Jump to content
➔ ParentsCafe.gr

• Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θα χωρίζατε;

Recommended Posts

Είμαι παντρεμένη 14 χρόνια με δυο παιδιά 13 και 3 χρονών. Τον σύζυγο μου πείτε το από χαζομάρα -αν και είναι μεγάλη ιστορία- δεν τον αγάπησα. Τον παντρεύτηκα διότι ήμασταν από έφηβοι καλοί φίλοι και ήξερα ότι επειδή εκείνος με αγαπούσε ίσως να κατάφερνα να τον αγαπήσω και εγώ.

Κατά την διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, μαλώναμε αρκετά και συχνά και πάντα ένιωθα την διάθεση να φύγω, να χωρίσω, να βρω τον εαυτόν μου.

Τελικά πριν κανένα μήνα αποφάσισα ότι δεν πάει άλλο. Δεν τον αγαπώ και δεν μπορώ να τον αγαπήσω όπως εκείνος προσπαθεί να με πείσει να κάνω.

Από τότε που του είπα ότι θέλω να χωρίσω, άλλαξε σαν χαρακτήρας, ηρέμησε, δεν γκρινιάζει πια αλλά εγώ δεν μπορώ άλλο.

Δεν έχουμε επαφή εδώ και χρόνια (4 περίπου) και συμφωνήσαμε να γίνει πρώτα ο γιος μας 18 και μετά να χωρίσουμε, μιας και αυτή την στιγμή είναι σε μια ευαίσθητη ηλικία.

Ο τρόπος που έχουμε αποφασίσει να χωρίσουμε είναι με τους καλύτερους όρους που κάποιος θα χώριζε. Πολύ φιλικά και πολιτισμένα, χωρίς συγκεκριμένες ημέρες το πότε θα συναντιούνται τα παιδιά, δεν έχουμε οικονομικά θέματα και προσπαθούμε από τώρα να κάνουμε το καλύτερο έτσι ώστε να περάσει όσο το δυνατόν ανώδυνα από πάνω τους. Διαβάζουμε βιβλία σχετικά με το πως να συμπεριφερθούμε στην όποια μελλοντική ερώτηση τους και προσπαθούμε να ενημερωθούμε σχετικά με το ζήτημα.

Γνωρίζω ότι δεν είναι το καλύτερο να χωρίζουνε δυο γονείς, αλλά δεν τον αγαπάω, δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί του, δεν νιώθω ευτυχισμένη σε αυτό το σπίτι αλλά μόνο η σκέψη ότι θα απελευθερωθώ σε κάποια χρόνια με κάνει ευτυχισμένη, τον βλέπω σαν απλό συγκάτοικο, θεωρείτε ότι σκέφτομαι όπως εκείνος μου λέει συνέχεια, εγωιστικά;

Τα παιδιά δεν έχουνε καταλάβει τίποτα...

Διαφημίσεις

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

αφού είναι τόσο πολιτισμένα τα πράγματα γιατί δεν χωρίζετε από τώρα???

δεν το καταλαβαίνω αυτό..μετά θα είναι σε ευαίσθητη ηλικία το άλλο παιδάκι...

και αποθηλασε επιτελους!

εκείνος κατά τη γνώμη μου δεν το έχει πάρει απόφαση...ίσως το λέει έτσι, σε πέντε χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει...

είναι κρίμα να αφήνεις να περνάνε έτσι τα χρόνια σου, αφού δεν είσαι ευτυχισμένη...

και αποθηλασε επιτελους!

Του το έχω προτέινει αλλά δεν το δέχετε. Τα παιδιά θα ζούνε μαζί μου, και επίσης του έχω πει ότι αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Αθήνα - μένουμε επαρχία θα τον ακολουθήσω για να τα έχει κοντά του.

Είμαι παντρεμένη 14 χρόνια με δυο παιδιά 13 και 3 χρονών. Τον σύζυγο μου πείτε το από χαζομάρα -αν και είναι μεγάλη ιστορία- δεν τον αγάπησα. Τον παντρεύτηκα διότι ήμασταν από έφηβοι καλοί φίλοι και ήξερα ότι επειδή εκείνος με αγαπούσε ίσως να κατάφερνα να τον αγαπήσω και εγώ.

Δεν τα κατάφερες τελικα...

