Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΩ??

Recommended Posts

Η μικρή 2 Μαίου ξεκινάει παιδικό σταθμο. Εγώ έχω ήδη στείλει κάποια βιογραφικά σε εταιρίες για ημιαπασχόληση αρχικά μεχρι να δουμε πως θα ανταποκριθεί η μικρή στο σταθμό και απο Σεπτέμβρη βλἐπουμε για πλήρες ωράριο. Αν δουλέψω ημιαπασχόληση 2 θα είμαι σπίτι.Απλά σκεφτόμουν τι ώρα να επιστρέφει η μικρή στο σπίτι.Να ΄πω να μου την φέρνει το σχολικο εκείνη την ώρα που θα επιστρέφω ή κατα τισ 4 με 4.30 για να προλαβαίνω να κάνω και καμια δουλειά μέχρι να ερθει?? Εσείς τι γνώμη έχετε?? :?

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Τη μικρή μου τη φέρνει το σχολικό στη δουλειά και φεύγουμε μαζί.

Αν είχα τη δυνατότητα θα την άφηνα όσο το δυνατό λιγότερο.

Μετά τις 2 - 2:30, στους περισσότερους παιδικούς δεν έχει πρόγραμμα απασχόλησης, απλά φύλαξη. Γιατί να το αφήνεις το παιδάκι σου εκεί. Αν κάποιες μέρες έχεις δουλειά μπορείς να το κάνεις, αλλά κάθε μέρα γιατί?

Για μένα προτεραιότητα έχει το παιδί και όχι οι δουλειές του σπιτιού, και το λέω εγώ που προ παιδιού ήμουν υστερική με την καθαριότητα και την τάξη, τώρα κρατάω το καθαριότητα μόνο.

Αν κανονίσεις και δεν σου την κοιμίζουν στο σταθμό, θα είναι τέλειο να σου τη φέρνουν στις 2.00, να κοιμάται λίγο ( θα είναι κουρασμένη έτσι κι αλλιώς) και να έχεις χρόνο να ξεκουράζεσαι και να κάνεις καμία δουλειά.

Elepet έχω και γω το ίδιο θέμα κορίτσι μου.

Θα πάω για λίγες ώρες τον μικρό μου σε παιδικό σταθμό από Σεπτέμβριο και έχω το ίδιο άγχος. Το πως θα τα συνδυάσω...!

Προσωπικά έχω επιλέξει να τον πηγαίνω λίγες ώρες μόνο και μόνο για να παίζει με παιδάκια της ηλικίας του γιατί το βλέπω πως πια και το ζητάει αλλά και το έχει αναγκη. Φυσικά θα με βοηθήσει και μένα αυτό ώστε να εξοικονομίσω μερικά επιπλέον χρήματα για την οικογένειά μου.

Συμφωνώ και με την ΜΑΡΙΑ30 καθώς θεωρώ πως είναι σημαντικότερο να είσαι μαζί με το παιδάκι σου περισσότερες ώρες παρά οτιδήποτε άλλο. Μην ξεχνάς ότι το σπίτι καθημερινά ζητάει δουλειές και ποτέ δεν είναι απόλυτα καθαρό..! :lol:

Διαφημίσεις

αφου εχεις την δυνατότητα να στην φέρνει στις δυο στο σπίτι.

είναι ακόμα μικρή για περισσότερο και απο τη στιγμή που αυτό δεν ειναι αναγκαίο, καλύτερα να την φέρνει νωρίτερα παρά αργότερα....

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Κι εγώ τον ίδιο προβληματισμό έχω.Εγω σκέφτομαι να τη γράψω το πολύ μέχρι το Σεπτέμβριο και είμαι μεταξύ του 2:00 και 4:00.Εγώ υπό κανονικές συνθήκες στις 2 βρίσκομαι σπίτι γιατί έχω ακόμα μειωμένο ωράριο αλλά αν γίνει κάτι στη δουλειά και καθυστερήσω λίγο;Εκτός αυτού θα με εξυπηρετούσε για να μαζέψω λίγο το σπίτι πριν έρθει.Βέβαια με τη παιδίατρο που το συζήτησα μου είπε ότι μέχρι τα 2 έτη καλό είναι ναμη πάει στο σταθμό και άν πάει να κάθεται όσο λιγότερες ώρες γίνεται.Οπότε κλείνω προς το 2:00.

Σιγουρα θα ειναι μεγάλη ξεκουραση για σένα να έχεις χρόνο να κάνεις τις δουλειές σου πριν έρθει η μικρη. Για εκείνη όμως οι ώρες θα είναι πολλες. Θα ελεγα το μεσημερι να ειναι σπιτάκι της, στο κρεβατακι της :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Τελικά κανόνισα με τον σταθμο το ωράριο του σχολικού.Θα την πέρνουν 7:30 το πρωι και θα την φέρνουν 15:20 το μεσημέρι.Δεν είναι πολλές ώρες έτσι??

Με έχουν πιάσει τύψεις ρε παιδά..αισθάνομαι ότι την παρατάω :( Ελπίζω να περνάει καλά εκεί και να μην έχει πρόβλημα...

A3Oip2.png

MzPrp2.png