Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πανακι καθαρισμου τηλεορασης LCD

Recommended Posts

καλημερα! δε βρηκα κατι σχετικο στο φορουμ. ηθελα να ρωτησω αυτα τα πανακια που καθαριζουμε την οθονη των τηλεορασεων tft lcd κτλ πως τα διατηρουμε? θελω να πω τα βρεχουμε και καθαριζουμε. καποια στιγμη ομως λερωνοντε και αυτα. τα κανουμε κατι η απλα περνουμε καινουργιο?

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

εγω να σου πω την αληθεια ξεσκονίζω την οθόνη με αυτό και μετα το πλενω με απορυπαντικο πιατων στο χέρι και δεν έχει παθει τίποτα!

Και εγώ τα πλένω ομοίως.

O5X4p2.png 

Μπορείς άνετα να το πλύνεις με υγρό πιάτων. Μάλιστα στις οδηγίες της δικής μου τηλεόρασης λέει ότι μπορείς να βάλεις με αυτό το πανί, υγρό πιάτων και πάνω στην οθόνη της τηλεόρασης για καλύτερα αποτελέσματα.

5160_not-easy-being-a-mother.png

Διαφημίσεις

Αν δεν κανω λαθος (τουλαχιστον ετσι ελεγαν οι οδηγιες στην δικη μου τηλεοραση) το πανακι ειναι για να το χρησιμοποιουμε στεγνο ή με τα ειδικα καθαριστικα για οθονες tft/lcd. Ποτε βρεγμενα και ποτε απορρυπαντικα.

σοβαρα? και κανει για την τηλεοραση δηλ? δεν αφηνει σημαδια στην οθονη?

Επειδή άκουσα πολλές διαφορετικές απόψεις ξανακοίταξα το εγχειρίδιο και όντως λέει ότι μπορείς να καθαρίσεις την οθόνη με μείγμα από χλιαρό νερό και απαλό καθαριστικό ρούχων ή απορρυπαντικό για τα πιάτα. Ενώ αντίθετα τα υπόλοιπα μέρη αυστηρά με στεγνό πανί.

Η δικιά μου είναι LG led.

Μπορεί για κάθε τύπο τηλεόρασης και αναλόγως την οθόνη να ισχύουν διαφορετικά πράγματα, γι΄αυτό καλύτερα διάβασε τι ισχύει για την δική σου μην την κάνεις και καμιά ζημιά

5160_not-easy-being-a-mother.png

Διαφημίσεις