Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προσκλητηρια

ποπη2

Recommended Posts

θελω κοριτσια να φτιαξω για το μωρουλινι μου μονη μου πως μπορω απο ποια προγραμματα στο κομπιουτερ το θεμα μας θα ειναι ναυτικο κατι σε καραβακι φαρο αγκυρα βαρκουλα

S1Snp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Πόπη! Και εγώ μόνη μου το έφτιαξα το προσκλητήριο...Καταρχάς, έχεις βρει κάποια φωτογραφία που να σου αρέσει? Γιατί αν έχεις κάτι απλό στο μυαλό σου, δεν χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας που μεταξύ μας είναι και περίπλοκα στον χειρισμό! Εγώ πχ το έκανα σε στυλ κάρτας, στο office word. Για εξώφυλλο είχα ενα κερασακι που βρήκα στο ιντερνετ. Μετα προσεθεσα και καποια διακοσμητικα - κορδελιτσες- και βγήκε εντυπωσιακο! Μπορει να μην ειναι και το πιο επαγγελματικο, πιστεψε με ομως επειδη τα μοιρασα κανεις δεν το καταλαβε!!

Αν παλι θες κατι ιδιαιτερο μπορεις να ψαξεις και σε καταστηματα. Υπαρχουν καποια που εχουν βρει τα κοριτσια που εχουν χαμηλες τιμες σε σχεση με τα αλλα...

Ποτε ειναι η βαπτιση σας?

Διαφημίσεις

• 2 months later...
1288472041-a-prosklitirio_vithos3.jpgΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΜΠΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ

Καλησπέρα!Μπορείς να μου πεις που τα βρήκες γιατί ενδιαφέρομαι για τη βάπτιση του μπέμπη μου. Σ' ευχαριστώ:!:

• 2 weeks later...

Γεια σας κορίτσια! Κι εγώ σε αυτή τη φάση βρίσκομαι, ηα βάφτιση του μικρού θα γίνει το Μάιο και σκέφτομαι να φτιάξω μόνη μου τα προσκλητήρια, αν τα καταφέρω τελικά! Μήπως θα μπορούσες να μου στέλεις και εμενα πμ. Φαίνονται πάρα πολύ ωραία. Ευχαριστώ

ενα ωραιο προσκλητηριο που ειδα πριν ενα μηνα που εψαχνα για να φτιαξω ηταν καραβακι απο χαρτι οπως τα φτιαχναμε παλια.κατι σαν το παρακατω οπου ειχαν γραψει πανω ολα τα στοιχεια της βαφτισης.δεν το ειχα ξαναδει ωραιο........

images?q=tbn:ANd9GcQz52iGfRdYGHpdKkPWaNxKuAZOV6zcdaZ05oLnFCZDrVK27FtO&t=1

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

ενα ωραιο προσκλητηριο που ειδα πριν ενα μηνα που εψαχνα για να φτιαξω ηταν καραβακι απο χαρτι οπως τα φτιαχναμε παλια.κατι σαν το παρακατω οπου ειχαν γραψει πανω ολα τα στοιχεια της βαφτισης.δεν το ειχα ξαναδει ωραιο........

images?q=tbn:ANd9GcQz52iGfRdYGHpdKkPWaNxKuAZOV6zcdaZ05oLnFCZDrVK27FtO&t=1

Καλέ,αυτό είναι τσίγκινη μπομπονιέρα!Και μάλιστα πολύ όμορφη!

Κοιταχτε εδω υπεροχες ιδεες με ναυτικό θεμα (ασπρο μπλε κοκκινο τυρκουαζ )-δεν είναι όλες (το 95%) αλλά είχε τοσο ωραία πραγματα που δεν μπορούσα να τα βαλω ενα - ενα !Είναι υπέροχα !Παρτε ιδεες !!

Βεβαια πρωταγωνιστες είναι αρκουδακια - ναυτακια αλλά δεν εχει σημασία , εσεις κρατηστε το θαλασσινο στοιχείο;):D

https://picasaweb.google.com/vanessamanhanini/Ursinhos#

Οι δυο ερωτες της ζωής μου :

:DΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 12-08-08 :DΣΤΕΛΙΟΣ 05-03-10

Διαφημίσεις

Tα τσίγκινα καραβάκια τα είχα κι εγώ μπομπονιέρες στο γιο μου.

Είναι απλά καταπληκτικές και σε όλα τα σπίτια που πάω 3 χρόνια μετά τις έχουν ακόμα!

