Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απο βίλλια κανείς??

Recommended Posts

Μένουμε στην δυτική αττική και μπορώ να πω οτι το περιβάλλον ειναι πολυ χάλια απο ολα τα εργοστάσια με αποτέλεσμα να θελει ο αντρας μου να βρούμε ενα σπιτη στα βίλλια και να πάμε να μείνουμε εκει, εγω θελω και δεν θέλω νιωθω οτι θα φρικάρω αν δεν εχει τιποτα εκει, θα ειμαστε και μόνοι μας και δεν ξέρω τι να κάνω, θα πάμε αυριο να δουμε πως ειναι αλλα και με μια βόλτα δεν θα καταλάβω και πολλά, το μόνο θετικό ειναι οτι το καλοκαίρι εισαι κοντα στο πορτο γερμενό, αν γνωρίζει κανενας για την περιοχή πολυ θα ήθελα πληροφορίες!!!

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πολλά από τα Βίλλια γιατί απλά έχουμε εξοχικό στο Πόρτο Γερμενό. Τα Βίλλια είναι πολύ ωραία περιοχή, άνετα θα έμενα εκεί. Το μόνο που ίσως έχει είναι λίγο περισσότερο κρύο λόγω ύψους. Είναι πολύ κοντά στο Πόρτο Γερμενό, όχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά και το χειμώνα είναι μοναδικά να κάνεις τις βόλτες σας δίπλα στη θάλασσα. Επίσης όσον αφορά super market, αγορά κλπ, είναι μια χαρά. Εχει απ' όλα. Ασε που έχει και τον Παγώνη(αν δεν κάνω λάθος) με τα γαλακτοκομικά-τυριά, τις κρέμες και τα ρυζόγαλα! Οι φούρνοι έχουν καταπληκτικά ψωμιά (καμια σχέση με την Αθήνα). Η ζωή πρέπει να είναι πιο οικονομική, τα κρεοπωλεία έχουν ντόπια κρέατα και είναι οικονομικότερα.

Σου το συνιστώ. Είναι εύκολη η ζωή εκεί, πολύ καλύτερα από την Αθήνα. Αν μπορείς να το κάνεις τόλμισέ το και δεν θα χάσεις.