Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

κορίτσια βοηθήστε με......δεν ξέρω αν το έχετε και εσείς αλλά εγώ ταλαιπωρούμε πάρα πολύ.....

Δεν φτάνουν οι αναγούλες και η σιελόροια.....(πολύ σάλιο ρε παιδιά) έχω και μία απροσδιόριστη ζάλη....όχι λιποθυμίας...μία περίεργη......έχω περάσει άλλες 2 εγκυμοσύνες μέχρι τώρα και δεν το είχα αυτό το πράγμα....μπορεί να φταίνε τα utragestan?

Ζαλίζομαι συνέχεια και δεν μπορώ να μείνω πολύ ώρα όρθια....και κάποιες στιγμές ακόμα και καθιστή!

Διαφημίσεις

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

κορίτσια βοηθήστε με......δεν ξέρω αν το έχετε και εσείς αλλά εγώ ταλαιπωρούμε πάρα πολύ.....

Δεν φτάνουν οι αναγούλες και η σιελόροια.....(πολύ σάλιο ρε παιδιά) έχω και μία απροσδιόριστη ζάλη....όχι λιποθυμίας...μία περίεργη......έχω περάσει άλλες 2 εγκυμοσύνες μέχρι τώρα και δεν το είχα αυτό το πράγμα....μπορεί να φταίνε τα utragestan?

Ζαλίζομαι συνέχεια και δεν μπορώ να μείνω πολύ ώρα όρθια....και κάποιες στιγμές ακόμα και καθιστή!

γειά σου καζολινα, μμμμμμ, και εγώ έπαιρνα τα χαπια και μάλιστα 3 μηνες, μια κάποια ατονία και σαν να με παίρνει το κεφαλι μου.... τα είχα, αλλά δεν ξέρω αν είναι απο τα χαπια. παίρνεις πολλά?

αν είναι ές το στο γιατρό σου ή ακόμα κάνε και καμια αιματολογική μήπως έχεις τίποτα χαμηλό.......

Aphrodite_k

kazolina κι εγώ είχα μια μόνιμη περιέργη ζαλάδα το πρώτο 2μηνο της εγκυμοσύνης μου.. σαν μαστουρωμένη αισ8ανόμουν :lol:

Στη συνέχει αποδείχτηκε ότι είχε πέσει πολύ απότομα ο αιματοκρίτης μου.

Με το που άρχισα να παίρνω σίδηρο, έστρωσαν τα πράγματα.

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

έπαιρνα 6 την ημέρα μετα τα κάναμε 3 και τώρα 2.

από ότι ξέρω από εξετάσεις πριν 3 μήνες ο αιματοκρίτης είναι καλός.....υπάρχει πιθανότητα να ανεβάζω ζάχαρο (έχω φάει κόλημα με αυτό) ή πίεση και γιαυτό να ζαλίζομαι?

από ότι ξέρω από εξετάσεις πριν 3 μήνες ο αιματοκρίτης είναι καλός.....

Κι εμένα 3 μήνες πριν μείνω έγκυος, ο αιματοκρίτης ήταν στο 40.... και έκανα βουτιά στο 33 με το καλημέρα σας! Πριν κλείσω καν μήνα.

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

Διαφημίσεις

έπαιρνα 6 την ημέρα μετα τα κάναμε 3 και τώρα 2.

από ότι ξέρω από εξετάσεις πριν 3 μήνες ο αιματοκρίτης είναι καλός.....υπάρχει πιθανότητα να ανεβάζω ζάχαρο (έχω φάει κόλημα με αυτό) ή πίεση και γιαυτό να ζαλίζομαι?

όντως ο αιματοκρίτης ΄πέφτει πολύ απότομα. κάνε καλύτερα καμία γενική αίματος. δεν είναι τίποτα. κανένα συμπλήρωμαθα πάρεις και όλα καλά....

όσο για τα χάπια, δεν είναι πολλά... και εγώ κάπως έτσι τα πήρα...

Aphrodite_k

Κορίτσια και εγω που είμαι στο 1ο τρίμηνο μια μαστούρα την έχω...ειδικά το πρωί δεν νομίζω να ειναι καμιά αναιμια έλεγα ότι είναι φυσιολογικό....ευτυχώς περιμένω τις εξετάσεις και θα δω.

Παντως τον φοβάμαι τον σίδηρο γιατί το μωρό μου δεν θέλει να φάει σχεδόν καθόλου κρέας μάλλον και θα περιμένω μηπως μου δώσει κι εμένα η γιατρός συμπλήρωμα.

Καλά εγω που είμαι υποτασική έτσι κι αλλιώς δεν βλέπω να την βγάζω καθαρή το καλοκαίρι....ειδικά στο πέρα δώθε με λεωφορεία και μετρό :(

Εχω μια φίλη έγκυο που ταβλιάζεται συνέχεια και παίρνουν συνέχεια τον άντρα της τηλέφωνο και πάει και την μαζεύει :) Ε ρε τι τραβάμε κι εμεις....

εγώ που ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΖΑΛΑΔΕΣ???

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

μέχρι τώρα σα διάολος ήμουνα, δεν καταλάβαινα τίποτα.

Και τώρα ένα φαί έκανα, έπλυνα 2 πιάτα, έβαλα κι ένα πλυντήριο και κοντεύω να πέσω κάτω...

γενικώς χθες ζαλιζόμουν και ξαπλωμένη... :?

1Iik.png

Διαφημίσεις

πλακα πλάκα υπάρχουν μέρες που και εγώ είμαι σα ζομπι, είδικά αυτό το τριήμερο με τον κωλονοτιά, μας τσάκισε εντελώς.......

3 ντούζ έκανα την ημέρα να δδροστιστώ και πάλι .... ζαλλάδα ατονία και καναπεδακος.......

