Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ;

Recommended Posts

Αγαπημένες μου μανούλες καλημέρα!

Έχω μια μπεμπούλα 5,5 μηνών! Θηλάζουμε αποκλειστικά! Την τελευταία εβδομάδα ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ! Κάτι έχει πάθει, μπουκομένη μυτούλα, πόνος στην κοιλίτσα δεν ξέρω. Βάρος παίρνει κανονικά. Προσπαθώ να την ταϊζω στον ύπνο της για να κάνει θηλαστικές κινήσεις. Γενικά έχει καλή διάθεση, αλλά δεν θέλει με τίποτα να θηλάσει! Όπως καταλαβαίνεται αντιμετωπίζω πρόβλημα στήθους! Πρεπει να αντλώ το γάλα μου καθώς πρήζομαι πολύ! Και έπειτα αν δεν το αντλήσω, θα μειωθεί η παραγωγή με το γάλα να μένει στο στήθος έτσι δεν είναι; Έχω ένα θήλαστρο της Chicco, σκέτη ταλαιπωρία, αλλά δεν πρόκειται να αγοράσω άλλο, αφού σκέφτομαι να σταματήσω το θηλασμό!!!:cry::cry::cry: Έτσι κι'αλλιώς θα μπει στις κρέμες σε λίγες μέρες. Πραγματικά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω έτσι....Θα ήθελα να το συνεχίσω αλλά αν το μωρό δεν θέλει να φάει είναι πολύ ψυχοφθόρο. Βοηθήστε με σας παρακαλώ μανούλες!!!

Διαφημίσεις