Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

περι Παττυς ..

Recommended Posts

Φαντάζομαι όλες έχετε υπόψην σας τη μικρή κλαψιαρα κοτσιδού( δεν έχω φυσικά τίποτ με τα κοτσίδια) Παττυ. Έχετε δει ποσο απαράδεκτα ακατάλληλο είναι το συγκεκριμένο σηριαλ ειδικά για παιδιά? Το μόνο που πραγματεύται είναι ιντριγκες , πως να υπονομεύσω τη φίλη μου, πως να τα φτιαξω με το αγόρι της άλλης, πως να τα έχω με δυο και τρια αγόρια, κλπ κλπ.

Στην αρχή το χαζεύαμε με την κόρη μνου 3,5 ετών, της έκαναν εντύπωση τα τραγούδια και τα χορευτικά , τώρα όμως δεν την αφήνω, το σήριαλ έχει εξελιχθεί ακατάλληλο για την ηλικία της και ΑΠΟΡΩ πως όλα τα παιδια συζητο'ύν γι αυτό, Μα στ αλήθεια αφήνετε τα παιδιά σας να το βλέπουν? είμαι εγώ τόσο υπερβολική?

Διαφημίσεις

Κι εμένα μου φαίνεται απαίσιο!!Τα πρώτα επεισόδια,είχαν τα τραγούδια,τους χορούς και τώρα απλά δεν αντέχω να το βλέπω!!Πιστεύω ότι αναφέρεται σε ηλικίες 10-15 χρονών,αλλά και πάλι δεν δικαιολογεί τα απίστευτα καμώματά τους!Ο ένας λέει ψέμματα στον άλλον και πιστεύει πως αν πει την αλήθεια,θα είναι χειρότερα!Τι να πω...

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Παιδιά εγώ θεωρώ ότι το θέμα με τι παίζεται κ.τ.λ, τι αφήνουμε να παρακολουθούν, ποιος φταίει κ.τ.λ έχει εξαντληθεί...( βλέπε θέμα μπεμπε λιλη, gammy bear )

Για τη πατυ δεν έχω προσωπική άποψη διότι δεν το έχω δει ποτέ...

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

ΕΔΩ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΠΑΤΤΥΣ...!!!!!!

.......:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:......και μαλιστα εχουμε χωριστει σε ομαδες.....στις ΛΑΣΤΙΒΙΝΑΣ και στι ΛΑΣΠΟΠΙΟΥΛΑΡΕΣ.......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχ....μετα απο πολλες και ατελειωτες κουβεντες δεν μπορεσα να το κοψω αυτο το σιριαλ.......οι κορες μου κανανε την επανασταση τους......αφου τους εχω απαγορευσει να βλεπουν το ΝΕΧΤ ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ,ΒΙG BROTHER...και τετοιου τυπου εκπομπες....ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.....μαζι ομως.....να δεις ο μικρος μου (15 μηνων )μολις αρχιζει το τραγουδι χτυπαει παλαμακια και τσιριζει απο την χαρα του.....

Λοιπων σοβαρα τωρα...ειναι ενα καθαρα εφηβικο χαζοχαρουμενο σηριαλ,χωρις γυμνο,βρωμολοχιες.και σεξ....αυτο δλδ που συμβαινει σε ολα τα ελληνικα σηριαλ απο το πιο κωμικο μεχρι το πιο δραματικο.....εκρινα πως μπορουν να το βλεπουν αφου τις ευχαριστει τοοσο πολυ και νομιζω πως τα μυνηματα που περνουν δεν ειναι και τοσο κακα....σε σχεση με οτιδηποτε αλλο διχνει η σημερινη τηλεοραση....

Kαι να σκεφτείτε ότι την ώρα των Υπολογιστών στα σχολεία οι καθηητές αφήνουν τα παιδιά να μπαίνουν internet και να βλέπουν τα επισόδεια της Πάττυ!!! αντί να κάνουν άλλες ασκήσεις και παιχνίδια. Το θέμα είναι ότι το βλέπουν όλα τα παιδιά από Α' δημοτικού και πάνω και είναι πολύ κακό παράδειγμα γι'αυτά. Θα πρεπε να χει διακοπεί.