Κατά την διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, μαλώναμε αρκετά και συχνά και πάντα ένιωθα την διάθεση να φύγω, να χωρίσω, να βρω τον εαυτόν μου.

Τι σε κρατουσε?

Τελικά πριν κανένα μήνα αποφάσισα ότι δεν πάει άλλο. Δεν τον αγαπώ και δεν μπορώ να τον αγαπήσω όπως εκείνος προσπαθεί να με πείσει να κάνω.

Εγινε κάτι συγκεκριμένο και το αποφάσισες?

Από τότε που του είπα ότι θέλω να χωρίσω, άλλαξε σαν χαρακτήρας, ηρέμησε, δεν γκρινιάζει πια αλλά εγώ δεν μπορώ άλλο.

Δεν έχουμε επαφή εδώ και χρόνια (4 περίπου) και συμφωνήσαμε να γίνει πρώτα ο γιος μας 18 και μετά να χωρίσουμε, μιας και αυτή την στιγμή είναι σε μια ευαίσθητη ηλικία.

Ρωτήσατε ειδικό γι αυτό ή μόνοι σας το αποφασίσατε? Μην ξεχνάτε ότι ο μικρός θα είναι 7...

Ο τρόπος που έχουμε αποφασίσει να χωρίσουμε είναι με τους καλύτερους όρους που κάποιος θα χώριζε. Πολύ φιλικά και πολιτισμένα, χωρίς συγκεκριμένες ημέρες το πότε θα συναντιούνται τα παιδιά, δεν έχουμε οικονομικά θέματα και προσπαθούμε από τώρα να κάνουμε το καλύτερο έτσι ώστε να περάσει όσο το δυνατόν ανώδυνα από πάνω τους. Διαβάζουμε βιβλία σχετικά με το πως να συμπεριφερθούμε στην όποια μελλοντική ερώτηση τους και προσπαθούμε να ενημερωθούμε σχετικά με το ζήτημα.

Αρα είστε και οι δύο ετοιμοι απο τώρα?

Γνωρίζω ότι δεν είναι το καλύτερο να χωρίζουνε δυο γονείς, αλλά δεν τον αγαπάω, δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί του, δεν νιώθω ευτυχισμένη σε αυτό το σπίτι αλλά μόνο η σκέψη ότι θα απελευθερωθώ σε κάποια χρόνια με κάνει ευτυχισμένη, τον βλέπω σαν απλό συγκάτοικο, θεωρείτε ότι σκέφτομαι όπως εκείνος μου λέει συνέχεια, εγωιστικά;

Οταν τελειώνει στον έναν απο τους δύο δεν μπορει να είναι αλλιώς...αλλωστε 2 αποτελούν το ζευγάρι...

Τα παιδιά δεν έχουνε καταλάβει τίποτα...

Τα παιδιά πάντα τα καταλαβαίνουν!!! Και παιρνουν παραδειγμα τι οικογένεια θα δημιουργήσουν.

Ταπεινή μου γνώμη είναι να ζητήσετε την βοήθεια ειδικού και για να σας καθοδηγήσει και για να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε αυτά που εσείς πραγματικά θέλετε αλλα και τον καλύτερο τρόπο να το εξηγήσετε στα παιδιά σας.

Σας εύχομαι να πανε όλα κατ ευχήν.

Η Αγάπη ρωτά τη Φιλία :

"τι κάνεις εκεί ανόητη?"

και η Φιλία της απαντά:

"Κάνω να γελούν αυτούς που εσύ κάνεις να δακρύζουν"..

Διαφημίσεις

Έχει δει ότι πλέον είμαι αποφασισμένη και δεν παίρνει άλλο...

Μου λέει ότι το έχει συνειδητοποιήσει και πλέον το βλέπει, αλλά συχνά μου λέει ότι σκέφτομαι εγωιστικά...

Π´αντα γνώριζε τα συναισθηματά μου, ποτέ δεν του έκρυψαν το τι νιώθω γι αυτόν...

Και η δική μου γνώμη είναι πως εφόσον ασφυκτιάς και νοιώθεις να πνίγεσαι κάθε μέρα μέσα στο ίδιο σου το σπίτι να το προχωρήσετε όσο είναι νωρίς. Τα παιδιά σίγουρα καταλαβαίνουν πως δεν υπάρχει αληθινή αγάπη (δεν είναι ανάγκη να πετάτε τασάκια ο ένας στον άλλο για να το μυριστούν στην ατμόσφαιρα)... Και σε 5 χρόνια όπως λες τί θα έχεις κερδίσει ? Τότε θα δίνει Πανελλήνιες ο μεγάλος σας γιος... Όποτε και να έρθει θα είναι επώδυνο για τα παιδιά.

