Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πιάνει την πάνα του και δυσανασχετεί

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες. Τελευταία (εδώ και καμιά εβδομάδα) ο ένας από τους δύο γιούς μου (18 μηνών), εκεί που είναι μέσα στην καλή χαρά, πιάνει την πάνα του στο μπροστινό μέρος, δυσανασχετεί για 5-6 δευτερόλεπτα και μετά το ξεχνάει. Γενικότερα είναι αρκετά κεφάτος, λίγη γκρίνια παραπάνω έχει (ελάχιστη γενικά, γιατί είναι πολύ καλόβολο μωρό) αλλά έχει και πολλά σάλια, οπότε φαντάζομαι ότι είναι από τα δόντια, τρώει μια χαρά, τρέχει, παίζει, γελάει και 1-2 φορές την ημέρα συμβαίνει αυτό που σας έγραψα. Καμία ανάλογη εμπειρία???

Διαφημίσεις

Είναι μάλλον αδιάφορο εάν είναι υγρή ή βρεγμένη, το έχει κάνει και στις δύο περιπτώσεις. Το πουλάκι του δεν μου φάνηκε ερεθισμένο, αλλά τώρα που το λες, όταν ξυπνήσει θα το ελέγξω. Εγώ έλεγα (και ήλπιζα) ότι το κάνει θέλοντας να μου δείξει ότι κάνει τσίσα του. Υπάρχει τέτοια περίπτωση???

μπορει να ειναι κ τα τσισα μπορει κ καποιος ερεθισμος.προσφατα ο δικος μου ειχε εναν ερεθισμο εκει αν κ δε φαινοταν τιποτα αλλα μου ειπε ''μαμα ποναει τσουτσου'':rolleyes: κ αφου επεμενε κ το ειπε 4-5 φορες ειδα οτι επιανε κ σε εκεινο το σημειο κ τον πηγαμε στο γιατρο.εδωσε μια κρεμα για 3 μερες απο 3 φορες τη μερα.

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, θα το παρακολουθήσω κάπως, χθες καθόλου δεν το έκανε πάντως, και - όπως κάνω πάντα - εάν βγει κάποιο πόρισμα από όλο αυτό θα ενημερώσω.

Και εγώ μια καλλιέργεια για ουρολοίμωξη θα σου έλεγα να κάνεις , γιατί και ο δικός μου όταν είχε περάσει μια ελαφριάς μορφής ουρολοίμωξη έτσι αντιδρούσε. Βάζουν το χεράκι τους εκεί γιατί την ώρα που τελειώνουν τα ούρα υπάρχει ένας πόνος σαν τσούξιμο. Μπορεί όμως και και να μην είναι και να είναι απλά ένας ψιλοερεθισμός. Ωστόσο τσεκαρέ για ουρολοίμωξη αν δεν υπάχει κάποια κοκκινίλα ή κάτι άλλο που να σε παραπέμπει σε ερεθισμό.

Κορίτσια επανέρχομαι, για να ενημερώσω το θέμα, να υπάρχει. Λοιπόν, μετά τη μέρα που πόσταρα το θέμα ο μικρός ανέβασε πυρετό (σχετικά υψηλό, 39,2 από τον πωπό του) οπότε αναγκαστικά του κάναμε και μία καλλιέργεια, η οποία πάντως βγήκε στείρα, οπότε ουρολοίμωξη δεν ήταν. Οπότε δεν ξέρουμε ακόμα γιατί έπιανε τότε την πάνα του, πάντως πλέον δεν το κάνει. ;)

συγνωμη που ενωχλω ανηξα ενα καινουριο θεμα αλλα το προβλημα ειναι οτι δε το βρησκω μπορω να πω εδω το πρωβλημα μου?

Το θεμα σου είναι καταχωρυμένο Μωρά Νεογνά : Ιατρικά .......(2 ετών)

Αν το βάλεις εδώ προφανώς δεν θα σου απαντήσουν αφού εσύ ρωτάς για άλλο θέμα.

O5X4p2.png 

Διαφημίσεις

συγνωμη που ενωχλω ανηξα ενα καινουριο θεμα αλλα το προβλημα ειναι οτι δε το βρησκω μπορω να πω εδω το πρωβλημα μου?

Το θέμα σου θα το βρεις εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=76753

Nothing you would take... Everything you gave...

• 6 months later...

Η μικρούλα μου είναι 2,5 ετών. Περίπου ανα 2-3 μέρες και για κανένα δίλεπτο, πιάνει την πάνα της και γκρινιάζει έντονα οτι πονάει το πιπί της.

Η πρώτη μας σκέψη είναι ουρολοίμωξη. Ομως εκείνη την ώρα δεν έχει κάνει τσίσα της ούτε θέλει να κάνει. Ουτε θέλει να κάνει κακά. Μετά από κανένα 2λεπτο μαξιμουμ, ησυχάζει και όλα καλά. Δεν εμφανίζει πυρετό, δεν εχουν περίεργο χρώμα τα τσίσα της και δε μυρίζουν.

Εξωτερικά δε φαίνεται ερεθισμένη ή να έχει κοκκινίλες η σπυράκια.

Την πήγαμε στον παιδίατρο την Πέμπτη όπου είδε οτι κόντευε να κλείσει το πιπί της και της το πίεσε ελαφρά να ανοίξει. Μας είπε οτι μπορεί να φταίει και αυτό και ότι μπορεί μετά που την πίεσε να της έρθει κάποιος πόνος σποραδικά. Εκλαψε ελάχιστα εκείνη τη στιγμή και όλα ΟΚ μέχρι εχθές τη νύχτα στις 3 που ξύπνησε από την ενόχληση. Δεν κλαίει από τον πόνο, αλλά γκρινιάζει έντονα και λέει οτι την πονάει.

Δεν ξέρω τι άλλο να δω, λέμε να κάνουμε καλλιέργεια.. Αλλες ιδέες;

as1cCBT0g410010MzgybGR8NDUzbHxIIG1wZW1wYSBtYXMgZWluYWk.gif

an1cRfv003D1200MDAwMjAwMGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TyBGaWxpcHBha29zIG1hcyBlaW5haQ.gif