Διαφημίσεις

Δεν είχα προβλημα με το τραγουδάκι...Το άκουγα και έλεγα ένα χλυαρο αδιάφορο παιδικό νεανικό τραγουδάκι κλπ κλπ

Τι έπαθα τις προάλλες...Κάνουν πάρτυ παιδικό απεναντί μας Σαββατοβραδο....Στις 2-3 ώρες που ήταν το πάρτυ, βάζαν το τραγούδι αυτό και με το που τελείωνε το ξαναέβαζαν και το ξαναέβαζαν απο την αρχη και ξανα μανα τα ίδια..Πρεπει να έπαιξε γύρω στις 300 φορές και λίγες θα λέω!!! Μου έσπασαν τα νεύρα δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ήθελα να ρίξω βόμβα!!!

Κορίτσια όταν ακούω αυτο το τραγούδι μου έρχετε να τα σπάσω ΟΛΑ.....Δεν το αντέχω πλέον ....

"Πάττυ, η πιο όμορφη ιστορία". Η όμορφη ιστορία ποια ακριβώς είναι??? :lol:

Κάτι σαν το "Η Μαρία η άσχημη" που παιζόταν πρόπερσυ..... Αλλά εντελώς διαφορετικό και τώρα επειδή απευθύνεται σε παιδιά που "ρουφάνε" ό,τι δουν και μιμούνται, δεν το καθιστά τόσο "όμορφη ιστορία" όπως της Μαρίας της άσχημης.

Επέστρεψα.....

για το κακο παραδειγμα που λεγαμε.....ειναι θεμα μοδας...παντου σε ολες τις αυλες των σχολειων,σε ολα τα παιδικα πάρτυ...παντου ακουμε για την παττυ....

Εχω δυο κορες 11 και 9 ετων....το παρακολοθουν με μανια....κανουν συλλογη απο χαρτακια.....εγω προσωπικα ειμαι γενικα αντιθετη με το ολο θεμα αλλα δεν μπορω να κανω κατι...καθησα και παρακολουθησα το στορυ....απευθηνεται σε 10 χρονα και πανω και ειναι μια χαζοχαρουμενη εφηβικη ιστορια που οπως εγραψα κια πιο πανω δεν εχει σεξ,βρωμολογα και γυμνο....αφορα την ιστορια μιας μανας και μιας κορης και τους ερωτες της ζωη τους αλλά χωρις πονηραδες...τον απλο αγνο ερωτα....με ολα τα υπολοιπομενα..καρδιοχτυπια, το πρωτο φιλι κτλ....και τα διχνει απλα χωρις πονηραδες......

Παντως ενα ειναι σιγουρα σε παιδια της εφηβιας που αρχιζουν και ανακαλυπτουν τα παντα.....προτιμω να βλεπουν παττυ παρα ολα τα υπολοιπα που διχνει η τηλεοραση αρχιζοντας απο τα ρεαλιτι και συνεχιζοντας στις δηθεν κωμικες σειρες που πολλα παιδια τις βλεπουν με την πρασινη σημανση καταλληλο γαι ολους χωρις ομως να ειναι και μιλαω για τις σειρες του τυπου πολυκατοικια,Λακης ο γλυκουλης,αλλα και αλλες που παιζονται τις μεσημεριανες ωρες οπως κωνσταντινου και Ελενης που ειναι μεσα στο βρυσυδι και στα υπονοουμενα....

Ετσι εγω αφηνω τις κορες μου να βλεπουν παττυ γιατι θεωρω οτι ειναι καπως καλυτερο απο οτι αλλο μας δινει η τηλεοραση....και μαλιστα το βλεπουμε και παρεα......(καλα βαραω ενεσεις εκεινη την ωρα....αλλα τι να κανω που ειμαι μανα....)και εχω και μια τελεια απειλη...πως αν δεν τελειωσουν τα μαθηματα τους δεν βλεπουν την παττυ!!!!:mrgreen::mrgreen:

Kαι να σκεφτείτε ότι την ώρα των Υπολογιστών στα σχολεία οι καθηητές αφήνουν τα παιδιά να μπαίνουν internet και να βλέπουν τα επισόδεια της Πάττυ!!! αντί να κάνουν άλλες ασκήσεις και παιχνίδια. Το θέμα είναι ότι το βλέπουν όλα τα παιδιά από Α' δημοτικού και πάνω και είναι πολύ κακό παράδειγμα γι'αυτά. Θα πρεπε να χει διακοπεί.

