kiriaki76 Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 ρε κοριτσια...πριν λιγο ανοιξα κρασακι να πιω....και τωρα βλεπω οτι μαζευτηκανε στο ποτηρι πολλλλλλλαααα μικρα μυγακια!! απο που ηρθαν αυτα ρε παιδια?μεσ στο σπιτι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*tingerbell* Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 καλησπερα!νομιζω πως ειναι το προβλημα των ημερων αυτο.κι εγω απο μυγες και μυγακια πνιγομαι!καθε φορα που βγαινω ψεκαζω και μαζευω πτωματα μετα.το προβλημα ειναι οτι γεννανε κιολας κι ετσι αφου καθαριζεις απο μυγες εχεις να αντιμετωπισεις και τα μυγακια.υπομονη μεχρι να πιασουν τα κρυα. επισης προσεξα και εκτος σπιτιου,εξω,σμηνη ολοκληρα απο μυγακια...ισως να ειναι η εποχη τους τι να πω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiriaki76 Posted October 29, 2010 Author Share Posted October 29, 2010 καλησπερα!νομιζω πως ειναι το προβλημα των ημερων αυτο.κι εγω απο μυγες και μυγακια πνιγομαι!καθε φορα που βγαινω ψεκαζω και μαζευω πτωματα μετα.το προβλημα ειναι οτι γεννανε κιολας κι ετσι αφου καθαριζεις απο μυγες εχεις να αντιμετωπισεις και τα μυγακια.υπομονη μεχρι να πιασουν τα κρυα.επισης προσεξα και εκτος σπιτιου,εξω,σμηνη ολοκληρα απο μυγακια...ισως να ειναι η εποχη τους τι να πω... αααα οκ τοτες!!ακομα μυγεσ εχουμεολο ζωντανα εχουμε εδω....γερμανια ποθ εμενα...τπτ!!ουτε μηγες ουτε κουνουπια...ουτε μαμουνια στα φασολια!!χαχαχαχχα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natly Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 αααα οκ τοτες!!ακομα μυγεσ εχουμεολο ζωντανα εχουμε εδω....γερμανια ποθ εμενα...τπτ!!ουτε μηγες ουτε κουνουπια...ουτε μαμουνια στα φασολια!!χαχαχαχχα Αχαχαχαχα!Κι εγώ για τα φασόλια θα έλεγα τώρα!Τι έπαθες ρε κοπέλα μου με τα ζουζούνια σήμερα!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Member Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Σφραγισμενο ηταν το κρασι ή σπιτικο? Γιατι στο σπιτικο εχει το κρασι μεσα μυγακια, πολλες φορες....βοηθανε στη ζυμωση....δεν ειναι τιποτα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skybeam Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Aυτό το μυγάκη είναι στην ουσία σκνίπα, είναι ο λεγόμενος "μπεκρής". Βουτάει στο αλκοόλ, πίνει, γίνεται φέσι, σέρνεται έξω και ξανά απ' την αρχή, Μην τα πειράξεις, βγάλτα έξω από το ποτήρι να στεγνώσουν και να φύγουν. Αν και δεν πρόκειται να φύγουν, πάλι μέσα στο ποτήρι θα βουτήξουν Quote it's never too late to start all over again Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiriaki76 Posted October 30, 2010 Author Share Posted October 30, 2010 Αχαχαχαχα!Κι εγώ για τα φασόλια θα έλεγα τώρα!Τι έπαθες ρε κοπέλα μου με τα ζουζούνια σήμερα!! ε ναι αμα πια!!οι φιλοι μασ τα ζωα....τα φασολια τα εβαλα τελικα καταψυξη...αντε να δουμε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiriaki76 Posted October 30, 2010 Author Share Posted October 30, 2010 Σφραγισμενο ηταν το κρασι ή σπιτικο? Γιατι στο σπιτικο εχει το κρασι μεσα μυγακια, πολλες φορες....βοηθανε στη ζυμωση....δεν ειναι τιποτα... δεν ηταν μεσα σρο κρασι...απλοσ μολις τ ανοιξα τσουπ πλακοσανε ολα τα μυγακια..δεν τα ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχε τοσα μεσα σρο σπιτι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Aυτό το μυγάκη είναι στην ουσία σκνίπα, είναι ο λεγόμενος "μπεκρής". Βουτάει στο αλκοόλ, πίνει, γίνεται φέσι, σέρνεται έξω και ξανά απ' την αρχή, Μην τα πειράξεις, βγάλτα έξω από το ποτήρι να στεγνώσουν και να φύγουν. Αν και δεν πρόκειται να φύγουν, πάλι μέσα στο ποτήρι θα βουτήξουν Έτσι ακριβώς είναι. Τους "μπεκρήδες" μου τους σύστησαν πέρυσι. Φοβερή γνωριμία. Ακόμα "μας φλερτάρουν":lol: Κουράγιο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Member Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 δεν ηταν μεσα σρο κρασι...απλοσ μολις τ ανοιξα τσουπ πλακοσανε ολα τα μυγακια..δεν τα ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχε τοσα μεσα σρο σπιτι... Σιγουρα? Εντυπωση μου κανει να μην ειχες δει τιποτα....σιγουρα δεν ειναι οι μπεκρηδες δλδ ε? Αν δεν ηταν αυτο .... δε ξερω να σου πω κατι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts