Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βάφτιση Αγ.Ιωάννης Αρτέμιδας - Τραπέζι που;


Recommended Posts

Καλησπέρα!

 

Η βάφτιση θα γίνει τον Ιούλιο στον Αγ.Ιωάννη Αρτέμιδας. Παρότι επιτρέπεται το catering έξω από την εκκλησία, προτιμούμε να κάνουμε τραπέζι σε κάποιο όμορφο ταβερνάκι/μεζεδοπωλείο (όχι κτήμα κλπ)

 

Θα μου άρεσε να είναι πάνω στη θάλασσα ή έστω κάπως προσεγμένος ο χώρος. Ας είναι μέχρι μισή ώρα απόσταση από την εκκλησία (Αρτέμιδα, Ραφήνα, Μαραθώνας κλπ κλπ).

Έχω δει ένα εστιατόριο (το Ισιδ...) πάνω στη θάλασσα στην παραλία Μαραθώνα και μου αρέσει πολύ σαν χώρος αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό.

Το ξέρει κανείς;

 

Καμιά άλλη ιδέα;

 

Ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Λοιπον εμεις καναμε το τραπεζι σ ενα μεζεδοπωλειο στην Λουτσα "Σαν Παλια Ιστορια" ετσι λεγεται. Πολυ καλη τιμη και ωραιο φαγητο. Απλα ειναι λιγο αντιπαθητικος αυτος που το εχει. Αλλη ωραια ιδεα ειναι "Το Ψηνεσαι?" στην Νεα Μακρη πολυ ωραιος χωρος αλλα οχι για πολλα ατομα απο τιμες δεν ξερω. Τωρα κατι αλλο δεν μου ερχεται θα σκεφτω ομως και θα σου πω

Link to comment
Share on other sites

Επισης υπαρχει ενας πολυ ωραιος χωρος στην Λουτσα, Αλμπατρος λεγεται διπλα στην θαλασσα με γκαζον και νομιζω και παιδοτοπο, απλα ηταν λιγο ακριβο θυμαμαι. Γυρω στα 30? το ατομο. Βρισκεται κι αυτο στην Λεωφ. Αρτεμιδος.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.

 

Έχω κάνει το γάμο μου και την βάφτιση των παιδιών μου στον Αγ. Ιωάννη. Στο γάμο, είχαμε κάνει δεξίωση σε ξενοδοχείο στο Μάτι και στη βάφτιση, σε ένα κτήμα κοντά στην εκκλησία.

 

Δεν μας λες τι ώρα θα είναι η βάφτιση, αλλά από την πείρα μου, θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι είναι καλύτερα να μην επιλέξεις κάτι πολύ μακριά από την εκκλησία. Η μισή ώρα που θέτεις ως όριο για το μέρος, το καλοκαίρι θα γίνει μία ώρα. Η κίνηση το καλοκαίρι στη Λούτσα είναι απλώς τραγική. Είναι και βάφτιση, θα υπάρχουν και παιδάκια, θα ταλαιπωρηθείτε πολύ. Γι'αυτό και εγώ, ενώ στο γάμο πήγα στο Μάτι (και καταταλαιπωρηθήκαμε μέχρι να φτάσουμε), στη βάφτιση επέλεξα χώρο μόλις 5 λεπτά από την εκκλησία. Ήταν όμως κτήμα, οπότε δεν στο προτείνω αφού δεν σου αρέσουν.

 

Τέλος, για το Αλμπατρος, επειδή έκανε δεξίωση γάμου το καλοκαίρι μία φίλη μου, ο χώρος είναι πολύ καλός, αλλά το σέρβις ήταν απαράδεκτο. Ιούλιος με καύσωνα και αναγκαζόμασταν να πηγαίνουμε μόνοι μας να παίρνουμε νερό. Επίσης, στα περισσότερα τραπέζια οι καλεσμένοι πρώτα έφαγαν και μετά τους έφεραν το κρασί. Υπήρξε και περιστατικό κλοπής, οι καρέκλες ήταν μούσκεμα όταν φτάσαμε, γενικά ήταν τραγικά.

 

Με το καλό η βάφτισή σας.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ πολύ.

 

Χρήσιμες οι συμβουλές σας.

 

Δεν είναι οτι δε μου αρέσουν τα κτήματα απλά είναι οικονομικό το θέμα. Η βάφτιση είναι στις 7.

 

Ουφ...πρέπει να πάω για αναγνωριστική αλλά φοβάμαι οτι δε θα καταλάβω και πολλά γιατί άλλο το καλοκαίρι, άλλο το χειμώνα.