ναι συμφωνώ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΜΕΣΑ!!!!! Δεν είναι κατάσταση αυτή να παίζουν τέτοια έργα κ μάλιστα να απευθύνονται στις πιο ευαίσθητες ηλικίες.... Πότε θα βάλουμε μυαλό; Υπάρχουν τόσαααααααααα και τόσααααααααααα παιδικά που παρουσιάζουν πάρα πολύ σωστά πρότυπα για τα παιδάκια μας από μίκυ μάους μέχρι κάντυ κάντυ κ είναι κ αστεία!!!! Υπάρχουν κ επιμορφωτικά όπως "μια φορά κ έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος"¨κτλ, γιατί δηλ δεν παίζουν αυτά; Γιατί απλούστατα από πίσω δεν έχουν τα χαρτακια, τις μλούζες, τις κούπες κτλ.... για να τραβάνε λεφτά οι επιτηδευματίες!!!! Κάποια φίλη είπε ότι δεν αφήνει το παιδί της να δει ούτε big brother, next top montel κ καλά κάνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ και μάλιστα δεν είναι αυστηρή, το ίδιο κάνω κ γω κ ακόμα χειρότερα μάλιστα στο σχολείο μ έχουν ανακυρήξει την πιο αυστηρή μαμα κ δεν με πειράζει καθόλου αυτό αντίθετα μ αρέσει!!!! Χθες με ρώτησε γιατί δεν της είπα ότι έπαιζε το Λούφα κ απαλλαγή κ μου γύρισαν τα μάτια..... όταν της ρώτησα αν ηέρε τι έργο ήταν αυτό μου απάντησε φυσικά αρνητικά απλά το είδαν όλα τα κορίτσια κ της το λεγαν.... οκ εντάξει είναι στην ηλικία της προεφηβείας αλλά αλίμονο αν πρεπει να βλεπει τέτοιου είδους ταινίες.... υπάρχουν κ άλλοι τρόποι να περνά την ώρα πριν τον ύπνο π.χ. ένα τέλειο εφηβικό βιβλίο που να μιλάει για το αθώο φλερτ. Στελλινούλα πλέον κ μένα όταν ακούω αυτό το τραγούδι θέλω να κάνω ότι κ συ άρα είμαστε παρέα. Φίλη Κλάρα συγνώμη μην με παρεξηγήσεις αλλά δεν συμφωνώ με όσα ισχυρίζεσαι γιατί απλά δεν το θεωρώ επιχειρήμα ότι η Πάττυ είναι καλύτερο από όλα τα μεσημεριανά απλα τα παιδιά μας δεν πρέπει να παρακολουθούν τπτ από αυτά, να παρακολουθούν τα αθώα παιδικά σαν αυτά που μεγαλώσαμε κ εμείς κ μια χαρά μάθαμε να φλερτάρουμε κ στην σωστή ηλικία. Αυτά..... Συγνώμη Κλάρα κ πάλι.....

Διαφημίσεις

εμείς πάντως το βάζουμε μόνο και μόνο για να ακούει ο γιος μου που είναι 15 μηνών το τραγούδι αρχής και τέλους, και ότι ενδιάμεσο σε τραγούδι παίζει, αλλά βασικά η αδυναμία του είναι των τίτλων κι έχω κολλήσει κι εγώ τόσες φορές που το άκουσα που του το τραγουδάω, βλέπω όμως στην παιδικά χαρά κοριτσάκια που συνέχεια για την πάττυ μιλάνε, από υπόθεση λίγα πράγματα ξέρω γιατί ακούμε μόνο τα τραγούδια, ότι πιανω στο παιχνίδι, δεν το βρίσκω τόσο φοβερό, ούτε με την κακή ούτε με την καλή έννοια, είχαμε κι έμείς στην ηλικία αυτή αντίστοιχα σίριαλ αμερικάνικα, πριν χτυπήσει το κουδούνι (που το θυμήθηκα), μπέβερλι χιλς απλά παρατηρώ ότι όλες αυτές οι ανησυχίες έχουν μετακυλήσει σε πολύ πιο μικρές ηλικίες, γεγονός όμως που παρατηρείται πρώτα στα σχολεία και μετά η τηλεόραση το αναπαράγει

