Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αιμοροίδες και αφαίρεση με λέιζερ....γνωρίζει κάποιος???

Recommended Posts

Μετα την γεννα μου πηρα προικα και τις αιμοροιδες!!!:lol:

Αχ.....απ την μια γελαω και απ την αλλη κλαιω απο τους πονους!!!

Κλεινω σχεδον τριμηνο και ειναι ακομη εκει!!!

Υποφερω ακομα.........δεν την παλευω!!!!

Ακουσα οτι μπορω να τις αφαιρεσω με λειζερ!!

Γνωριζει καποια κοπελα να μου προτεινει καποιον γιατρο και ποσο κοστιζει αυτη η διαδικασια???????

Διαφημίσεις

Καταρχάς σε έχει δει γαστρεντερολόγος για να σου πιστοποιήσει ότι είναι αιμοραϊδες; Γιατί και εγώ πίστευα πως είχα ραγάδα λόγω της αιμοραγίας και του πόνου που είχα και τελικά δεν ήταν;

O5X4p2.png 

Αιμοροιδες ειναι.....τις βλεπω κι εγω γιατι ειναι εξωτερικες,αλλα μου το εχει πει και ο γυναικολογος μου!!

Κοριτσάκι και εγώ είχα από αυτά τα εξωτερικά που λες και πίστευα αιμοραϊδες μιας και από μικρή έχω φοβερό πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Αλλά πηγαίνοντας στον γαστρεντερολόγο ήταν οι ιδρωτοποιοί αδένες. Καλύτερα να σε δει ειδικός. Πρέπει να σου κάνει ορθοσκόπηση για να δει τι γίνεται και να κάνει διάγνωση. Ξέρω δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά τίθεται θέμα υγείας.

O5X4p2.png 

Διαφημίσεις

Γιατί ξέρεις τι είναι και θέλεις να μάθεις πως φεύγουν;;)

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Πρέπει να σε δει γαστρεντερολόγος και να γίνει ορθοσκόπηση όπως είπα πιο πάνω.

O5X4p2.png 

Μην σε πέρνει από κάτω, η εξέταση είναι το πολύ 5λέπτη, δεν πονάς, νιώθεις λίγο άβολα βέβαια, αλλά να εύχεσαι να μην είναι αιμοραϊδες αλλά κάτι άλλο που με φαρμακευτική αγωγή θα απαλλαχθείς.

O5X4p2.png 

να πας στο γιατρο οπως λεει και η κοπελα πιο πανω εγω αυτη τη βλακεια εκανα ντρεπομουν και δεν πηγαινα που ατ εκανα χειροτερα εβγαλα δυοκαι ασε που πονουσα φριχτα 3 μηνες οπως και εσυ....πηγα στο γιατρο μου εδωσε μια κρεμα και εν διαλειμα να πινω και σε 1μην αιεχα γινει πολυ καλα...ασε που μετα κανα 2 μηνες ματωναν οι αιμοροιδες εβαζα την κρεμα και τωρα εμειναν μονο τα σημαδια ειμαι παρα πολυ καλα...μην το αφησεις γρηγορα στο γιατρο και σενα μηνα θα το ξεχασεις,,,,

Διαφημίσεις