Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

...Με δέρνει κανονικά... Είναι πολύ ανήσυχη πολύ δραστήρια κινείται πάρα πολλές ώρες μέρα και νύχτα...!!! Λίγο να ακουμπήσω το χέρι πάνω στην κοιλιά μου αρχίζει και το σκουντάει δεν το θέλει καθόλου... Ενοχλείται η Δεσποινίς... Και εσάς έτσι έκανε? Γιατί εγώ κατά τα λεγόμενα της μαμάς μου τέτοιες άγριες κλωτσιές που να διαγράφεται και η πατούσα έκανα σπάνια.. Εμένα η μπουμπού το έχει πάρει σερί... :oops:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Ομοίως και η δικιά μου.Δεν αναρωτήθηκα ποτέ αν είναι καλά. Εκανε αισθητή την παρουσία της πάντα :D Και υπόψιν όπως ήταν μέσα στη κοιλιά (ανήσυχη) έτσι είναι και απ' έξω!!!

Α ναι...Τέτοια ανησυχία δεν έχω πλέον... Αφού προχθές έπινα χυμό και ακούμπησα λίγο το ποτήρι πάνω στην κοιλιά μου και έφαγα μία γερή το κάτι άλλο........Πετάχτηκε και το ποτήρι :oops:

Κι εμένα έτσι ήταν η δικιά μου... Μάλιστα σε κάποιες φάσεις περπατούσα και εξείχαν χέρια, πόδια από την κοιλιά μου...

Και μάλιστα τώρα το δεύτερο προβλέπεται χειρότερο!!! ΔΕΝ κοιμάται ποτέ!!!

Εγώ πάντως λέω ευτυχώς γιατί αν ήταν ήσυχο θα είχα αγωνία (ύστερα κι από την εμπειρία με την παλίνδρομη).... Τώρα δεν ανησυχώ... Ξέρω ότι όλα είναι καλά!!!!

Απόλαυσε τις κλωτσιες!!!!!

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

εμένα η δικιά μου είχε ωράριο στις κλωτσιές, και το βράδυ όταν ξάπλωνα στον καναπέ για τηλεόραση, εξείχαν κάτι αγκώνες, έκανε η κοιλιά μου βουνό απο την μια και επίπεδη απο την άλλη, είχαμε γελάσει πολύ εκείνα τα βράδυα με τα κουνήματα της....αξέχαστες στιγμές!!!

Διαφημίσεις

αχ ρε κοριτσια,οταν γεννας τα ξεχνας ολα αυτα!!!μολις μου θυμησατε κι εμενα εκεινα τα βραδυα που χαλαρωνα στην τηλεοραση και βλεπαμε τα βουναλακια...τι ωραια,θα με κανετε να παρω την αποφαση για το δευτερο πολυ νωριτερα απ'οτι ειχα σκεφτει...

578611j1nly6hq0l.jpg691278l0h4xhyt8z.gif

Εμενα ο πριγκιπας μου ειναι γενικοτερα ησυχος. Τον ακουω καθε μερα αλλα μονο οταν καθομαι η ξεκουραζομαι και πολυ νωρις το πρωι στον υπνο μου.

Αντιδραει ιδιαιτερα παντως μολις ακουσει την φωνη του μπαμπα του!!!!

Αλλα εγω σκεφτομαι πως πραγματικα θα μου λειψει αυτο το συναισθημα οταν τον αποχωριστω απο μεσα μου. Να καθεσαι και να νιωθεις τα ποδαρακια του να σου πιεζουν το στομαχι και μολις τον χαιδευεις λιγο να πηγαινει λιγο παραπερα..... Σνιφ.....

Ούτε που θα το σκέφτεσαι μιμίκα γιατί όσο να ναι ωραία η κοιλιά αλλά άλλο πράγμα να του χαιδεύεις τα μαγουλάκια και το σβερκάκι και και και... :D:D

Αχ εχεις δικιο Μπιζελι απλα κι αυτο το συναισθημα ειναι ανεπαναληπτο και οσοι δεν μπορουν να το νιωσουν ( για τους αντρες μιλαω κυριως) δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για τι πραγμα μιλαμε.

Αλλα οντως ανυπομονω να τον παρω στην αγκαλια μου και να του δαγκωσω τα πατουσακια....

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι όταν κλωτσάει σε ένα σημείο και την ακουμπάω εκεί για να πάει λίγο πιο δίπλα επιμένει εκεί και κλωτσάει πιο δυνατά...

Και όταν ακούει το μπαμπά της... Δεν το συζητώ δίνει ρεσιτάλ! Χοροπηδάει σαν ψαράκι

ειναι απιστευτο το συναισθημα τις κλωτσιας.....οταν κουραζομαι δε λιγο παραπανω με βαζει στην θεση μου με μια γερη κλωτσια..αναρωτιεμαι πως θα νιωθω οταν γεννησω,θα ψαχνω να τον βρω μεσα στην κοιλιτσα μου.

my baby was my reborn...