1FdQp2.png

εμείς πάντως το βάζουμε μόνο και μόνο για να ακούει ο γιος μου που είναι 15 μηνών το τραγούδι αρχής και τέλους, και ότι ενδιάμεσο σε τραγούδι παίζει, αλλά βασικά η αδυναμία του είναι των τίτλων κι έχω κολλήσει κι εγώ τόσες φορές που το άκουσα που του το τραγουδάω, βλέπω όμως στην παιδικά χαρά κοριτσάκια που συνέχεια για την πάττυ μιλάνε, από υπόθεση λίγα πράγματα ξέρω γιατί ακούμε μόνο τα τραγούδια, ότι πιανω στο παιχνίδι, δεν το βρίσκω τόσο φοβερό, ούτε με την κακή ούτε με την καλή έννοια, είχαμε κι έμείς στην ηλικία αυτή αντίστοιχα σίριαλ αμερικάνικα, πριν χτυπήσει το κουδούνι (που το θυμήθηκα), μπέβερλι χιλς απλά παρατηρώ ότι όλες αυτές οι ανησυχίες έχουν μετακυλήσει σε πολύ πιο μικρές ηλικίες, γεγονός όμως που παρατηρείται πρώτα στα σχολεία και μετά η τηλεόραση το αναπαράγει

Συγνώμη αλλά το Μπέβερλι Χιλς, που απευθυνόταν και σε μεγαλύτερες ηλικίες, δεν είχε καμια σχέση με αυτό το έκτρωμα!

Συγνώμη αλλά το Μπέβερλι Χιλς, που απευθυνόταν και σε μεγαλύτερες ηλικίες, δεν είχε καμια σχέση με αυτό το έκτρωμα!

δεν το έλεγες και αριστούργημα, και δεν βρίσκω που διαφέρει, και εκείνο ίντριγκες, έρωτες και κακομαθημένα πλουσιόπαιδα είχε, αλλά εμείς το βλέπαμε, για να κάνουμε χάζι, έτσι λέγαμε, αλλά το βλέπαμε, δεν πάθαμε και τίποτα, το κακό είναι τα παιδιά να βλέπουν μόνο αυτό, να μην διαβάζουν βιβλία, να μην πηγαίνουν σε εκθέσεις, δραστηριότητες, να μην μαθαίνουν πράγματα ή να κάνουν αθλητισμό, να μην έχουν άλλα ενδιαφέροντα πέραν της τηλεόρασης, αν τα κάνουν όλα αυτά ε δεν είναι και τόσο φοβερό να δουν την πάττυ, αρκεί επαναλαμβάνω να μην περιστρέφεται όλη τους η ζωή γύρω από την πάττυ και την κάθε πάττυ, επίσης, το να έχουν τετράδια και αυτοκόλλητα και άλλα με κάποιον ήρωα, ναι είναι καναλωτισμός αλλά συμβαίνει και με άλλα, γιατί όλοι οι γονείς παίρνουν τον γουίνι ή τον μπομπ τον σφουγγαράκη στα παιδιά τους? (εγώ ας πούμε θεωρώ κακόγουστο αυτό το σίριαλ, τέσπα) όλα θέλουν ένα μέτρο, δεν συμφωνώ με τις απολυτότητες, και το λιγότερο σοβαρό έχει θέση στη ζωή μας αρκεί να το αναγνωρίζουμε ως τέτοιο και να μην το ανάγουμε σε καλλιτεχνική πεμπτουσία

1FdQp2.png

.......από μίκυ μάους μέχρι κάντυ κάντυ κ είναι κ αστεία!!!!........ Φίλη Κλάρα συγνώμη μην με παρεξηγήσεις αλλά δεν συμφωνώ με όσα ισχυρίζεσαι γιατί απλά δεν το θεωρώ επιχειρήμα ότι η Πάττυ είναι καλύτερο από όλα τα μεσημεριανά απλα τα παιδιά μας δεν πρέπει να παρακολουθούν τπτ από αυτά, να παρακολουθούν τα αθώα παιδικά σαν αυτά που μεγαλώσαμε κ εμείς κ μια χαρά μάθαμε να φλερτάρουμε κ στην σωστή ηλικία. Αυτά..... Συγνώμη Κλάρα κ πάλι.....

