Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εγκυμοσυνη και σιδερακια

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες, τις μη και τις ήδη μαμάδες....

Είμαι ολοκαίνουργια στο φορουμ και θα ήθελα την βοήθεια σας...

Καταρχήν να σας πω οτι είμαι 25 ετων και ζω με τον αρραβωνιαστικό μου εδω και 3 χρόνια...Θελουμε να κανουμε ένα παιδάκι αλλα πριν ξεκινήσουμε τις προσπάθειες θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά...

Το θέμα λοιπόν είναι ότι εγω φοράω σιδεράκια στην κάτω γνάθο με άγνωστη ημερομηνία αφαίρεσης...Κάπου εχω διαβάσει οτι πριν την εγκυμοσύνη πρέπει εκτός των άλλων να κάνεις και οδοντιατρικό έλεγχο...

Ισχύει αυτο?? Και αν ισχύει λέτε τα σιδεράκια να μου δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη και να πρέπει να τα αφαιρέσω γρηγορότερα??Σας παρακαλώ όσες γνωρίζετε κάτι για το θέμα απαντήστε μου...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Διαφημίσεις

Ειρηνη μου καλημέρα , φοραω και εγω τα εβαλα τον απριλιο και μου ειπαν οτι θα τα βγαλω σε δυο χρονια, φοραω και κατω και πανω, ειμαι 27 και ειμαι σε προσπαθεια για παιδακι...δεν μου ειπαν κατι γιατι ξερουν οτι ειμαι παντρεμενη.Μονη λεω οτι το μονο προβλημα που ισως να υπαρχει ειναι οτι δεν θα πηγαινω για σφιξιμο για καποιο διαστημα.βεβαια οταν ρωτησα την βοηθο του μου ειπε οτι δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα.

Έλλη μου σ'ευχαριστω που απάντησες...Εγω δεν είμαι παντρεμένη αλλά είναι το ίδιο γιατί έτσι αισθάνομαι...Ούτως ή αλλιώς βαπτιση και γαμος μαζι είναι καλύτερα για μένα και επλίζω έτσι να γίνει...

Φορούσα και εγώ απο πάνω αλλά τα έβγαλα και δεν εχω μιλήσει ακόμα με την ορθοδοντικό μου για το θέμα...Δεν ξέρω τι γίνεται...μακάρι η ταλαιπωρία να είναι μόνο το σφίξιμο....

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και γρήγορα να μας ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου...

γεια σου κ εγω φοραω σιδερακια απεβαλα στης 22 σεπτεμβριου κ τα 4 μπροστινα μ δοντια εκαναν εντονη τεριδονα ο ορθοδοντικος μ ειπε οτι δε το εχει ξαναδει η οδοντιατρος που πηγα για να μου κανει θηκες μου ειπε οτι ηταν συνδιασμος απο τα σιδερακια και απο τις ορμονες που πηρα για να μεινω εγκυος μου εδωσε μια οδοντοκρεμα κ μου ειπε οτι πρεπει πριν απο καθε προσπαθεια να κανω φθοριωση.δισταζω πια μετα απο το διπλο σοκ που επαθα

Διαφημίσεις

καλησπέρα απ'όσο ξέρω δεν συνδυάζονται σιδεράκια και εγκυμοσύνη, Επειδή κάποια στιγμή σκέφτηκα κι εγώ να βάλλω ο οδοντίατρος με απέτρεψε. Μου είπε να τελειώσω ότι έχω να κάνω με το θέμα "τεκνοποίηση" και μετά τα ξαναλέμε

Καλησπέρα!!!Με το καλό να κάνετε μωράκια!!!

Η αδερφή μου έβαλε σιδεράκια όταν ήταν έγκυος και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.Ούτε τερηδόνα,ούτε στην γέννα είχε κανένα θέμα......Ελπίζω να βοήθησα;)

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Καλησπέρα κορίτσια...

Πραγματικά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με αυτό το θέμα...

Προχθές πήγα για τεστ παπ και ρώτησα τον γυναικολόγο μου και μου είπε ότι από τις ορμόνες υπάρχουν γυναίκες που παρουσιάζουν πρόβλημα...βέβαια το καλύτερο είναι να μην συνδυάζονται εγκυμοσύνη και σιδεράκια αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν είχαν κανένα απολυτως πρόβλημα...

Το θέμα είναι οτι όταν κάποιος έχει περάσει πολλά με τα δόντια του όπως εγώ...τι κάνει???Το διακινδυνευει??

Δεν είμαι καλάααααααα.......!!!πφφφφφφφφφφφ...Και δεν ξέρω καθόλου πότε θα τα βγάλω και αυτά τα σιδεράκια....

Στις 15 του μήνα έχω πάλι ραντεβού με την ορθοδοντικό και θα την ρωτήσω και αυτήν αν και πολύ φοβάμαι και τη δική της την απάντηση...:-(:sad::-(

Διαφημίσεις