Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα! Θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας για τα προιόντα...

Βασικά μου πρότειναν το: Olay Anti Wrinkle Nature Fusion Day Cream SPF15 50ml , αλλά μου φάνηκε βαρύ για την ηλικία μου (33). Την έχει δοκιμάσει καμία?

Για τί ηλικίες είναι βρε κορίτσια?

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αυτή που λες, αλλά έχω πάρει της Olay αυτήν που διαφημίζει η Μενεγάκη.Κ γω 32 είμαι. Αυτή που πήρα είναι καλή, λίγο πιο πλούσια από ότι θα ήθελα.Πάντως συνήθως εμπιστεύομαι τα φαρμακεία για τις κρέμες μου...

Σε ευχαριστώ.

Και εγώ από το φαρμακείο παίρνω τις περισσότερες φορές, απλά "κόλλησα" με το -30% που είχε και είπα να τη δοκιμάσω... Όπως δοκιμασα και την matis και ήταν φοβερή (για εμένα)

Είχε τύχει στο πρόσφατο παρελθόν να "φορέσω" την κρέμα ματιών και την 24ωρη της Olay... εντάξει, καλές ήταν (βάσει τιμής) αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας. Και περισσότερο αυτή για τα μάτια δεν ένιωθα να κάνει δουλειά. Την άλλη την αισθανόμουν κι εγώ κάπως βαριά. Τελικά πήρα κρέμες της SantAgelica από το φαρμακείο και έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Τις είχα πετύχει και με 20% έκπτωση και πλήρωσα και για τις δυο 48 ευρώ.

Αν θες να σου πως ποιές ακριβώς να κοιτάξω και να σου γράψω πάλι αύριο -εγώ είμαι 35 χωρίς προβληματική επιδερμίδα / χρειάζομαι δλδ ενυδάτωση περισσότερο και κάτι για τους μόνιμους μαύρους μου κύκλους-...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png