Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ?

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες. Εχω ενα μωρακι 2.5 μηνων που θηλαζω αποκλειστικα και απο το μεσημερι ξεκινησα αντιβιωση Αugmedin λογω αμυγδαλιτιδας. Ο μικρος τωρα το βραδυ εκλαιγε γοερα στο στηθος σαν να πεινουσε και να μην κατεβαινε το γαλα. Παλι καλα που ειχα κανει μια αντληση χτες και του εδωσα αυτο. Ξερετε μηπως μειωθηκε το γαλα απο την ιωση, απο τα φαρμακα. Γενικα ειμαι εξαντλημενη 4 μερες με 38-39. Αγχωθηκα λιγο.. πειτε μου οι εμπειρες..Ευχαριστω

.png

Διαφημίσεις

καλησπερα.πιο εμπειρη δεν ειμαι αλλα λογω μαστιτιδας παιρνω ceclor και νομιζω πως και εμενα μειωθηκε το γαλα.. αποσυμφορουσα το στηθος με τη φλεγμονη με θηλαστρο κ εβγαζε απο 50 εως κ 100 μλ αλλα το αλλο εβγαλε ζορικα 70 κ ο μικρος ολο τα παινει κ κλαιει.τι να πω.. ελπιζω να περασει!

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

..είναι το δεύτερο εικοσιτετράωρο που παίρνω amoxil λόγω ρινοκολπίτιδας (ίωση που με κόλλησε ο μεγάλος μου ).. σήμερα το μπεμπάκι μου απο το πρωί είναι όλο γκρίνια από το ένα στήθος στο άλλο ... λες να έχω μείωση και εγώ και εκεί να οφείλετε η σημερινή μας αναστάτωση ???

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...