Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θηλασμος και γαστρεντεριτιδα

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα. Ηθελα να κανω μια ερωτηση οσον αφορα τη γαστερντεριτιδα. πριν δυο μερες μου εφερε ομικρος (10 μηνων) απο τον βρεφονηπιακο γαστρεντεριτιδα και αφου αρρωστησε ο ιδιος αρρωστησα και εγω. Μηπως ξερει καποια απο εσας εαν επιτρεπετε να θηλασω;

Διαφημίσεις

το μαϊο περασαμε ολοι μια γασντρεντεριτιδα βαρβατη (πιο βαρια οι μεγαλοι ) μεχρι και η πεθερα που ηρθε να με βοηθησει και με τη σειρα ολοι στο σπιτι τους....την εφερε η μεγαλη μου κορη απο καπου (δε πηγαινε παιδικο)....το μικρο επειδη θηλασα κανονικα δεν επαθε τιποτα αφου πηρε ολα τα αντισωματα ....τιποτα...ουτε ενα κατι ρε παιδι μου...ντουρασελ...ενοοειται οτι δε σταμταςς να θηλαζεις.....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

ναι επιτρεπετε να θηλασεις εμενα μου δωσανε ζαντακ και ενα χαπι του στομαχου και θηλαζα κανονικα

περασα μονο εγω μια ελαφρια γαστρεντεριτιδα πριν 7 μηνες και η μικρη ουτε που τηναγγιξε

εμεις εχουμε προβλημα μονο με τα κοινα κρυωλογιματα με τις μυξουλες

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

• 2 months later...

Αν, όμως, κολλήσει το μωρό γαστρεντερίτιδα, τότε τί κάνεις με τον αποκλειστικό θηλασμό; Οκ, συνεχίζεις να θηλάζεις. Όμως τα έξτρα υγρά που πρέπει να πάρει το μωρό, από πού θα τα πάρει;

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Διαφημίσεις

• 1 month later...

μολις περασα βαρβατη γαστρεντεριτιδα η μικρη τιποτα απολυτος συνεχισα να θυλαζω κανονικοτατα απλα η μικρη πειρε τα αντισωματα πριν νοσησω!!συνεχησα το θηλασμο κανονικα!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

• 11 months later...

Καλησπέρα,θελω να ρωτήσω μανούλες αν ξερετε σε γαστρεντερίτιδα ιογενη κανει να θηλάζει το μωρο.Ο μικρός μου εντεκα μηνων θηλάζει και τρώει στερεες τροφές κόλλησε γαστρεντερίτιδα από την αδερφούλα του,εκανε απο χθες τρεις εμετους και σήμερα μια διαρροια,φαινεται οτι δεχεται μόνο να θηλαζει αλλα παιδιατρος μου ειπε να αποφύγω η να βγαλω με το θηλαστρο και να το αραιώσω το γαλα μου με νερό...Εσεις τι κανατε?

Θα μας τρελλάνει ο παιδίατρός σου!

Να του πεις ότι το δικό σου γάλα δε χρειάζεται να το αραιώνεις γιατί είναι φτιαγμένο για το στομάχι του παιδιού σου. Της αγελάδας που είναι φτιαγμένο για τα στομάχια του δικού της παιδιού (που δεν είναι ένα στομάχι όπως του ανθρώπου) αραιώνουμε και αποφεύγουμε. Το δικό σου είναι βάλσαμο τώρα για το παιδάκι σου. Θήλαζε όσο συχνά σου ζητάει, του δίνεις αντισώματα και το προστατεύεις από την αφυδάτωση.

Περαστικά σας.

Ρίξε μια ματιά στη μέση του άρθρου http://www.civ-viande.org/gr/ebn.ebn?pid=57&rubrik=1&item=31&page=5

FLcUp3.png0BQfp3.png