Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΙΔΡΥΜΑ MAKE A WISH (ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ)

artemis

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Συγνώμη αν κούρασα.

"Υπάρχει μεγάλη ποικιλία τόσο για παπύρους-προσκλητήρια όσο και για μπομπονιέρες. Το κείμενο που αναγράφεται είναι ενδεικτικό και μπορεί να προσαρμόστει όπως εσείς επιθυμείτε, επίσης υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε κορδέλες για να τυλιχτούν οι πάπυροι-προσκλητήρια. Ωστόσο μπορούμε να διπλώσουμε και το ίδιο το χαρτί στα τρία (γίνεται σα φάκελος) με ένα αυτοκόλλητο για να μπορέσετε να το ταχυδρομήσετε. Το κόστος των παπύρων-προσκλητηρίων είναι από 1-200τμχ. (2 €) και από 201 και πάνω (1,5€) ενώ οι τιμές στις μπομπονιέρες κυμάινονται από 1,8€ έως 4€. Θα πρέπει να κλέισετε ένα ραντεβού για να τα πούμε από κοντά. Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή (9:00-17:00).¨"

http://www.makeawish.gr/

Έχω προβληματιστεί με τις εξής σκέψεις και θα ήθελα να με βοηθήσετε!

1. Να κάνω και προσκλητήρια και μπομπονιέρες από το ίδιο Ίδρυμα (Κανέ μια ευχή ή Χαμόγελο του Παιδιού) ?

2. Να κάνω προσκλητήρια από το ένα Ίδρυμα και μπομπονιέρες από το άλλο? ή

3. Να κάνω μόνο προσκλητήρια ή μόνο μπομπονιέρες σε ένα από τα δύο Ιδρύματα?

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

Αρτεμης ειναι ολα πανεμορφα και μπραβο σου που θελεις να κανεις προσκλητηρια και μπουμπουνιερες απο ιδρυμα.

Η γνωμη μου ειναι να διαλεξεις οτι σου αρεσει. Δηλαδη αφου θα τα παρεςι απο ιδρυμα, οποιο και να διαλεξεις τα λεφτα θα πανε για καλο σκοπο.

Αν διαλεξεις προσκλητηρια απο ενα ιδρυμα και μπουμπουνιερες απο αλλο τα λεφτα παλι θα πανε για καλο σκοπο. Απο οπου και να τα παρεις την καλη σου την πραξη θα την εχεις κανει.

:D:D

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Αρτεμης ειναι ολα πανεμορφα και μπραβο σου που θελεις να κανεις προσκλητηρια και μπουμπουνιερες απο ιδρυμα.

Η γνωμη μου ειναι να διαλεξεις οτι σου αρεσει. Δηλαδη αφου θα τα παρεςι απο ιδρυμα, οποιο και να διαλεξεις τα λεφτα θα πανε για καλο σκοπο.

Αν διαλεξεις προσκλητηρια απο ενα ιδρυμα και μπουμπουνιερες απο αλλο τα λεφτα παλι θα πανε για καλο σκοπο. Απο οπου και να τα παρεις την καλη σου την πραξη θα την εχεις κανει.

Συμφωνώ απόλυτα!!! :D

........να συμπληρώσω μόνο ότι θα μπορούσες να λάβεις υπόψη σου ποιο απ'τα δύο πιστεύεις ότι έχει περισσότερη ανάγκη από οικονομική υποστήριξη ...

.png.png

Συμφωνώ απόλυτα!!! :D

........να συμπληρώσω μόνο ότι θα μπορούσες να λάβεις υπόψη σου ποιο απ'τα δύο πιστεύεις ότι έχει περισσότερη ανάγκη από οικονομική υποστήριξη ...

Αλήθεια, αυτό πώς μπορούμε να το ξέρουμε;

Γιατί κι εμείς σκεφτόμαστε να δώσουμε κάποια χρήματα αντί για μπομπονιέρες και δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα σε ποιό από τα δύο... :?

fUvDp2.png

Η αλήθεια είναι κορίτσια ότι και εγώ έχω μπερδευτεί. Δεν έχω κάποιο λόγο αρνητικό ή θετικό για κάποιο από τα δύο ώστε να αποφασίσω πιό εύκολα! Και σίγουρα ο βασικός λόγος είναι ότι δεν ξέρουμε πιο ίδρυμα έχει πραγματικά ανάγκη! Πως θα μπορούσαμε νομίζετε να το μάθουμε αυτό?

