Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ- ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ???

Recommended Posts

Καλημέρα,

Είμαι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου στο 2ο παιδάκι μας. Την Κυριακή που μας πέρασε είδα στο εσώρουχο και στο σκούπισμα καφέ υγρά, φοβήθηκα αρκετά και πήρα την γυναικολόγο μου. Μου συνέστησε ξάπλα και utrogestan.

Πήγα την επόμενη μέρα για να το δει και είχε μεγαλώσει από την προηγούμενη φορά αλλά μου είπε ότι είναι ακόμη πολύ μικρό για να δούμε αν συμβαίνει κάτι (αποκόλληση κλπ). Μου έγραψε 10 μέρες άδεια και σύνολο πίνω 6 utrogestan την ημέρα.

Είμαι όσο μπορώ ξάπλα αλλά έχω και ένα αγοράκι 2 ετών που θέλει κι αυτός προσοχή....

Είχα λιγάκι ηρεμήσει ότι αυτό ήταν όλο αλλά σήμερα πάλι τα ίδια...καφέ στο σκούπισμα αν και λίγο πιο ανοιχτό από την προηγούμενη φορά:-(, επίσης λίγα πονάκια χαμηλά και στην μέση αλλά όχι κάτι έντονο.

Ευτυχώς σήμερα έχω πάλι ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα..

'Εχει καμιά μανούλα ανάλογη εμπειρία ?

Τα υγρά αυτά σημαίνουν πάντα κάτι κακό?

Διαφημίσεις

Μία φίλη μου είχε σε όλο το πρώτο τρίμηνο ροζ και καφέ υγρα, χωρίς να σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ. Ο γιατρος της ουτε χάπια της εδοσε ουτε άδεια ουτε ξεκουραση. Αφού το μωρό ειναι καλά και μεγαλώνει(όπως είδε στον υπέρηχο ) δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθε εγκυμοσύνη μπορεί να έχει ροζ υγρά της είπε.

4cgjp3.png yUvep3.png

γεια κι απο μενα.ειμαι σχεδον στην ιδια φαση.ξεκινησα με καφε υγρα,ειχα μετα λιγο αιμα με πονο στη μεση.κι εγω παιρνω utrogestan κι ειμαι ξαπλα με μια μικρη αποκολληση.ο γυναικολογος που παω εδω,μου συστηνει ακινησια κ με ψιλοαγχωσε στη αρχη,ενω ο γυναικολογος μου στη θεσσαλονικη(που τον εμπιστευομαι παραπανω)μου λεει να προσεχω αλλα να μην πανικοβαλλομαι,γιατι μια στις 2 εγκυμοσυνουσες εχει αιμα κ ολα εξελλισονται ομαλα.οποτε το συμπερασμα:προσοχη,υπομονη κ οχι πανικος(τα λεω σε σενα να τ'ακουω κι εγω)

Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις κορίτσια!

Τιτινα, πότε μπόρεσε να σου διαγνώσει την αποκόληση? Γιατί αυτό φοβάμαι μήπως συμβαίνει αλλά μου είπε ότι είναι πολύ μικρό ακόμη για να διακρίνει.

Τι να πω έχω ψιλοαγχωθεί..... και είχα πει να πάρω αυτή την εγκυμοσύνη χαλαρά γιατί στην προηγούμενη είχα αρκετά σοβαρά προβλήματα άλλου είδους βέβαια.:?

Είχα κι εγώ καφέ υγρά στην αρχή της εγκυμοσύνης μου, την 6η και την 7η εβδομάδα. Ο γυναικολόγος μου συνέστησε να μην έχω "πολλές δραστηριότητες" (όχι ξάπλα δηλ. αλλά χαλαρά ότι κάνω και όχι πολλά πολλά) και μου είχε δώσει κι εμένα 6 utrogestan την ημέρα και να μην ανυσηχώ. Έχω κι εγώ ένα ζουζουνάκι 2 χρονών και μου είχε τύχει πάνω στις διακοπές μας και από την μια είχα τον μικρό που ήθελε όλο βολτές και βουτιές στη θάλασσα κι από την άλλη εγώ με την αγωνία μου. Όταν πήγαμε στο τέλος της 7ης εβδομάδας να ακούσουμε την καρδούλα του δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλήμα (ούτε η παραμικρή αποκόλληση). Μετά του έδωσα εγώ και κατάλαβε στις βουτιές! Οπότε μην ανυσηχείς, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!