 

Όσο για την κίνηση στη Λούτσα, φανταζόμουν οτι το πρόβλημα είναι προς Λούτσα και όχι από Λούτσα προς πχ Σπάτα ή Λ.Μαραθώνος. Λάθος;

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα ένα κτήμα θα είναι πιο ακριβό από κάποιο μεζεδοπωλείο. Απλώς για να ξέρεις, εμένα το κτήμα μου πήγε 15 ευρώ το άτομο και ακόμη 24 ευρώ το άτομο πήγε το catering. Φυσικά, εξαρτάται και πόσο κόσμο έχεις. Εγώ δεν είχα πάρα πολύ κόσμο οπότε το κόστος δεν ήταν τραγικό και ο χώρος ήταν απίστευτος. Αν όμως μιλάς για 200 άτομα π.χ., εννοείται ότι θα είναι απαγορευτικό.

 

Θα σε στεναχωρήσω αλλά η κίνηση είναι τραγική και από Λούτσα προς Σπάτα και Λ. Μαραθώνος (την ώρα που θα τελειώνετε από τη βάφτιση, θα φεύγουν από παραλία) αλλά και προς Λούτσα, Ραφήνα, κλπ γιατί θα κατεβαίνουν για βόλτα και φαγητό. Μένω λίγο έξω από τη Λούτσα και σε διαβεβαιώ ότι το καλοκαίρι για να κατέβω στο κέντρο της Λούτσας το ΣΚ, χρησιμοποιώ εναλλακτικές διαδρομές μέσα από χωράφια. Σίγουρα δεν έχει νόημα να ελέγξεις αποστάσεις τώρα γιατί δεν θα υπάρχει καμμία σχέση.

 

Αν χρειαστείς κάτι άλλο σχετικά με την περιοχή, θα χαρώ να σε βοηθήσω.

Link to comment
Share on other sites

Πωπω....μου έκανες την καρδιά περιβόλι....αλλά σε ευχαριστώ! Καλύτερα να είμαι προετοιμασμένη για να έχω προβλέψει μερικά πράγματα.

 

ΥΓ: Σου στέλνω pm να σε ρωτήσω κάτι για να μη φεύγω εκτός θέματος.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

papadanna,

 

αν μπορείς στείλε μου τα στοιχεία του κτήματος...δεν έχω βρει ακόμα κάποιο μεζεδοπωλείο στην περιοχή...οπότε ας δω κι αυτή την εναλλακτική

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Καλησπέρα!

Συγγνώμη για την ενόχληση. Θα μπορούσατε αν είναι εύκολο να μου στείλετε και εμένα τα στοιχεία του συγκεκριμένου κτήματος; Σκέφτομαι για γάμο στη συγκεκριμένη εκκλησία του χρόνου και κάνω μια μικρή έρευνα αγοράς.

Σας ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Solver, όμορφο κτήμα πολύ κοντά στην εκκλησία είναι το Μελεαγρίς. Θα το βρεις αν το googlάρεις.

Άλλη λύση, ίσως πιο οικονομική, για την οποία όμως έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια (ψάξε στο forum) είναι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ραφήνας (μη σε τρομάζει το όνομα, λένε οτι είναι πολύ ωραίος χώρος μέσα στο πράσινο κλπ)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Νομίζω πως και οι δύο αυτοί χώροι είναι κάπως μεγάλοι. Φανταζόμουν κάτι πιο μαζεμένο αφού υπολογίζω max 150 άτομα και τιμή γύρω στα 40 . Έχω απογοητευτεί λίγο ομολογώ από το ψάξιμο...Μοιάζουν όλα να απευθύνονται σε γάμους υπερπαραγωγές...

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Σάββατο, μες στον Ιούνιο του 12, εκτός απροόπτου. Κοιτάζω για κάτι σχετικά μαζεμένο, οπότε κτήματα που χωράνε από 300-400 άτομα και πανω (βλ. καταρράκτες, λιμνούλες, βεγγαλικά, ελικόπτερα και λοιπά φαντασμαγορικά) δε με ενδιαφέρουν (ούτε μάλλον τους ενδιαφέρω και εγώ με τα μόλις 150 και αν άτομα Σάββατο καλοκαιριού). Το κελλάρι Παπαχρήστου που πρότεινες μου φάνηκε πολύ όμορφο. Έχουμε δει δυο χώρους (ένα μικρό κτήμα και ένα εστιατόριο που δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω) αλλά γενικά είμαι λίγο πελαγωμένη...Φαίνεται πως ο κανόνας στις επιλογές είναι ο γάμος Δυναστεία, πράγμα που πέρα απο ακριβό ειναι και κιτς κατά τη γνώμη μου.

Link to comment
Share on other sites

Σε καταλαβαίνω. Κι εμένα μου αρέσει το λιτό και συμμαζεμένο. Αν μπορείς στείλε μου pm με το όνομα του εστιατορίου γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...