Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κρασι και πολλα μυγακια!!!

Recommended Posts

ρε κοριτσια...πριν λιγο ανοιξα κρασακι να πιω....και τωρα βλεπω οτι μαζευτηκανε στο ποτηρι πολλλλλλλαααα μικρα μυγακια!! απο που ηρθαν αυτα ρε παιδια?μεσ στο σπιτι.:mad:

Διαφημίσεις

καλησπερα!νομιζω πως ειναι το προβλημα των ημερων αυτο.κι εγω απο μυγες και μυγακια πνιγομαι!καθε φορα που βγαινω ψεκαζω και μαζευω πτωματα μετα.το προβλημα ειναι οτι γεννανε κιολας κι ετσι αφου καθαριζεις απο μυγες εχεις να αντιμετωπισεις και τα μυγακια.υπομονη μεχρι να πιασουν τα κρυα.

επισης προσεξα και εκτος σπιτιου,εξω,σμηνη ολοκληρα απο μυγακια...ισως να ειναι η εποχη τους τι να πω...

tt1108c2.aspx

καλησπερα!νομιζω πως ειναι το προβλημα των ημερων αυτο.κι εγω απο μυγες και μυγακια πνιγομαι!καθε φορα που βγαινω ψεκαζω και μαζευω πτωματα μετα.το προβλημα ειναι οτι γεννανε κιολας κι ετσι αφου καθαριζεις απο μυγες εχεις να αντιμετωπισεις και τα μυγακια.υπομονη μεχρι να πιασουν τα κρυα.

επισης προσεξα και εκτος σπιτιου,εξω,σμηνη ολοκληρα απο μυγακια...ισως να ειναι η εποχη τους τι να πω...

αααα οκ τοτες!!ακομα μυγεσ εχουμε:mad:ολο ζωντανα εχουμε εδω....:twisted:

γερμανια ποθ εμενα...τπτ!!ουτε μηγες ουτε κουνουπια...ουτε μαμουνια στα φασολια!!χαχαχαχχα:lol:

αααα οκ τοτες!!ακομα μυγεσ εχουμε:mad:ολο ζωντανα εχουμε εδω....:twisted:

γερμανια ποθ εμενα...τπτ!!ουτε μηγες ουτε κουνουπια...ουτε μαμουνια στα φασολια!!χαχαχαχχα:lol:

Αχαχαχαχα!Κι εγώ για τα φασόλια θα έλεγα τώρα!Τι έπαθες ρε κοπέλα μου με τα ζουζούνια σήμερα!!:lol:

Διαφημίσεις

Aυτό το μυγάκη είναι στην ουσία σκνίπα, είναι ο λεγόμενος "μπεκρής". Βουτάει στο αλκοόλ, πίνει, γίνεται φέσι, σέρνεται έξω και ξανά απ' την αρχή, Μην τα πειράξεις, βγάλτα έξω από το ποτήρι να στεγνώσουν και να φύγουν. Αν και δεν πρόκειται να φύγουν, πάλι μέσα στο ποτήρι θα βουτήξουν:D

it's never too late to start all over again

Αχαχαχαχα!Κι εγώ για τα φασόλια θα έλεγα τώρα!Τι έπαθες ρε κοπέλα μου με τα ζουζούνια σήμερα!!:lol:
ε ναι αμα πια!!οι φιλοι μασ τα ζωα....:mad:τα φασολια τα εβαλα τελικα καταψυξη...αντε να δουμε...:evil:

Σφραγισμενο ηταν το κρασι ή σπιτικο? Γιατι στο σπιτικο εχει το κρασι μεσα μυγακια, πολλες φορες....βοηθανε στη ζυμωση....δεν ειναι τιποτα...
δεν ηταν μεσα σρο κρασι...απλοσ μολις τ ανοιξα τσουπ πλακοσανε ολα τα μυγακια..δεν τα ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχε τοσα μεσα σρο σπιτι...:mad:

Aυτό το μυγάκη είναι στην ουσία σκνίπα, είναι ο λεγόμενος "μπεκρής". Βουτάει στο αλκοόλ, πίνει, γίνεται φέσι, σέρνεται έξω και ξανά απ' την αρχή, Μην τα πειράξεις, βγάλτα έξω από το ποτήρι να στεγνώσουν και να φύγουν. Αν και δεν πρόκειται να φύγουν, πάλι μέσα στο ποτήρι θα βουτήξουν:D

Έτσι ακριβώς είναι. Τους "μπεκρήδες" μου τους σύστησαν πέρυσι. Φοβερή γνωριμία. Ακόμα "μας φλερτάρουν":lol::lol:

Κουράγιο!

9Af0p2.png

δεν ηταν μεσα σρο κρασι...απλοσ μολις τ ανοιξα τσουπ πλακοσανε ολα τα μυγακια..δεν τα ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχε τοσα μεσα σρο σπιτι...:mad:

Σιγουρα? Εντυπωση μου κανει να μην ειχες δει τιποτα....σιγουρα δεν ειναι οι μπεκρηδες δλδ ε?

Αν δεν ηταν αυτο .... δε ξερω να σου πω κατι :rolleyes:

Διαφημίσεις