7adb2868d6.png

Η αλήθεια είναι κορίτσια ότι και εγώ έχω μπερδευτεί. Δεν έχω κάποιο λόγο αρνητικό ή θετικό για κάποιο από τα δύο ώστε να αποφασίσω πιό εύκολα! Και σίγουρα ο βασικός λόγος είναι ότι δεν ξέρουμε πιο ίδρυμα έχει πραγματικά ανάγκη! Πως θα μπορούσαμε νομίζετε να το μάθουμε αυτό?

Σε οποιο και αν τα δωσετε, σιγουρα θα πανε για καλο σκοπο....!!!!!!

Απλως εβαλα τα στοιχεια του "ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ" γιατι καπου διαβασα πως το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ειναι πληρης απο παραγγελειες και δεν προλαβαινουν να εξυπηρετησουν εως 15/6.

Π αντως και τα αρρωστα παιδακια, απο ασθενειες που δεν θεραπευονται τις περισσοτερες φορες, ειναι σημαντικο να προλαβουν να κανουν εστω ενα μικρο ονειρο τους πραγματικοτητα!!!!!!

Σκεφτητε οτι στην "χαρα" των παιδιων μας (βαφτιση),

θα παρουν "χαρα" και καποια παιδακια που το εχουν πραγματικα αναγκη

και αυτο ειναι το σπουδαιοτερο!!!!!!

Ειμαστε πολυ τυχερες που τα παιδακια μας ειναι καλα

και αυτο που μας απασχολει ειναι οι προετοιμασιες της βαφτισης τους

και οχι αλλα ..........

Διαφημίσεις

....

Απλως εβαλα τα στοιχεια του "ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ" γιατι καπου διαβασα πως το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ειναι πληρης απο παραγγελειες και δεν προλαβαινουν να εξυπηρετησουν εως 15/6.

Π αντως και τα αρρωστα παιδακια, απο ασθενειες που δεν θεραπευονται τις περισσοτερες φορες, ειναι σημαντικο να προλαβουν να κανουν εστω ενα μικρο ονειρο τους πραγματικοτητα!!!!!!

νομίζω πως αυτό που έγραψε η Virginia βοηθάει πάρα πολύ ως προς το τι να διαλέξει κανείς...

.png.png

• 2 weeks later...

πιστεύω ότι μπορείτε να δώσετε τα λεφτά και σε πιο μικρά ιδρύματα αν ρωτήσετε τον παπά της ενορίας σας πιστεύω ότι θα ξέρει κάποιο ορφανοτροφείο ή γεροκομείο που χρειάζεται υποστήριξη

όσο για απλά προσκλητήρια και πάπυρους αντί για μπομπονιέρες μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας στον υπολογιστή ή να τα τυπώσετε σε απλό χαρτί σε κάποιο τυπογραφείο με λίγα χρήματα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ + ΘΟΔΩΡΗΣ

ΠΟλύ ωραίαες ιδέες.

Τσαχπίνα συμφωνω και με εσένα. Και εγώ για τη δική μας βάφτιση όταν γίνει σκεφτόμουν να πω στουτς καλεσμένους να βάλουν χρήματα σε κάποιο μικρό ίδρυμα. Βέβαια δεν ξέρω πως μπορεί να λειτουργήσει το σκηνικό. π.χ.

α) Να αναφέρεις στις προσκλήσεις να βάλουν τα λεφτά σε ένα ίδρυμα αντί για δώρο ή να δώσεις πάπυρους στο τέλος? Πως λειτουργεί το κάνε μια ευχή. Μήπως με τον τρόπο αυτό "αναγκάζεις" τους καλεσμένους να πάρουν και δώρο και να βάλουν λεφτά? Μπορεί να ακουστεί χαζό, αλλά υπάρχει κάποιο σημείο στη βάφτιση που μαζεύονται τα λεφτά;

β) Μπορεί κάποιος να κάνει ίσως απλές μπομπονιέρες και να προσθέσει ένα σχετικό κείμενο. Και πάλι βάζετε κάπου στη βάφτιση κάποιο σημείο συγκέντρωσης των χρημάτων ή απλά εγγειται στη βούληση του καθενός πως θα κινήθεί?