Προσκλητήριο είχα ένα καραβάκι από χαρτί, όπως αυτά που φτιάχναμε στο σχολείο, μέσα σε ρολό δεμένο ριζόχαρτο με το κείμενο της πρόσκλησης και μέσα στο καραβάκι είχα ρίξει κοχυλάκια. Όλο αυτό ήταν τοποθετημένο μέσα σε τούλι που έδενε στις άκρες φαντάσου σαν καραμέλα με τυρκουάζ και πορτοκαλί κορδέλα όσα είχαν μπλέ καραβάκι και λαχανί και κίτρινη κορδέλα όσα είχαν λαχανί καραβάκι.

Ελπίζω να σε βοήθησα.Με το καλό η βάπτισή σας.

Καλημέρα!!Αυτά τα υπέροχα τσίγκινα καραβάκια τα έχω κι εγώ,ήταν η μπομπονιέρα που είχαν,όταν βάφτισε η αδερφή του αγαπημένου μου.Είναι πραγματικά τέλεια,αν και νομίζω ότι είναι λίγο ακριβούτσικα.

Ειρήνη,πάλι ανακάλυψες φανταστικά πράγματα!!Ξεχώρισα μεταξύ πολλών άλλων,τις πετσετούλες με τα ναυτικά σχέδια.Μέχρι τώρα ήξερα αυτές που έχουν κεντημένο το όνομα,αλλά είναι ωραία ιδέα να έχουν κάποιο σχέδιο που να είναι σχετικό με το θέμα της βάφτισης!

επειδη προσπαθω κι εγω να παρω ιδεες για προσκλητηριο μηπως ξερει καποια κοπελα να με βοηθησει σχετικα??

εστω οτι βρισκω σχεδιακια που μου αρεσουν για το προσκλητηριο ,μετα??

σε τι τα τυπωνω? που μπορω να βρω χαρτονι για προσκλητηρια? ή μηπως πρεπει να τους παω το αρχειο και να τα τυπωσουν αυτοι? και με συμφερει να τυπωσω εγω ή τα λεφτα που θα δωσω για τα μελανια (καθως τα σχεδιακια θα ειναι εγχρωμα) θα ειναι τα ιδια με το να τα δωσω να μου τα τυπωσουν??

συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις,αλλα αν το εχει κανει καποια μαμα ας μας πει πως το εκανε...

83hKp3.png

Εγώ τα τύπωσα στο σπίτι, σε ριζόχαρτο, ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κανσόν. Πήρα τα χαρτιά από τη χαρτοποιία Διονυσόπουλος, είναι στην Αθήνα, Πραξιτέλους 28. Στα κόβουν στις διαστάσεις που θέλεις. Ριζόχαρτα μπορείς να βρεις και σε μπλοκ Α4 στο Πλαίσιο. Μελάνι δε χάλασα πολύ, όμως δεν είχα κάποιο σχεδιάκι, μόνο το κείμενο. Οι περισσότερες στο σπίτι τυπώνουν.

EkcAp3.png

Εγώ τα τύπωσα στο σπίτι, σε ριζόχαρτο, ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κανσόν. Πήρα τα χαρτιά από τη χαρτοποιία Διονυσόπουλος, είναι στην Αθήνα, Πραξιτέλους 28. Στα κόβουν στις διαστάσεις που θέλεις. Ριζόχαρτα μπορείς να βρεις και σε μπλοκ Α4 στο Πλαίσιο. Μελάνι δε χάλασα πολύ, όμως δεν είχα κάποιο σχεδιάκι, μόνο το κείμενο. Οι περισσότερες στο σπίτι τυπώνουν.

Εσένα δεν σου μουντζούρωνε το κείμενο στο ριζόχαρτο??

Καλησπέρα!Μπορείς να μου πεις που τα βρήκες γιατί ενδιαφέρομαι για τη βάπτιση του μπέμπη μου. Σ' ευχαριστώ:!:

Καλησπέρα!Στείλε μου και εμένα pm!!!Και εγώ σκέφτομαι να τα κάνω μόνη μου!!!

τα φωτα σας παρακαλω!!!! βρηκα στο picasa το σχεδιο που μου αρεσει για τα προσκλητηρια του μωρου μου. ομως στη ζωγραφικη που μπαινω για να γραψω το δοκιμαστικο κειμενο δεν εμφανιζεται γραμματοσειρα και στην προεπισκοπιση εκτυπωσης το σχεδιο βγαινει σε δυο σελιδες. προσπαθησα με τη διαμορφωση σελιδας να αλλαξω τα ορια αλλα ..... τζιφος. τι κανω λαθος;

lRR9p3.png