Επίσης, αν σου πουν ότι τα καφέ υγρά είναι ένδειξη ότι θα κάνεις αγόρι αυτό είναι μεγάλος μύθος, περιμένω κοριτσάκι! ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!

Διαφημίσεις

κι εγω ειχα δυο φορες στο πρωτο 3μηνο καφε υγρα και οπως βλεπεις προχωραω μια χαρα ειμαι σχεδον 34 εβδ

ειχα την ιδια αντιμετωπιση απο το γιατρο με σενα και μου ειπε οτι τα καφε σημαινουν παλια απολκολληση οποτε μην ανησυχεις απλα προσπαθησε να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις

καφε υγρα ειχα και στο γιο μου και ειχα κι εγω την κορη μου μικρουλα και σε καταλαβαινω

υπομονη και ευχομαι με το καλο να φτασεις μεχρι τελους

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Ιωάννα, όντως όλοι αυτό μου λένε, ότι θα κάνω δεύτερο αγόρι!

Δλδ υπάρχει ακόμα ελπίς για κοριτσάκι;)

Εννοείται βέβαια ότι δεν έχω πρόβλημα, να είναι μόνο γερό και τελειόμηνο τίποτα άλλο δεν θέλω!

baila, βλέπω πάτε και για τρίτο! μπράβο σας!!:D

Εγώ είχα καφέ υγρά από το 2ο μήνα εώς και τον 4ο. Έπαιρνε utrogestan προληπτικά αλλά αποκόλληση δεν υπήρχε.

Τα καφέ υγρά μπορεί να προέλθουν και από έκκριση παραπάνω προγεστερόνης, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα (έτσι δεν τη λένε την ορμόνη που έχουν τα utrogestan ?)

Κορίτσια,

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά.......

Πήγα χθες στην γιατρό μου και είδε ότι το έμβρυο δεν έχει αναπτυχθεί ικανοποιητικα:(, φεύγω σε λιγάκι για να κάνω χοριακή να δούμε που βρισκόμαστε.......και θα με ξαναδει την Δευτέρα.

Είμαι να σκάσω......:-(:sad::-(

Κορίτσια,

Πήγα χθες στην γιατρό μου και είδε ότι το έμβρυο δεν έχει αναπτυχθεί ικανοποιητικα:(, φεύγω σε λιγάκι για να κάνω χοριακή να δούμε που βρισκόμαστε.......και θα με ξαναδει την Δευτέρα.

καταρχην σου ευχομαι τα καλυτερα κ να εχεις τα τελεια αποτελεσματα απο το γιατρο σου για το μωρο σου.ποσο εβδομαδων εισαι?αν θες μπες κ δες το θεμα μου συνεχως αιμοραγιες κ θα παρεις σιγουρα δυναμη.κ εγω αλλα θεματα διαβαζω κ παιρνω κουραγιν.περιμενουμε νεα σου!

ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια,

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά! Καμία φορά αργεί το έμβρυο να "πάρει μπρος" που λένε. Μακάρι αύριο που θα ξαναμιλήσεις με την γιατρό σου να έχει μόνο ευχάριστα να σου πει.

Καλημέρα. Έχω και εγώ το ίδιο θέμα εδώ και δύο μέρες, δηλαδή είδα λίγο αίμα την πρώτη φορά και στη συνέχεια μονο καφέ υγρά, όχι μεγάλης ροής. Ο γιατρός μου έδωσε utrogestan και μου συνέστησε ξεκούραση αλλά δεν θεωρεί ακόμη σκόπιμο να με δει. Με είχε δει λίγο πριν την αιμορραγία και ήταν όλα μια χαρά. ¨Εχω πολύ αγωνία.