Στην θέση σου θα ζητούσα την άποψη ενός παιδοψυχολόγου σχετικά με τον χειρισμό της κατάστασης.

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Έχει δει ότι πλέον είμαι αποφασισμένη και δεν παίρνει άλλο...

Μου λέει ότι το έχει συνειδητοποιήσει και πλέον το βλέπει, αλλά συχνά μου λέει ότι σκέφτομαι εγωιστικά...

Π´αντα γνώριζε τα συναισθηματά μου, ποτέ δεν του έκρυψαν το τι νιώθω γι αυτόν...

και το δεχόταν πάντα έτσι?

άρα και σε πέντε χρόνια τα ίδια θα σου λέει....

άμα δεν είσαι καλά κοπέλα μου αποφάσισε ότι είναι να κάνεις να το κάνεις γρηγορα....

μην αφήνεις τον χρόνο να περνά....

και αποθηλασε επιτελους!

Σας ευχαριστώ όλους σας τόσο πολύ και θα ακολουθήσω την συμβουλή σας να δούμε παιδοψυχολόγο για το πως να αντιμετωπίσουμε το θέμα μας καλύτερα.

Είχαμε σκεφτεί αφού τελειώσει ο γιος μας με τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Όταν του το έιπα πριν ένα μήνα μου είπε θα πεθάνω, με κατέστρεψες και άλλα τέτοια...

Σήμερα είναι πιο ήρεμος...

Διαφημίσεις

Το να χωρισετε σε 5 χρονια ειναι κατι που το προτινες εσυ ή αυτός?

Μηπως προσπαθει απλα να καθυστερησει την ολη κατασταση με την ελπιδα να αλλαξεις γνωμη?

Εισαι σιγουρη οτι θα αντεξεις αλλα 5 χρονια?Μιλαμε για χρονια ...οχι για μηνες.

Οσο για τα παιδια αποκλειεται να μην το χουν καταλαβει...τα παιδια τα καταλαβαινουν ολα και ειδικα στην περιπτωση σας που δε μιλαμε για μωρα...ο γιος σου ειναι εφηβος.

Προσωπικα...αφου ζητας τη γνωμη μας...θα χωριζα τωρα.Εφοσον 13 ολοκληρα χρονια δεν τον αγαπησες αποκλειεται να τον αγαπησεις τωρα.Δε θα ρισκαρα σε 1-2 χρονια πχ να αλλαξουν τα δεδομενα και να αρχισουν οι καβγαδες.Περα απο τη δικη σου πιεση θα προστεθει και η δικη του που αυτη τη στιγμη γνωριζει οτι το πας για διαζυγιο.Και αυτο δεν προκειται να εχει ευχαριστες συνεπειες στο χαρακτηρα του.Δε νομιζω οτι ειναι ευκολο να ζεις με εναν ανθρωπο και να μετρας ανιστροφα γνωριζοντας οτι θα φυγει σε 5 χρονια...πολυ ψυχοφθορο το βρισκω και φοβαμαι οτι δε θα οδηγησει σε ευχαριστες καταστασεις.Και αν τα πραγματα αγριεψουν οταν το παιδι θα ειναι 16 στην πιο κρισιμη ηλικια τοτε τι θα κανεις...απλα θα το τσακισετε?

Για μενα ολες οι ηλικιες ειναι ευαισθητες οταν το παιδι πρεπει να αντιμετωπισει το χωρισμο των γονιων του σε πεντε χρονια ο μικρος σου θα ειναι οχτω και ο μεγαλος 18 και θα δινει πανελληνιες ευκολο θα ειναι να το αντιμετωπισει? Καλυτερα τωρα να χωρισεις την στιγμη που δεν εισαι καλα μεσα στο γαμο.

Από τη στιγμή που κάτι δεν πάει καλά στο σπίτι, να είσαι σίγουρη ότι τα παιδιά το έχουν καταλάβει!