( ευλογημένο έπιπλο.....)

Aphrodite_k

πλακα πλάκα υπάρχουν μέρες που και εγώ είμαι σα ζομπι, είδικά αυτό το τριήμερο με τον κωλονοτιά, μας τσάκισε εντελώς.......

3 ντούζ έκανα την ημέρα να δδροστιστώ και πάλι .... ζαλλάδα ατονία και καναπεδακος.......

( ευλογημένο έπιπλο.....)

μία απ΄τα ίδια αυτές τις μέρες...σήμερα νιώθω λιγάκι καλύτερα :wink:

αλλά κάνει ζέστη πάλι και δεν πρόκειται να το κουνίσω από το σπίτι!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ωχ...την χειρότερη ώρα θα ξεκινήσεις για το σπίτι...

κι εσείς εκεί στην όμορφη Κρήτη από ότι είδα στο δελτίο καιρού πρέπει να έχετε αρκετή ζεστούλα!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ωχ...την χειρότερη ώρα θα ξεκινήσεις για το σπίτι...

κι εσείς εκεί στην όμορφη Κρήτη από ότι είδα στο δελτίο καιρού πρέπει να έχετε αρκετή ζεστούλα!

φρίκη σου λέω... 34 βαθμοί ήταν χθές.......

αλλά τι να πώ.... υπομονή. θάλασσα επιτρεπεται σε εμάς αραγε??

Aphrodite_k

Διαφημίσεις

εγώ που ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΖΑΛΑΔΕΣ???

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

μέχρι τώρα σα διάολος ήμουνα, δεν καταλάβαινα τίποτα.

Και τώρα ένα φαί έκανα, έπλυνα 2 πιάτα, έβαλα κι ένα πλυντήριο και κοντεύω να πέσω κάτω...

γενικώς χθες ζαλιζόμουν και ξαπλωμένη... :?

Το ίδιο έχω πάθει και εγώ.... Από χθες δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Νιώθω μια κούραση να το πω, ζάλη να το πω, ατονία... δεν ξέρω. Νομίζω πως θα καταρρεύσω.... :(

κορίτσια ο καιρός φταίει...δεν εξηγείτε διαφορετικά!

Εμένα θα σπάσει το κεφάλι μου πάλι γμτ! :evil:

φρίκη σου λέω... 34 βαθμοί ήταν χθές.......

αλλά τι να πώ.... υπομονή. θάλασσα επιτρεπεται σε εμάς αραγε??

επιτρέπεται κοριτσάκι μου εάν προσέξεις κάποια πράγματα

χάλια κι εγώ... :? ...

Οσο για τις ζαλάδες τις έχω απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου και δεν έχουν σταματήσει ακόμα...

Ανακαλύψαμε κάποια στιγμή οτι μου πέφτει πολυ η πιεση (το ανώτερο μου είναι 9 με 5)...

Γίνομαι καλα μόνο με αλάτι... γι αυτο και τα κιλά μου δυστηχώς άρχισαν να αυξάνονται απο νωρίς... :(

Απορώ κι εγώ τι θα κάνω με τις ζέστες.... :roll:

Για δες την πιεσή σου...

χάλια κι εγώ... :? ...

Οσο για τις ζαλάδες τις έχω απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου και δεν έχουν σταματήσει ακόμα...

Ανακαλύψαμε κάποια στιγμή οτι μου πέφτει πολυ η πιεση (το ανώτερο μου είναι 9 με 5)...

Γίνομαι καλα μόνο με αλάτι... γι αυτο και τα κιλά μου δυστηχώς άρχισαν να αυξάνονται απο νωρίς... :(

Απορώ κι εγώ τι θα κάνω με τις ζέστες.... :roll:

Για δες την πιεσή σου...

Σε ποιά εβδομάδα είσαι; Θα φας όλο το καλοκαίρι με την εγκυμοσύνη;;;

κοριτσια και εγω εχω ζαλαδες οχι σε πολυ μεγαλο βαθμο βεβαια ,αλλα ειναι μερες που τα πρωινα ειμαι λιγο καπως . Η πιεση μου ειναι ψηλοκαλη 11 με 6 , αλλα το κακο ειναι οτι χθες που πηγα στο γυναικολο ειδαμε οτι εχασα 1,5 κιλο , ειχα δικαιο τελικα απλως νομιζα οτι εδειχνε λαθος η δικια μου ζυγαρια .Γενικως τραβαω μεγαλη κουραση και με τον μικρο μας , ο γιατρος πρωτη φορα χθες ειπε να μην κουραζομαι πολυ τουλαχιστον μεχρι να κλεισω και αυτο το μηνα μεχρι να ανεβει η μητρα ψηλα , γιατι ο πλακουντας ακουμπαει στον τραχηλο πανω και δεν εχει δεσει σε ενα σημειο :( οχι κατι ανυσηχιτικο , ισα ισα ειπε οτι ολα πανε τελεια , αλλα μου εκοψε λιγο τα φτερα .

Grafistria μην κουράζεσαι,προσπάθησε να χαλαρώσεις λιγάκι κ να κοιτάξεις κ το μωράκι στην κοιλίτσα σου.Σε καταλαβαινω,κ μενα ο γιος μου ξεσάλωσε με τον ερχομό της άνοιξης αλλά προσπαθώ να μην κουράζομαι

ναι ρε γμτ πρεπει να σταματησω να κουραζομαι , απλως ειναι οτι δεν εχουμε βοηθεοα απο πουθενα , και οτι κανουμε περναει απο τα χερια μας , ευτυχως ο πανος εχει αδεια 1,5 βδομαδα αρα θα αναλαβει τον μικρο , ε θα εχουνε περασει και 2 βδομαδες τοτε , θα ειναι καλυτερα ολα .