Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ερωτήσεις για μυκητισιακή στοματίτιδα


Recommended Posts

Η κόρη μας έκανε προχθές πυρετό μέχρι 38,9 και ταυτόχρονα παρατήρησα ότι η γλώσσα της ήταν άσπρη και κιτρινωπή στο κέντρο..πήγαμε στον παιδίατρο και είπε ότι μάλλον είναι μυκητες, δεν δικαιολογείται όμως είπε ο πυρετός σε στοματίτιδα..

από χθες όμως το βράδυ κατά το θηλασμό άρχισα και γω να έχω τα συμπτώματα που αναφέρονται και στο φόρουμ για καντιντίαση των θηλών, δηλ.υπερευαισθησία των θηλών, κάψιμο μετά το θηλασμό, αίσθημα τσιμπημάτων κλπ..

 

1.Αρκει η εφαρμογή της Daktarin 4 φορές τη μέρα στο στόμα του παιδιού ενώ θηλάζει περισσότερες?

2.Να βάζω και γω την ίδια αλοιφή όταν βάζω και στη μικρή? και τις υπόλοιπες φορές που θηλάζει? είδα καποιες αλοιφές στο φόρουμ αλλά πως τις χρησιμοποιούμε? μάζί με τη daktarin ή χωρίς αυτή?

3.σοσ..υπάρχει περίπτωση να επεκτάθούν οι μύκητες πχ.στα ματάκια της ή αλλού?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Μην ανησυχείς. Δεν είναι τίποτα. Και η μικρή μου το έπαθε και φυσικά έβαζα και εγώ...στις θηλές μου. Σε δύο τρεις μέρες έφυγε. Απλά εμείς δεν είχαμε πυρετούς και τέτοια....ούτε εγώ είχα κάτι...Μάλλον το προλάβαμε;

Περαστικούλια σας....

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ Αναστασί μου έδωσες κουράγιο...αν ξέρει κάποια πάντως καμιά αλοιφή για την καντιντίαση ασ μου πει μήπως και διαρκέσει πολύ σε μένα..

Link to comment
Share on other sites

έχουμε από την Τρίτη που βάζουμε daktarin κι αυτή κι εγώ..ενώ αυτή δεν είχε καμία βελτίωση, εμένα μου πέρασαν κάπως τα συμπτώματα, αν και όχι εντελώς..επίσης έβγαλε και στον πωπό της μύκητες και βάζουμε αλοιφή..υπάρχει περίπτωση να μην φύγει με τον 1ο κύκλο θεραπείας..εδώ στα γιάννενα δεν βρήκα ούτε grapefruit seed extract ούτε τα άλλα που αναφέρονται στο τόπικ καντιντίαση..τι άλλο να κάνουμε εκτός από πλύσιμο του στήθους και καλό στέγνωμα και καθάρισμα με ξύδι?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Κοριτσια να σας ρωτησω κι εγω, η γλωσσα της μικρης μου ειναο καπως ασπρη-γκρι να το πω?Δεν την ειχα προσεξει βεβαια πριν και ισως λεω και βλακειες γι'αυτο δεν εχω παρει τηλ και το γιατρο ακομα, αλλα επειπλεον, εχει μερες τωρα που δε θελει να φαει, να πιει το γαλα της, με το ζορι τρωει το φαγητο της και ειναι παιδι που γενικα τρωει καλα, εχει νευρα, τα δαχτυλα στο στομα συνεχεια, δεν εχει ορεξη για παιχνιδι, με χτυπαει....και δειχνει συνεχεια σα να νυσταζει....να ειναι καμια στοματιτιδα???Φοβαμαι μην την παω στο γιατρο και μου πει τι μου την εφερες?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...