Όσο και να προσπαθείτε να το κρύψετε, η στάση σας και μονο, το γεγονός ότι (πολύ πιθανόν) δεν κοιμάστε στο ίδιο δωμα΄τιο πλέον, το γεγονός ότι μέσα στο σπίτι δεν μιλάτε ή λέτε μόνο τα βασικά....δεν κρύβεται από τα παιδιά!

Διαλύστε το τώρα και εξηγείστε στα παιδιά ότι το γεγονός αυτό δεν σημαίνει ότι χαλάει η δική τους σχέση με τον πατέρα τους!

Επίσης, έχε στο μυαλό σου ότι αν τελικά χωρίσετε, θα πρέπει μπορστά στα παιδιά να είστε τύποι και υπογραμμοί. Να ακολουθείτε κοινή γραμμή σε ό,τι αφορά τα παιδιά, και σε καμία περίπτωση ο ένας να μην λέει άσχημα πράγματα για τον άλλο!

δηλαδή φρόντισες να φέρεις ένα 2ο παιδί σε ένα γάμο που ήξερες ότι δε τράβαγε και τώρα θέλεις να φερθείς ώριμα περιμένοντας 5 χρόνια...χμμμμμμ, δε ξέρω αλλά είσαι σίγουρη ότι αυτόν τον άνθρωπο δεν τον αγαπάς;μήπως τον έχεις πολύ σίγουρο τον σύζυγο και αναζητάς περισσότερο σασπένς στη ζωή σου;Γιατί πραγματικά είσαι από τις τυχερές που δεν έχουν ουσιαστικά προβληματα στο γάμο τους.

με εχεις αφησει αφωνη με αυτο που ειπες..γιατι βρε πουλακι μου παντρευτηκες εναν αντρα χωρις να αισθανεσε κατι παραπανω απο φιλια για αυτον??γιατι σπαταλησες ετσι τα χρονια σου??γιατι εκανες 2παιδια με εναν αντρα που δεν αισθανεσε τιποτα και στερηθηκες την χαρα του ερωτα....και γυρναω αλλου τωρα....οι σχεσεις γενικα πως ειναι?περα απο σεξ πως συμπεριφερεστε ο ενας στον αλλον βγαινεετ καθολου μαζι κανετε πραγματα μαζι...επισης δεν το καταλαβαινω γιατι να μην χωρισεις τωρα και να χωρισεις σε 5χρονια...τα παιδακια σου θα στεναχωρηθουν ειτε χωρισεις τωρα ειτε σε 5χρονια ειτε σε 10 ειτε σε 20..

Διαφημίσεις

14 χρόνια γάμου και λες ότι δεν τον αγάπησες ποτέ?Πως άντεξες τόσα χρόνια?Είσαι σίγουρη για τα αισθήματά σου??Γιατί άλλο αγάπη και άλλο έρωτας...Αν αποφάσισες να χωρίσεις,να το κάνετε τώρα που οι σχέσεις σας είναι καλές.Σε 5 χρόνια μπορεί να σπάτε το σπίτι με τους καυγάδες και σίγουρα αυτό είναι πολύ πολύ επώδυνο για τα παιδιά...Ό,τι και να αποφασίσετε,εύχομαι το καλύτερο για όλους σας.

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Τόσα χρόνια, ΔΕΝ αγάπησες τον άνδρα σου, και ζεις μαζί του...

ΔΕΝ τον ερωτεύτηκες και έκανες παιδιά μαζί του...

Έχεις 4 χρόνια να κάνεις sex μαζί του, και ο μικρός σου γιος είναι 3? Αυτό πάλι πως έγινε?

Είμαι παντρεμένη 14 χρόνια με δυο παιδιά 13 και 3 χρονών. [...]

Δεν έχουμε επαφή εδώ και χρόνια (4 περίπου) ...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Τόσα χρόνια, ΔΕΝ αγάπησες τον άνδρα σου, και ζεις μαζί του...

ΔΕΝ τον ερωτεύτηκες και έκανες παιδιά μαζί του...

Έχεις 4 χρόνια να κάνεις sex μαζί του, και ο μικρός σου γιος είναι 3? Αυτό πάλι πως έγινε?

3χρονια ο μικρος και 9μηνες εγκυμοσυνη μαλλον εννοει...παντως δεν μπορω να διανοηθω οσο και να μην την ενδιαφερει μετα απο 14χρονια δεν την νοιαζει καθολου ο αντρας της??

