Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βάζει τα κλάματα με την μουσική παιχνιδιών

samantha1gr

Recommended Posts

κοντεύουμε στα 2 και ο μικρός τον τελευταίο καιρό μας προβληματίζει: ενώ έπαιζε κανονικά με τα παιχνίδια του χωρίς προβλήματα τώρα αν ακουμπήσει κάποιο κουκλάκι που όταν το πιέσεις παίζει μία μελωδία(ειδικά αν ανάβει ταυτόχρονα και κάποιο φως πάνω του) ή κάποιο άλλο παιχνίδι επίσης με μελωδία αρχίζει και βάζει τα κλάματα καλώντας μας να το κλείσουμε και δεν σταματά αν δεν τον απομακρύνουμε...παλιότερα οι μουσικές αυτές του άρεσαν και ακόμα και τώρα αν τις ακούσει σε cd δεν έχει πρόβλημα (π.χ μια τέτοια ειναι το γνωστο φεγγαρακι)..το θέμα ειναι με τα παιχνίδια του..έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία ;

Διαφημίσεις

εμεις τα λουτρινα δεν θελαμε ουτε να τα δουμε!!!Ειμαστε 19μηνων και εχει λιγο καιρο που αρχισε να τα κανει αγκαλιτσες αλλα αν εχουν ηχο εξακολουθει να μην τα θελει..την αφηνω γιατι την παιδιατρο που ρωτησα μου ειπε ''καλυτερα ειναι γεματα ακαρεα τα λουτρινα καλα κανει''οποτε την αφησα και ηρθε η στιγμη που τα συμπαθησε πια..πιστευω οτι σιγα σιγα θα ερθει και η ωρα που θα τα θελει ολα!Επισης σε παιδοτοπο που ημασταν τις προαλλες βγηκε ο γκαμυ μπεαρ και με το που τον ειδε δεν κατεβηκε απο την αγκαλια μου και φυσικα γκρινιαζε..καθε μωρακι ειναι διαφορετικο εμεις ειμαστε φαινεται ελαφρως ανασφαλεις.

Κι εμενα το εκανε αυτο περιπου απο 16 μηνων....τωρα ειναι πιο ηπια τα πραγματα που ειναι 20 μηνων γιατι οταν το εκανε προσπαθουσα να της δειξω οτι ειναι αστεια μουσικουλα και χορευα!

Βεβαια μη της βαλεις το περιστρφομενο στη κουνια......χαλασμος...με λιγμους θα κλαιει!

Δε το εψαξα παραπανω ουτε με ανησυχισε ιδιαιτερα...κι εγω καπως ετσι αντιδρουσα θυμαμαι πολυ παιδακι!Μου φερνε ασχημα συναισθηματα πρεπει να ημουν πανω απο 4 ομως γιατι νομιζω πηγαινα και νηπιο!!

κοντεύουμε στα 2 και ο μικρός τον τελευταίο καιρό μας προβληματίζει: ενώ έπαιζε κανονικά με τα παιχνίδια του χωρίς προβλήματα τώρα αν ακουμπήσει κάποιο κουκλάκι που όταν το πιέσεις παίζει μία μελωδία(ειδικά αν ανάβει ταυτόχρονα και κάποιο φως πάνω του) ή κάποιο άλλο παιχνίδι επίσης με μελωδία αρχίζει και βάζει τα κλάματα καλώντας μας να το κλείσουμε και δεν σταματά αν δεν τον απομακρύνουμε...παλιότερα οι μουσικές αυτές του άρεσαν και ακόμα και τώρα αν τις ακούσει σε cd δεν έχει πρόβλημα (π.χ μια τέτοια ειναι το γνωστο φεγγαρακι)..το θέμα ειναι με τα παιχνίδια του..έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία ;

και η κορη μου ελαιγε με οτι παιχνιδι εβγαζε μουσικη,με κουκλες που μιλουσαν η με παιχνιδι που κουνιοταν!θυμαμαι οτι χριστουγεννα ειχαμε στολισει κ ειχα παρει εναν αη βασιλη που περπατουσε κ ελεγε τα καλαντα και ειχε σπαραξει στο κλαμα!τελικα τον πεταξα!μεχρι 3 χρονων το ειχε αυτο!επισης μεχρι προσφατα φοβοταν να ανεβει κ στα αυτοκινητακια αλογακια κλπ που βαζεις 50λεπτο μεσα κ κουνιουνται!παρακαλουσε να παμε λουνα παρκ πηγαιναμε κ με το που φταναμε εκλαιγε!περναμε ενα μπαλονι με ηλιο κ φευγαμε!:mrgreen:

Κ μένα ο γιος μου στην αρχή έπαιζε με αυτά τα παιχνίδια,στην συνέχειά ούρλιαζε μέχρι να σταματήσει ή μέχρι να βρούμε κάποιο τρόπο να το σταματήσουμε κ τώρα πλέον αδιαφορεί.Κ δεν το είχα ψάξει γιατί θεώρησα ότι θα ήταν μια φάση που θα περνούσε κ όντως έτσι έγινε.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

κι εμενα το κανει αυτο με συγκεκριμενα παιχνιδια.δηλαδη ενα δεντρακι που κουναει και μιλαει της αρεσει,κι ενα αλλο πιθηκακι που κουνιεται,το φοβαται.

ομως μπορει να το δει μετα απο δυο βδομαδες και να της αρεσει.

μην ανησυχεις,φαση ειναι και θα περασει.

χαχα τι μου θυμησατε.εμενα η μεγαλη μου κορη πια ετων 13 οταν καθοταν στο καθισμα φαγητου της εδινα μια υφασματινη κουκλα την οποια μολις εβλεπε αρχιζε να κλαει την επιανε απο το ποδι γυριζε το κεφαλι της και την πετουσε αποτην αλλη μερια κλαιγοντας .μολις την πεταγε σταματουσε. εριχνα πολυ γελιο τοτε....

φαινετε ολα τα μωεα με καποιο παιχνιδι "φρικαρουν":)