Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θηλασμος και ζυγαρια-απαραιτητη;

Recommended Posts

Οταν θηλαζουμε ειναι απαραοτητες συχνες ζυγισεις του παιδιου, περισσοτερες απο τις επισκεψεις στο γιατρο;

Ειναι καλο να εχουμε στο σπιτι ζυγαρια;

Καθε ποτε χρειαζται να το ζυγιζουμε;

Οσες θηλαζετε αποκλειστικα τι κανατε σ αυτο το θεμα;

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Διαφημίσεις

αγαπητή baila

καλό είναι να παρακολουθείς το βάρος του μωρού σου χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα σου γίνει έμμονη ιδέα και θα το ζυγίζεις κάθε μέρα. Εμάς ο παιδίατρος μας είπε να το ζυγίζουμε 1 φορά την εβδομάδα και για το λόγο αυτό πήραμε ζυγαριά .

Κι εγώ θηλάζω αποκλειστικά και από την αρχή ζυγίζαμε 1 φορά την εβδομάδα κι εκεί έβλεπα πώς πήγαινε το μωρό από βάρος.

Αν θες να σιγουρευτείς πως το μωρό σου τρώει καλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το παρακολοθείς καθημερινά , πχ να ελέγχεις τις πάνες του.

αρχικα ριξε μια ματια σε αυτο

http://thilasmos.wordpress.com/2010/09/17/to-%CE%B6%CF%8D%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CF%8E%CE%BD-%CF%89%CF%82-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%84/

..και καλο ειναι να μην υπαρχει ζυγαρια στο σπιτι γιατι μπορει να κανει ''τρελλη'' την μαμα..πηρε?δεν πηρε? ποσο πηρε? μηπως επρεπε να παρει περισσοτερο? μηπως..?μηπως..?..κι ολα αυτα τα σχετικα..μονο σε περιπτωση που το μωρο εχει καποιο προβλημα και πρεπει να παρακολουθειται, μπορει να σου πουν να παρεις ζυγαρια..που και παλι η ζυγαρια αυτη μπορει να εχει αποκλιση απο αυτην του μαιευτηριου ή απο αυτην του παιδιατρου και να γινεις για ακομα μια φορα ''τρελλη μανα''.. ''δεν τρωει το παιδι μου καλα'', ''δεν εχω γαλα'', ''το γαλα μου δεν ειναι καλο'' κι αλλα τετοια που θα τα ακουσεις απο τον περιγυρο και θα σε κανουν να αναρωτιεσαι..οποτε δεν παιρνεις ζυγαρια, ταιζεις το μωρο ΟΠΟΤΕ θελει ΧΩΡΙΣ προγραμμα και ωραριο και φυσικα για οσο θελει και ετσι εισαστε ολοι ευτυχισμενοι, χωρις ζυγαρια!!!!

83hKp3.png

Αν θες να σιγουρευτείς πως το μωρό σου τρώει καλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το παρακολοθείς καθημερινά , πχ να ελέγχεις τις πάνες του.

νομιζω οτι αυτο ειναι το καλυτερο!!! :-P (προσωπικη αποψη παντα..:wink:)

83hKp3.png