εχω μεινει αφωνη....

παντρευτηκες ενα αντρα που δεν αγαπας, αλλα ο ιδιος σε αγαπα. εκανες 2ο παιδι, σκεφτεστε να χωρισετε σε 5 χρονια να εχει τελειωσει με τις εξετασεις του ο μεγαλος..

πρωτα απο ολα, αυτα τα 5 χρονια, νομιζεις οτι δεν θα εχουν καταλαβει τιποτα τα παιδια σου??νομιζεις οτι δεν θα επηρεαστει ο μεγαλος που θα εχει περασει την εφηβεια κ θα αντιμετωπιζει το αγχος των εξετασεων??και το μικρακι??πως θα νιωσουν οτι ζουσαν σε μια μεγαλη κοροιδια? ειτε μας αρεσει ειτε οχι, απο την στιγμη που κανουμε παιδια εχουμε και υποχρεωσεις. αν εσυ θελεις να χωρισεις να εχεις και τα κοτσια να το κανεις τωρα. μην επιβαλλεις στα παιδια σου μια 5ετη κοροιδια. πρωτα εισαι μανα και μετα γυναικα.

και εν πασει περιπτωση , δες λιγο και το φορουμ με τις χωρισμενες. δεν λεω οτι τετοια θα περασεις και εσυ, αλλα να ξερεις οτι δεν υπαρχει πολιτισμενο διαζυγιο. εγωισμοι και κακιες θα βγουν.

αναλογισου ομως τι αντρα εχεις διπλα σου..εισαι πολυ τυχερη , αλλα μου φαινεται οτι κλωτσας την τυχη σου.

εχω μεινει αφωνη....

παντρευτηκες ενα αντρα που δεν αγαπας, αλλα ο ιδιος σε αγαπα. εκανες 2ο παιδι, σκεφτεστε να χωρισετε σε 5 χρονια να εχει τελειωσει με τις εξετασεις του ο μεγαλος..

πρωτα απο ολα, αυτα τα 5 χρονια, νομιζεις οτι δεν θα εχουν καταλαβει τιποτα τα παιδια σου??νομιζεις οτι δεν θα επηρεαστει ο μεγαλος που θα εχει περασει την εφηβεια κ θα αντιμετωπιζει το αγχος των εξετασεων??και το μικρακι??πως θα νιωσουν οτι ζουσαν σε μια μεγαλη κοροιδια? ειτε μας αρεσει ειτε οχι, απο την στιγμη που κανουμε παιδια εχουμε και υποχρεωσεις. αν εσυ θελεις να χωρισεις να εχεις και τα κοτσια να το κανεις τωρα. μην επιβαλλεις στα παιδια σου μια 5ετη κοροιδια. πρωτα εισαι μανα και μετα γυναικα.

και εν πασει περιπτωση , δες λιγο και το φορουμ με τις χωρισμενες. δεν λεω οτι τετοια θα περασεις και εσυ, αλλα να ξερεις οτι δεν υπαρχει πολιτισμενο διαζυγιο. εγωισμοι και κακιες θα βγουν.

αναλογισου ομως τι αντρα εχεις διπλα σου..εισαι πολυ τυχερη , αλλα μου φαινεται οτι κλωτσας την τυχη σου.

Θα συμφωνήσω με αυτή τη πρόταση...

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Είναι ακριβώς όπως προαναφέρθηκε η προλαλλήσασα 3 χρόνια η ηλικία του παιδιού και 9 μήνες η εγκυμοσύνη.

Τα συναισθηματά μου για τον σύζυγό μου τα γνωρίζω και πάντα τα γνώριζα. Αυτό που δεν μοιράστηκα μαζί σας είναι ότι πριν παντρευτώ αγάπησα κάποιον άλλο, και τον αγάπησα πραγματικά με όλη την σημασία της έννοιας που αυτή περιέχει και αγαπήθηκα. Αλλά για λόγους ανασφάλειας - δεν ήτανε έλληνας αν και θέλαμε και οι δύο να παντρευτούμε- κάπου φοβόμουνα το τι θα λέγανε οι γονείς μου - αν και αρκετά χρόνια μετά σε συζήτηση που έκανα με την μητέρα μου μου έιπε τι λάθος έκανες να μην συζητάς μαζί μας ότι σε απασχολεί αφού δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα- και κάπου μέσα μου έλεγα τι θα κάνει στην Ελλάδα - δεν ξέρει ελληνικά, που θα εργαστεί κλπ κλπ

Και τελικά αποφάσισα να βαδίσω με την λογική και όχι με το συναίσθημα και τελικά το πλήρωσα τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου αλλά και ο άνθρωπος που πραγματικά είχα με όλη μου την καρδιά αγαπήσει...