Καταρχην δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη......ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη...και καθενας μεγαλωνει τα παιδια του οπως αυτος θεωρει καλυτερο............και οσο αναφορα την Καντυ...που και εγω εβλεπα μανιωδως...παλι για μια φτωχη εφηβη που ενιωσε το πρωτο ερωτικο σκιρτιμα,εδωσε το πρωτο φιλι....και ξενυχτουσε το βραδυ να σκεφτεται τον ερωτα της....αλλά ολα αυτα σε μορφη κομιξ....ε!!!τα χρονια περνανε...τα ερεθυσματα τωρα ειναι διαφορετικα...και η εξεληξη των παιδιων μας σε σχεση με εμας στην ηλικια τους ειναι πολυ διαφορετικη....σε ολα....αν ακουσεις παιδακια δημοτικου πως μιλανε οταν ειναι με τους φιλους τους...θα παθεις σοκ.....

Δεν ειπα να φτασουμε στο αλλο ακρο..αλλα δεν μπορουμε τα παιδια μας να τα εχουμε σε μια γυαλα αλλα πρεπει να τους ανοιγουμε σιγα σιγα το μυαλο εμεις οι γονεις και οχι οι συμμαθητες τους...γιατι αυτο μπορει να γινει στραβα.....

...παραδειγμα απο επεισοδειο της παττυ(ανεφερα πως το παρακολουθούμε μαζι......)οταν πηγε η παττυ να δωσει το πρωτο της φιλι στο αγορι της κανε πισω γιατι ηθελε το πρωτο φιλι να βγαινει απο την καρδια...και να ειναι αυτο και απο τις δυο πλευρες.....αυτο εγω το θεωρω σχετικα καλο μνμ για ενα κοριτσι.....

...Τελος παντων ο καθε γονιος ειναι αυτος που αποφασιζει τι θα δει ή οχι το παιδι του...αλλά αυτο που θελω να επισυμανω ειναι πως η γυαλα που εχουμε ολοι μεσα τα παιδια μας καποια στιγμη θα σπασει αργα ή γρηγορα το θεμα ειναι να μην κοπουν απο τα θραυσματα.....

...θα διαφωνισω μαζι σου.....στον πρωτο κυκλο που εδειχνε εφηβους να ζουν ακομα με τους γονεις τους.....ειχε ερωτες, σεξ,ναρκωτικα,ψεμματα.....και εναν τροπο ζωης απο εφηβους μες την χλιδα και την απελευθερωση....

Καταρχην δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη......ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη...και καθενας μεγαλωνει τα παιδια του οπως αυτος θεωρει καλυτερο............και οσο αναφορα την Καντυ...που και εγω εβλεπα μανιωδως...παλι για μια φτωχη εφηβη που ενιωσε το πρωτο ερωτικο σκιρτιμα,εδωσε το πρωτο φιλι....και ξενυχτουσε το βραδυ να σκεφτεται τον ερωτα της....αλλά ολα αυτα σε μορφη κομιξ....ε!!!τα χρονια περνανε...τα ερεθυσματα τωρα ειναι διαφορετικα...και η εξεληξη των παιδιων μας σε σχεση με εμας στην ηλικια τους ειναι πολυ διαφορετικη....σε ολα....αν ακουσεις παιδακια δημοτικου πως μιλανε οταν ειναι με τους φιλους τους...θα παθεις σοκ.....

Δεν ειπα να φτασουμε στο αλλο ακρο..αλλα δεν μπορουμε τα παιδια μας να τα εχουμε σε μια γυαλα αλλα πρεπει να τους ανοιγουμε σιγα σιγα το μυαλο εμεις οι γονεις και οχι οι συμμαθητες τους...γιατι αυτο μπορει να γινει στραβα.....

...παραδειγμα απο επεισοδειο της παττυ(ανεφερα πως το παρακολουθούμε μαζι......)οταν πηγε η παττυ να δωσει το πρωτο της φιλι στο αγορι της κανε πισω γιατι ηθελε το πρωτο φιλι να βγαινει απο την καρδια...και να ειναι αυτο και απο τις δυο πλευρες.....αυτο εγω το θεωρω σχετικα καλο μνμ για ενα κοριτσι.....

...Τελος παντων ο καθε γονιος ειναι αυτος που αποφασιζει τι θα δει ή οχι το παιδι του...αλλά αυτο που θελω να επισυμανω ειναι πως η γυαλα που εχουμε ολοι μεσα τα παιδια μας καποια στιγμη θα σπασει αργα ή γρηγορα το θεμα ειναι να μην κοπουν απο τα θραυσματα.....