Δεν έχω καταλάβει απόλυτα πως λειτουργεί αυτή η ιδέα, αλλά μου αρέσει πολύ. Είναι πραγματικά κρίμα να δαπανούνται απερίσκπετα τόσα χρήματα για ένα μυστήριο στο οποίο πριν απο 20 χρόνια δεν έκαναν ουτε δώρα και σήμερα πρέπει να το ετοιμάζεις 1 χρόνο πριν για να ανταπεξέλθεις οικονομικά και παράλληλα να ξεχνάς ότι με τα ίδια χρήματα μπορείς να βοηθήσεις κάποιον. Προσωπικά πάντως θα προτιμήσω να περιορίσω δαπάνες της βάφτισης και να τα διαθέσω σε κάποιο ίδρυμα.

Εγώ για τις προσκλήσεις είχα σκεφτεί ένα ίδρυμα στην Λέσβο το ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ όπου νέοι με προβλήματα συλλέγουν χαρτί, το επεξεργάζονται και στη συνέχεια φτιάχνουν ωραία απλά προσκλητληρια στο εξώφυλλο των οποίων ζωγραφίζουν το μονόγραμμα του παιδιού.

Πάντως αν μπορείτε να μου πείτε πως λειτουργεί αυτή η ιδέα, σας ευχαριστώ πολύ.

Εχει και το χαμόγελο του παιδιού αλλά δεν τα εχει στο site. Τα γραφεία τους είναι στην Νίκαια και θα πρέπει να καλέσεις 9.00-17.00 στο τηλ. 210 4256040. Όποια κυρία θα σηκώσει το τηλέφωνο μπορεί να σου απαντήσει για λεπτομέρειες.

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

ΠΓ γειά σου

θα ήθελα αν γίνεται να μου δώσεις περισσότερα στοιχεία για το ίδρυμα Ηλιαχτίδα, κάποια διεύθυνση ή τηλέφωνο γιατί έχουμε και άλλα παιδιά στο σόι για βάπτιση

σχετικά με τα ερωτήματά σου σε μία βάπτιση που πήγα έγραφαν στο προσκλητήριο ότι αντί για δώρο στο παιδί μας θα θέλαμε να βάλετε χρήματα στο χαμόγελο του παιδιού, σε ειδικό κουτί που θα βρίσκεται στην εκκλησία

υπήρχαν φακελάκια, έβαζε ο καθένας το ποσό του έγραφε το όνομά του και το έριχνε στο κουτί

πιστεύω ότι στην μαμά θα έφτιαξαν μία λίστα με τα ονόματά μας και το τι χρήματα έδωσε ο καθένας κάτι σαν λίστα γάμου

εμάς πάντως μας έστειλαν μετά από λίγο καιρό στο σπίτι την απόδειξη για τα λεφτά που δώσαμε

βέβαια θα σου πω ότι επειδή ήταν για το χαμόγελο του παιδιού οι περισσότεροι έδωσαν λιγότερα χρήματα από αυτά που θα έδιναν στο παιδί, το άκουσα από πολλούς

γι'αυτό και εγώ επέλεξα τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες να τις κάνω στο χαμόγελο του παιδιού ή να μην κάνεις καθόλου μπομπονιέρες αλλά με τον πάπυρο που ανέφερα παραπάνω

ΒΑΣΙΛΙΚΗ + ΘΟΔΩΡΗΣ

γνωριζει κανεις να μου πει ποσο καιρο νωριτερα πρεπει να παραγγειλουμε προσκλητηρια κ μπομπονιερες?και σε τι τιμη περιπου ερχοντε?

• 8 months later...

Κορίτσια θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρετε αν μπορώ να διαλέξω ας πούμε σκέτες μπομπονιέρες και να τις διακοσμήσω μόνη μου στο κάνε μια ευχή; και αν ναι πόσο περίπου στοιχίζουν οι σκέτες;

• 1 month later...
Κορίτσια θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρετε αν μπορώ να διαλέξω ας πούμε σκέτες μπομπονιέρες και να τις διακοσμήσω μόνη μου στο κάνε μια ευχή; και αν ναι πόσο περίπου στοιχίζουν οι σκέτες;

AΝ θέλεις μπές στείλε email στο [email protected] (make wish χωρίς το a :)) και ζήτα να στου στείλουν φωτογραφίες και τιμές απο τις μπομπονιέρες. Απλα διευκρίνησε τους αν είναι για αγοράκι η΄κοριτσακι! Εγώ τηλ για να τους ρωτήσω και μου το πρότειναν μόνοι τους!