Και τώρα νιώθω ότι δεν πάει άλλο...

Έχω αδειάσει εσωτερικά εντελώς...και νίωθω να βρίσκομαι σε ένα γάμο συμβιβασμού χωρίς διάθεση και όνειρα....

Τον σκέφτομαι τον άντρα μου όσο και να φαίνεται περίεργο. Γι αυτό και είμαι προβληματισμένη. Δεν τον αγαπάω αλλά συμπονάω τα συναισθηματά του και θέλω την ευτυχία του και εδώ προβληματίζομαι... Ότι έγινε δεν ξεγίνετε αλλά ζούμε και οι δύο σε ένα νεκρό γάμο ή κάνουμε κάτι; Είμαστε νέοι - δεν εννοώ να βρω άλλον, δεν το σκέφτομαι καν- αλλά να ζούμε και έτσι για την υπόλοιπη ζωή μας; Δεν είναι χειρότερο; Δεν είναι ένας αργός θάνατος και για τους δύο;

Ειληκρινα στην αρχη που διαβασα το ποστ σου τσαντηστικα τοσο μαζι σου που ειπα αστο δεν ασχολουμαι αλλα τελικα οχι θα ασχοληθω απλα θα πω την γνωμη μου και αυτο γιατι ζητησες τις γνωμες μας!

Εγω δεν θα σου χαιδεψω τα αυτια, εισαι εγωιστρια και φιλοτομαριστρια αν θες να ξερεις και απορω με οσους σε συμωβουλευουν να χωρισεις τωρα!

Επιπλεον εισαι ανευθηνη!

Εκανες καλα καλα τις επιλογες σου και τωρα δεν αντεχεις ασφυκτειεις απο τα λαθη σου και θες να ξεφυγεις, πιστευεις οτι αν χωρισεις θα παψουν να υφιστατνται τα λαθη που εκανες ε λοιπον σου λεω οτι οτι και να κανεις ειναι λιγο αργα γιατι εαν χωρισεις απλα θα κανεις τα παιδια σου πιο διστυχισμενα απο οτι ειναι εαν παλι δεν χωρισεις απλα θα πρεπει να συμβιμβαστεις και να χαραμισεις την ζωη σου ενω εισαι νεα!

Σκεφτηκες ποτε κανενα αλλο εκτος απο τον εαυτο σου?

Γιατι εκανες παιδια με ενα ανθρωπο που δεν αγαπουσες?

Γιατι εσκασες πριν ενα μηνα ποια ηταν η αφορμη ειλικρινα δεν καταλαβαινω??

Σκεφτηκες οτι δεν στερησες απο τον εαυτο σου μονο τον ερωτα αλλα και απο τον αντρα σου που αγαπησε και συνεχιζει να αγαπα χωρις ανταποκριση?

Κατι νοιωθω οτι δεν μας λες οτι μας κρυβεις απο την ολη ιστορια κατι μου λειπει στο παζλ!

Πραγματικα προχωρησες στο γαμο με τον αντρα σου μονο και μονο επειδη ητνα ελληνας και γνωριζοσασταν απο εφηβοι ή ηταν το ευκολο θυμα σου για να κανεις τον αλλο να ζηλεψει μηπως τοτε αναζητουσες σασπενς και δεν σου βγηκε αλλα δεν ειχες τα κοτσια να κανεις πισω?

Μηπως ξεσπασες πριν ενα μηνα γιατι ισως ο κακομοιρης που παντρευτηκες ειχε καποια απαιτηση?

Δεν ξερω ειμαι πολυ μικροτερη απο εσενα (26) σιγουρα αλλα αλλιως τα βλεπω τα πραγματα, ειμαι της αποψης οτι εχω τα αρχ...δια οταν κανω λαθη να εχω το θαρρος να τα πληρωσω!