είναι όντως λίγο περίεργα τις πρώτες μέρες..λες ώπα-ώπα τι κενό είναι αυτό παναγία μου :?::?:

αχααααα έχω πόδια τελικά :!::!:

και άλλα τέτοια όμορφα :!::!:

είναι όντως λίγο περίεργα τις πρώτες μέρες..λες ώπα-ώπα τι κενό είναι αυτό παναγία μου :?::?:

αχααααα έχω πόδια τελικά :!::!:

και άλλα τέτοια όμορφα :!::!:[/quote

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΘΩ ΑΔΕΙΑ....ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ...

my baby was my reborn...

δεν προλαβαίνεις να το νοιώσεις αυτό!!!κλαίει σχεδόν αμέσως και στον/στην δίνουν αγκαλιά.Πίστεψε με ...μόνο η κοιλιά δεν σε νοιάζει εκείνη την ώρα!!!!έχεις έναν άνθρωπο πάνω σου που σου μοιάζει (αν είσαι τυχερή :D:D ) και που ανοίγει για πρώτη φορά τα μάτια του και σε κοιτάει....

αχχχχχ άτιμη ώρα της γέννας..τί ωραία που φαινεσαι από μακριά τώρα που το σκέφτομαι παλι:D:D

Διαφημίσεις

ΜΠΑ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΑΛΛΟ!ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΛΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΧΤΑΡΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ,ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ"ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ?"ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ.... :wink:

578611j1nly6hq0l.jpg691278l0h4xhyt8z.gif

ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ!!!

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 14 ΒΔΟΜΑΔΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΕΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΕΣ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΡΕΥΜΑ). ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΩ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΓΚΥΕΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΙΩΘΑ ΝΑ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΟΚΑΛΟ (ΛΕΚΑΝΗ). ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΠΙΡΤΟ.

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Κι εμενα ηταν παρα πολυ ζωηρος στην κοιλια!Απο την 16η εβδομαδα τον ενιωθα και μετα τον 6ο μηνα δεν το συζηταω!πολλα βραδια δεν μπορουσα να κοιμηθω!Καλα τα γελια με τον αντρα μου ....!!Ωραια ηταν...

Εγω αφου γυρισαμε απο το μαιετηριο ενα βραδυ που με πηρε ο υπνος στην tv ειχα γυρισει σχεδον μπρουμητα και ασυναισθητα ξυπνησα αποτομα γιατι σκεφτηκα:μη γυρισω μπρουμητα θα πιεστει το παιδι!Ξυπνησα και γελουσα με τη βλακεια μου!

Παντως εμενα αν και τοσο ζωηρος στην κοιλια βγηκε πολυ ησυχο παιδακι σε γενικες γραμμες.Τις πρωτες εβδομαδες δεν καταλαβαιναμε οτι ειχαμε παιδι στο σπιτι!

bxBwp2.png EgDTp2.png

xaxa θυμηθηκα τωρα.....την τελευταια μερα πριν παω να γεννησω(προγραμματισμενη καισαρικη)πηγαμε στην ταβερνα.εκει λοιπον ο φουντουκος αρχισε να κανει γυμναστικες επιδειξεις μεσα στην κοιλια μου και επειδη φορουσα κολλητο μπλουζακι φαινοταν πεντακαθαρα ολα..

ενας κυριος που καθοταν απεναντι νομιζε οτι δαιμονιστηκα ποιος ξερει τι νομιζε και ερχεται και μας λεει...ειναι καλα η κυρια ?θελετε να σας παω στο νοσοκομειο?πεθαναμε στα γελια με τον αντρα μου....

Στον υπερηχο προχτες ειδαμε οτι τα ποδαρακια του εχουν γυρισει κοντα στο στομαχι μου.

Κι αναρωτιωμουνα κι εγω τι ειναι αυτο που με πιεζει εκει. Ειναι τρομερο να νιωθω τα πατουσακια του να εξεχουν και να τα χαιδευω..... Αααααααααααχχχχχχχ!!!!

xaxa θυμηθηκα τωρα.....την τελευταια μερα πριν παω να γεννησω(προγραμματισμενη καισαρικη)πηγαμε στην ταβερνα.εκει λοιπον ο φουντουκος αρχισε να κανει γυμναστικες επιδειξεις μεσα στην κοιλια μου και επειδη φορουσα κολλητο μπλουζακι φαινοταν πεντακαθαρα ολα..

ενας κυριος που καθοταν απεναντι νομιζε οτι δαιμονιστηκα ποιος ξερει τι νομιζε και ερχεται και μας λεει...ειναι καλα η κυρια ?θελετε να σας παω στο νοσοκομειο?πεθαναμε στα γελια με τον αντρα μου....

:shock: Ο κύριος μήπως είχε φύγει από την εκπομπή της ΠΑΝΙΑ?????

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Ωχ ναι... Και εμένα φαίνεται η πατούσα της πια... Έχει κατεβάσει το κεφαλάκι από ότι είδαμε :lol:

Ωχ ναι... Και εμένα φαίνεται η πατούσα της πια... Έχει κατεβάσει το κεφαλάκι από ότι είδαμε :lol:

νικη μπηκες στον ενατο?

my baby was my reborn...