Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπιμπερό NUK Anti-Colic

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω παρει τα παραπάνω μπιμπερό και έχω πρόβλημα.

Όταν το βάζω στο στόμα του μωρού με την τρυπούλα για τον αέρα προς τα πάνω, η μικρή δεν τρωει, πιπιλάει αλλά δεν βγάζει γάλα.

Αν γυρίσω την τρυπούλα προς τα κάτω όλα ΟΚ.

Στο site της NUK βρήκα ότι πρέπει να είναι προς τα πάνω.

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς, έχει κάπποιο κόλπο;;

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Έχεις θηλή σιλικόνης ή καουτσούκ; Στη θηλή καουτσούκ υπάρχει περίπτωση να μην είναι καλά ανοιγμένη η τρυπούλα, χαραγμένη αλλά όχι ανοιγμένη. Τσέκαρε αυτό και άνοιξέ την λίγο με ένα μαχαιράκι, ένα πηρούνι, κάτι μυτερό τελος πάντων. Προσωπικά δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με τις θηλές της εταιρείας που αναφέρεις. Μάλιστα ήταν και είναι από τα πιο αγαπημένα του! Η τρυπούλα φυσικά και πρέπει να είναι προς τα πάνω για να λειτουργήσει το αντικολικό σύστημα αλλά και γιατί αυτή είναι η ανατομική θέση της θηλής!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Χουρχουρίνι πλάκα κάνεις??? Εγώ ταϊζω τη μικρή τόσους μήνες με τις καουτσουκ και την τρυπούλα προς τα κάτω!!!!!!!!! Δεν το πιστεύω, το κάνω λάθος τόσο καιρό????????:shock::shock::shock:

Κοπελιά εγώ πέρασα μαρτυρικούς μήνες με τα NUK. Και αυτό γιατί αγόρασα 4 μπιμπερό από την αρχή χωρίς να τα δοκιμάσω πρώτα. Όλες οι θηλές και αυτές της σιλικόνης κόλαγαν και δεν μπορούσε να τραβήξει το μωρό γάλα με αποτέλεσμα να κουράζεται και να μην πίνει άλλο. Το μόνο κόλπο που βρήκα ήταν να ανοίγω τις τρύπες πιο μεγάλες και τις βαλβίδες από τη μέσα μεριά λίγο προσεκτικά για να μην σου βγαίνει το γάλα από εκεί. Αν δεν έχεις πάρει πολλά, άλλαξέ το όσο είναι καιρός γιατί εμένα συνήθισε το σχήμα της θηλής και μετά δεν ήθελε καμία άλλη.

Sk6Gp3.png