Αφου ο συζηγος σε αγαπαει σιγουρα δεν θα οξυνει καταστασεις και οπως λες προσπαθει να ηρεμησει τα πραγματα, τα παιδια μπορει να εχουν παρει χαμπαρι αλλα πιστεψε με προτιμουν να σας εχουν στην φωλια τους παρα να σας δουν να χωριζετε!

Ετσι οπως εστρωσες να κοιμηθεις!

Πρεπει να σκεφτεις οτι εισαι μανα και να σκεφτει και καποιον αλλο εκτος απο τον εαυτο σου προσφερε στα παιδια τους αυτο που τους αξιζει!

Δεν καταλαβαινω πως δεν καταφερες να τον αγαπησεις τον αντρα σου 2 παιδια εκανες μαζι του στο προσωπο τους βλεπεις και το δικο του!

Τα παιδια σου τα αγαπας ή εξαντλειται η αγαπη σου στον παιδικο σου ερωτα και τον εαυτο σου!

Μπορει να περνας καποια κριση ολα τα ζευγαρια περναν!

Ηρεμησε και σκεψου οτι αρκετο κακο εχεις προκαλεσει σε ενα ανθρωπο που αγπησε και δεν αγαπηθηκε τουλαχιστον αγαπησε τα παιδια σου και προσφερε τους μια ηρεμη οικογενεια και μια χαρουμενη μητερα!

Δεν χρειαζεσαι ειδικο να σου λυσει το προβλημα πως θα χωρισεις ανεμακτα αλλα ειδικο πως θα βρεις τον εαυτο σου και θα μαθεις να αγαπας!

Μπορει απλα να μην εχεις μαθει να σε αγαπανε και να μην μπορεις να δεχτεις την αγαπη που σου εδωσε αυτος ο ανθρωπος αλλα προσπαθησε!

Συγνωμη αν ημουν σκληρη και πικροχολη ή υβριστικη!

Ετσι ενοιωθα!

Σου ευχομαι να βρεις μεσα σου την λυση που θα προκαλεσει τον λιγοτερο πονο!

http://tickers.baby-gaga.com/t/foxfoxsrd20110228_-6_My+child+is.png

Ειληκρινα στην αρχη που διαβασα το ποστ σου τσαντηστικα τοσο μαζι σου που ειπα αστο δεν ασχολουμαι αλλα τελικα οχι θα ασχοληθω απλα θα πω την γνωμη μου και αυτο γιατι ζητησες τις γνωμες μας!

Εγω δεν θα σου χαιδεψω τα αυτια, εισαι εγωιστρια και φιλοτομαριστρια αν θες να ξερεις και απορω με οσους σε συμωβουλευουν να χωρισεις τωρα!

Επιπλεον εισαι ανευθηνη!

Εκανες καλα καλα τις επιλογες σου και τωρα δεν αντεχεις ασφυκτειεις απο τα λαθη σου και θες να ξεφυγεις, πιστευεις οτι αν χωρισεις θα παψουν να υφιστατνται τα λαθη που εκανες ε λοιπον σου λεω οτι οτι και να κανεις ειναι λιγο αργα γιατι εαν χωρισεις απλα θα κανεις τα παιδια σου πιο διστυχισμενα απο οτι ειναι εαν παλι δεν χωρισεις απλα θα πρεπει να συμβιμβαστεις και να χαραμισεις την ζωη σου ενω εισαι νεα!

Σκεφτηκες ποτε κανενα αλλο εκτος απο τον εαυτο σου?

Γιατι εκανες παιδια με ενα ανθρωπο που δεν αγαπουσες?

Γιατι εσκασες πριν ενα μηνα ποια ηταν η αφορμη ειλικρινα δεν καταλαβαινω??

Σκεφτηκες οτι δεν στερησες απο τον εαυτο σου μονο τον ερωτα αλλα και απο τον αντρα σου που αγαπησε και συνεχιζει να αγαπα χωρις ανταποκριση?

Κατι νοιωθω οτι δεν μας λες οτι μας κρυβεις απο την ολη ιστορια κατι μου λειπει στο παζλ!

Πραγματικα προχωρησες στο γαμο με τον αντρα σου μονο και μονο επειδη ητνα ελληνας και γνωριζοσασταν απο εφηβοι ή ηταν το ευκολο θυμα σου για να κανεις τον αλλο να ζηλεψει μηπως τοτε αναζητουσες σασπενς και δεν σου βγηκε αλλα δεν ειχες τα κοτσια να κανεις πισω?

