Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόνος στην κοιλιά μετά τον τοκετό

cheesecake

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

θα ήθελα τη βοήθεια σας αν γνωρίζει κάποια. Έχω γεννήσει μια μπουμπού πριν 42 ημέρες ακριβώς! Τρείς μέρες τώρα έχω δυνατούς πόνους στην κοιλιά, όχι χαμήλα αλλά ούτε και ψηλά στο στομάχι. Είναι λιγάκι σαν να συνδυάζονται πόνοι περιόδου μαζί με πόνους που θες να πας τουαλέτα (σορρυ!) αλλά δεν είναι τίποτα από τα δυο. Δεν ξέρω τί μπορεί να είναι και αν έχει να κάνει με τη γέννα. Πήρα το γυναικολόγο σήμερα αλλα μίλησα με τη μαία η οποία μου είπε αν δεν μου περάσει να πάω να με δει. Χαίρω πολύ:rolleyes:! Εκτός του οτι υποφέρω έχω αρχίσει και ανησυχώ γιατί δεν μου περνάνε. Κι έχω και τα λόχεια ακόμη και δεν ξέρω αν έχει να κάνει και με αυτό. help!

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει το μωράκι σου, εγώ γέννησα πριν 14 ημέρες. Ξερω οτι η μήτρα για να κατέβει και να επανέλθει πάλι σε μέγεθος αχλαδιού για να καταλάβεις, θέλει 40 ημέρες και φυσικά έχεις πόνους και συσπάσεις ακόμα. Επίσης υπάρχει περίπτωση αν δεν θηλάζεις να ειναι πόνοι περιόδου. Σε κάθε περίπτωση οπωσδήποτε να δεις τον γιατρό γιατί εμείς δεν είμαστε γιατροί για να κάνουμε διάγνωση. Εγώ πάντως που εχω 2 καισαρικές στην πλάτη μου πονάω γενικά (ράμματα κλπ).