Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

stella7778

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΩ, Η ΠΑΡΕΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΑΛΛΟ... ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΝΕΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΩ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΡΘΩ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΧΙ, ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ...[/b]

Διαφημίσεις

Ελπίζω σε λίγο καιρό να επιστρέψεις στην όμορφη παρέα μας.

Προς το παρόν σου εύχομαι Καλή Ανάσταση κοντά σε όσους αγαπάς κι ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί.

634771os6o1fhluf.jpg

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

γεια σου STELLA,

δεν εχουμε μιλησει αλλα θεωρω πως καθε εμποδιο για καλο....

εαν συμβαινουν στη ζωη μας πραγματα ειναι που πρεπει να γινομαστε δυνατοι!!!!

θα σε περιμενουμε ξανα!!!!

:):):):)

9a7bp2.pngIm47p2.png

Νομίζω ότι η Στέλλα αναφέρεται στα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν του τελευταίους 2 μήνες στο φόρουμ . 'Εχεις δίκιο Στελλίτσα μου, όλοι έχουμε στεναχωρεθεί πολύ με όλα αυτά , αλλά δυστυχώς είναι μέσα στην ζωή , έτυχε να έρθουν βέβαια εδώ μαζεμένα !

Όπως αισθάνεσαι όμως ! Εμείς θα σε περιμένουμε και πάλι στην παρέα μας ! :)

Διαφημίσεις

ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΩ, Η ΠΑΡΕΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΑΛΛΟ... ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΝΕΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΩ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΡΘΩ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΧΙ, ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ...[/b]

Αχ βρε κορίτσι... μη... γιατί;;; το κακό υπάρχει παντού δυστυχώς...

ακούς εκεί "ΑΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΩ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΡΘΩ..."

και θα "δώσει" και θα μας ξανάρθεις!!

εμείς θα σε περιμένουμε! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

H ζωη δυστυχώς δεν μας τα φέρνει πάντα καλά και ρόδινα έιτε αυτα ειναι σε μια οικογενεια σε μια συνεργασία η σε αυτο εδω το φόρουμ.Πάντως η αποφαση ειναι δική σου και ειναι αποδεκτη.Καλά να περνάς και ελπίζουμε να σε ξαναεχουμε κοντά μας. :wink:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Γειά σου Στελίτσα !!!

εύχομαι σύντομα να νιώθεις καλυτερα κ να τα ξαναπούμε!

Η ζωή δυστηχώς είναι πολύ συχνά άσχημη , δυσκολή "άγρια" ...

αλλα πιστεύω πως δεν πρέπει να αφήνουμε το παρελθόν μας να βάζει φραγμούς κ όρια στο μέλλον μας .... η ζωή συνεχίζετε!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

• Create New...