αγαπητή Κλάρα ναι θα συμφωνήσω ότι η Κάντυ καντυ τα χε όλα αυτά που λες αλλά απ ότι θυμάμαι δεν είχε όλα όσα περιέγραψε η elsan -με την οποία κ συμφωνώ-: "ιντριγκες , πως να υπονομεύσω τη φίλη μου, πως να τα φτιαξω με το αγόρι της άλλης, πως να τα έχω με δυο και τρια αγόρια, κλπ κλπ". Ναι είχε πονηριές κ κακίες αλλά έδινε την νότα του καλού κ του καού κατι που έτσι κ αλλίως περνάει στα παιδιά μας από πολύ μικρή ηλικία κ αυτό είναι -κάτι που προσωπικά πιστεύω- το έναυσμα για να βγει το παιδί από την....γυάλα. Anyway σβστά ειπώθηκε πως οι απόψεις διίστανται.......

Anyway σβστά ειπώθηκε πως οι απόψεις διίστανται.......

....γιαυτο και το σαιτ του parents εχει χιλιαδες σελιδες συζητησεων......

Εμενα παντως με ευχαριστει πολυ να ακουω και αλλες αποψεις....:-D

νομίζω ότι αυτή η φράση τα λέει όλα....

όλα τα άλλα είναι δήθεν...

όσοι το κατακρίνεται και απαγορεύεται στα παιδιά να παρακολουθήσουν κάτι που είναι τόσο επίκαιρο είμαι σίγουρη ότι θα γυρίσει μπούμεραγκ...

οτιδήποτε χαζομάρα θα περάσει και θα φύγει...αν εμείς είμαστε δίπλα στα παιδιά μας το σίγουρο είναι ότι δεν θα αφήσει κατάλοιπα...

rQGhp3.png

Κορίτσια σας άφησα 24 ώρες και βρήκα πολύ ενδιαφέρουσες τις γνώμες από ΟΛΕΣ τις μαμάδες. Σχετικά με την ΚΑΝΤΥ ΚΑΝΤΥ ήθελα να κάνω ένα σχόλιο. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ και καμία σύγκριση με το σήριαλ. Καταρχήν πρόκειται για κινούμενα σχέδια και όχι ηθοποιοί. Εκείνο ήταν παιδικό , εξυμνούσε την αγάπη, τον έρωτα τον αγνό και τον ανιδιοτελή την αδελφικότητα και τη φιλία. Η Πάττυ είναι το αντίθετο. Όσο για τις μαμαδες που αφήνουν τα κορίτσια τους δε λέω μεγάλες κουβέντες γιατί η δικιά μου είναι 3,5 κια μπορώ ακόμη να της περάσω τη γνώμη μου αν ήταν και μενα 10 ετών δε ξέρω τί θα κανα. Και απ το big brother(ΕΛΕΟΣ) είναι προτιμότερο.Πάντως σχεδόν όλες συμφωνούμε ότι είναι απαράδεκτο.

Όσο για τη μπεμπε λιλή ( δεν έχω πει ποτέ τη γνώμη μου), δε θεωρώ ότι είναι τόσο φοβερό όσο κατά καιρούς έω ακούσει. Δε μ αρέσε και μένα απ την αρχή αυτό το μικρομέγαλό αλλά δεν πήγε το μυαλό μου και εκεί (σε θέματα παιδεραστίας) για να πω την αλήθεια.

Καλημέρα σας σε όλες

Δεν είχα προβλημα με το τραγουδάκι...Το άκουγα και έλεγα ένα χλυαρο αδιάφορο παιδικό νεανικό τραγουδάκι κλπ κλπ

Τι έπαθα τις προάλλες...Κάνουν πάρτυ παιδικό απεναντί μας Σαββατοβραδο....Στις 2-3 ώρες που ήταν το πάρτυ, βάζαν το τραγούδι αυτό και με το που τελείωνε το ξαναέβαζαν και το ξαναέβαζαν απο την αρχη και ξανα μανα τα ίδια..Πρεπει να έπαιξε γύρω στις 300 φορές και λίγες θα λέω!!! Μου έσπασαν τα νεύρα δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ήθελα να ρίξω βόμβα!!!

Κορίτσια όταν ακούω αυτο το τραγούδι μου έρχετε να τα σπάσω ΟΛΑ.....Δεν το αντέχω πλέον ....

Και στην γειτονιά μου την Κυριακή έιχαν πάρτυ και πρέπει να το έβαλαν άλλες τόσες. Μου ήρθε να ουρλιάξω...