Μηπως ξεσπασες πριν ενα μηνα γιατι ισως ο κακομοιρης που παντρευτηκες ειχε καποια απαιτηση?

Δεν ξερω ειμαι πολυ μικροτερη απο εσενα (26) σιγουρα αλλα αλλιως τα βλεπω τα πραγματα, ειμαι της αποψης οτι εχω τα αρχ...δια οταν κανω λαθη να εχω το θαρρος να τα πληρωσω!

Αφου ο συζηγος σε αγαπαει σιγουρα δεν θα οξυνει καταστασεις και οπως λες προσπαθει να ηρεμησει τα πραγματα, τα παιδια μπορει να εχουν παρει χαμπαρι αλλα πιστεψε με προτιμουν να σας εχουν στην φωλια τους παρα να σας δουν να χωριζετε!

Ετσι οπως εστρωσες να κοιμηθεις!

Πρεπει να σκεφτεις οτι εισαι μανα και να σκεφτει και καποιον αλλο εκτος απο τον εαυτο σου προσφερε στα παιδια τους αυτο που τους αξιζει!

Δεν καταλαβαινω πως δεν καταφερες να τον αγαπησεις τον αντρα σου 2 παιδια εκανες μαζι του στο προσωπο τους βλεπεις και το δικο του!

Τα παιδια σου τα αγαπας ή εξαντλειται η αγαπη σου στον παιδικο σου ερωτα και τον εαυτο σου!

Μπορει να περνας καποια κριση ολα τα ζευγαρια περναν!

Ηρεμησε και σκεψου οτι αρκετο κακο εχεις προκαλεσει σε ενα ανθρωπο που αγπησε και δεν αγαπηθηκε τουλαχιστον αγαπησε τα παιδια σου και προσφερε τους μια ηρεμη οικογενεια και μια χαρουμενη μητερα!

Δεν χρειαζεσαι ειδικο να σου λυσει το προβλημα πως θα χωρισεις ανεμακτα αλλα ειδικο πως θα βρεις τον εαυτο σου και θα μαθεις να αγαπας!

Μπορει απλα να μην εχεις μαθει να σε αγαπανε και να μην μπορεις να δεχτεις την αγαπη που σου εδωσε αυτος ο ανθρωπος αλλα προσπαθησε!

Συγνωμη αν ημουν σκληρη και πικροχολη ή υβριστικη!

Ετσι ενοιωθα!

Σου ευχομαι να βρεις μεσα σου την λυση που θα προκαλεσει τον λιγοτερο πονο!

Πραγματικα δε σε καταλαβαινω...που ζουμε δλδ...10 αιωνες πριν και ο γαμος ειναι καταδικη????Τι παει να πει οπως εστρωσες να κοιμηθεις???

Πως φανταζεσαι οτι ειναι δυνατον μια γυναικα δυστυχισμενη να μεγαλωσει ευτυχισμενα παιδια??Δε γινονται αυτα...

Δε δινω δικιο στην κοπελα ...φυσικα και τα εχει κανει σκατα...αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να καταδικαστει εις θανατον....για ονομα δλδ.

Ακούω τον καθένα σας προσεκτικά σε ότι έχει να μου πει. Ο άντρας μου γνώριζε από πάντα το τι ένιωθα και γνώριζε για τον άνθρωπο που είχα αγαπήσει. Ήξερε επίσης ότι έπαιρνε ρίσκο μαζί μου και εκείνος παρόλο που γνώριζε ήθελε να μπεί στον γάμο αυτό. Ποτέ δεν αναρωτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια γιατί δεν του είπα ποτέ σε αγαπώ, δεν κάθησε να μου μιλήσει, να με ρωτήσει αν είμαι τελικά ευτυχισμένη. Έβλεπε πάντα τα ξεσπασματά μου και ότι δεν ένιωθα καλά, αλλά και πάλι δεν με ρωτούσε. Δεν ξέρω αν απόφευγε την αλήθεια αλλά έτσι ήτανε τα πράγματα. Απλά δεν νιώθω την δύναμη να συνεχίσω πια σε αυτή την κατάσταση.

Συγχωρέστε για τυχών λάθη τυπογραφικά αλλά σας γραπφω από κινητό.