαζι μου οποτε αν πρεπει να κραταει κανενα παιδι να το κραταει σε καμια εκκλησια η καμια επισκεψη λογω ημερων λεμε τωρα... αλλα βασικα τις πηρα για πρωτοχρονια πιο πολυ οποτε θαμαστε κυριλε και μετα θα βγω χωρις μωρα και τον αντρα αγκαζε για ωρα αναγκης

1-2-3MPOMPIRES!!!

σοβαρα μιλας? αχ ωραια!απο που της πηρες? θεσσαλονικη εισαι? ενα αλλο θεμα ειναι οτι εγω γενικα με βολευει η μυτη μπροστα και αοχι στρογγυλεμενο. αυτες ειναι κατι και απτα δυο. καρχαριας μου ειπαν οτι λεγετε.. λοιπον φοραω 38 με μυτη και τωρα αυτες ειναι 39. εβαλα μπροστα κατι ειδικα που ειναι απο σιλικονη και καραταει καλα και μαλακα μεσα στο ποδι. διαφορετικα εβγαινε απο πισω στο περπατημα λογω 39. οτι ναναι...χαχαχα ο αντρας μου με δουλευει.

Από Αθήνα είμαι. Λοιπόν και εγώ φοράω 38 γόβα με μύτη μπροστά, αλλά και αυτές 38 τις πήρα αφού δεν στενεύουν πολύ μπροστά για να τρώνε νούμερο. Μήπως να δοκίμαζες και μικρότερο; Εμένα να ξέρεις μου άνοιξαν, αλλά τις φοράω και καθημερινά.

O5X4p2.png 

χμμμ δε ξερω. μολις μου εδωσε το 38 με πιεσε στα δακτυλα πριν ακομα σηκωθω απτην καρεκλα και αμεσως την ειπα 39 γιατι και μια αλλη φορα την οατησα ετσι..ξερω γω..θα δειξει

1-2-3MPOMPIRES!!!

Καλά κράτα αυτές γιατί καλύτερα μεγαλύτερο παππούτσι που σώζεται με πατάκι σιλικόνης, παρά μικρότερο που σε χτυπάει και σε τρελαίνει. Με γειες λοιπόν!!!!

O5X4p2.png 

Διαφημίσεις

apapa μπραβο σου...τελειες ειναι αλλα στη δουλεια....σιγουρα ΔΕΝ εισαι πωλητρια..εγω ακομα και στο γραφειο φλατ φοραω..ενα μικρο ισως τακουνι για να μην δειχνω τοσο κοντη.....