Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

θελω την βοηθεια σας, βεβαια δεν ξερω αν ανοιξα σωστα το θεμα ατην σωστη ενοτητα εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο και ετσι σκεφτικα οτι μαθηματα αδηγησεις ειναι και ελευθερος χρονος &δραστηριοτητα...αν το εβαλα σε λαθος ενοτητα ας το μεταφερουν στο σωστο:oops:

λοιπον στο θεμα μας, θελω να παω να δωσω οδηγηση και θα ηθελα εσς που σιγουρα οι πιο πολλες απο εσας εχετε διπλωμα τι πρεπει να προσεξω οσο αφορα την σχολη , τα χαρτια, ποσες ωρες ειναι κ.τ.λ ( καθε γνωμη δεκτη) (υ.γ βρηκα σχολη μουζακης στο ρεντη πειραια κερατσινη) εχει δωσει καμια απο το φορουμ εκει να μου πει γνωμη.....ευχαριστω πολυ...:-P

Διαφημίσεις

Για μένα το πιο βασικό είναι ο δάσκαλος και όχι τόσο η σχολή . Ο δικός μου ας πούμε ήταν καταπληκτικός. Μας έμαθε να οδηγούμε σε καθημερινές συνθήκες ( ε΄χω ακούσει από πολλούς να λένε ο δικός μου δεν μας πήγε ποτε σε κεντρικό δρόμο ή με τον δικό μου δεν πήγαμε ποτέ πάνω από 40 χιλ ) Τι να σου πω ισως κάποιοι να μην το θέλουν αυτό αλλά εγώ όταντελείωσα τα μαθήματα μπορούσα κανονικά και οδηγούσα οπουδήποτε. Και το βασικότερο Να μην σε αγχώνει. Εγώ φαντάσου που ήμουν αγχωμένη από μόνη μου πρόσπαθούσε πρωτα να με χαλαρώσει . Αν ο δάσκαλος σου σε αγχώνει δεν θα άθεις ποτε. Ελπίζω να σε βοηθησα

Για μένα το πιο βασικό είναι ο δάσκαλος και όχι τόσο η σχολή . Ο δικός μου ας πούμε ήταν καταπληκτικός. Μας έμαθε να οδηγούμε σε καθημερινές συνθήκες ( ε΄χω ακούσει από πολλούς να λένε ο δικός μου δεν μας πήγε ποτε σε κεντρικό δρόμο ή με τον δικό μου δεν πήγαμε ποτέ πάνω από 40 χιλ ) Τι να σου πω ισως κάποιοι να μην το θέλουν αυτό αλλά εγώ όταντελείωσα τα μαθήματα μπορούσα κανονικά και οδηγούσα οπουδήποτε. Και το βασικότερο Να μην σε αγχώνει. Εγώ φαντάσου που ήμουν αγχωμένη από μόνη μου πρόσπαθούσε πρωτα να με χαλαρώσει . Αν ο δάσκαλος σου σε αγχώνει δεν θα άθεις ποτε. Ελπίζω να σε βοηθησα

ευχαριστω για την απαντηση σωστο αυτο που λες γιαυτο και ηθελα παραπανω γνωμες, αυτο που λες το ζω με τον αντρα μου με ανγχωνει λιγο οταν μου κανει μαθημα και δεν μπορω να οδηγω μαζι του ασε που φοβαμαι παρα πολυ απλα λογο αναγκης το βγαζω εχω δυο παιδακια και με τα μεσα μαζικης μεταφ ειναι λιγο δυσκολο να πηγαινω καπου, οποτε γιαυτο και θελω διπλωμα,, το αλλο ειναι που θελω να ρωτησω αν καποια κοπελα επεσε θυμα απατης απο καποια σχολη οδηγων, τι πρεπει να προσεχω περισσοτερο....

Καλα και εγω οταν είχα προσπαθήσει με τον αντρα μου ήταν δράμα η υπόθεση. Δεν ξερω για απάτες και τέτοια δεν έχω ακούσει και κάτι. Σε προβληματίζει κάτι συγκεκριμένο? Εγω θα πρότινα να παςν σε μια σχολή η που είναι γνωστή η που έχει πάει κάποιος που ξέρεις . Τσεκαρε και τιςτιμες από δύο τρεις για να ξέρεις που βρίσκεσαι.

γενικα μαλλον οι αντρες μας δεν εχουν υπομονη:lol:

δεν εχω ακουσει κατι για το συγκεκριμενο απλα ελεγα αν γενικα υπαρχει καποια κοπελα που εχει δωσει εκει να μου πει πως ειναι γενικα... ειχα ρωτηση στην καλλιθεα εκει που εδωσε ο συζυγος μου μου ζητησε 850 ευρω χωρις το λαδμα ενω εκει μου ζητησαν 600 ευρω κανουν δωρο το φπα και τα παραβολα...γιαυτο και θα παω εκει γιατι ο.κ ενα διπλωμα δινω 17 ημερες μονο θα κανω γιατι να δινω 250 ευρω και συν τολαδωμα κανενα 200 ευρω δηλαδη 450 ευρω παραπανω...καλα το λαδωμα ο.κ, αυτο στανταρ 200 ευρω δεν ειναι παντου???

Διαφημίσεις

Ναι τόσο είναι αλλα να σου πω κάτι θέλει προσοχή. Ο δάσκαλος ο δικός μου όταν τον είχα ρωτήσει ( στην σχολή δεν είχαν αναφέρει το λάδωμα καθόλου) στο δεύτερο τρίτο μάθημα με έβρισε και μου είπε κοίτα εκεί να μάθεις να οδηγείς και άστα αυτά. Την ημέρα που πήγα να δώσω μου το είπε. Μαλιστα ήταν και μια αλλα κοπέλα μαζί και αρχικά μας είπε ότι οι εξετεστές οι συγκεκριμένοι δεν λαδωνονται και να το ξεχασουμε. Μετα με φώναξε εμένα έξω και μου είπε αν θέλω να τους λαδώσουμε. Το πήρα εγώ η άλλη κόπηκε. Οταν τον ρώτησα μετά μου είπε" Δεν επρεπε να πάρει δίπλωμα δεν ξέρει". Το εκτίμησα πόλυ. Οκ λαδώνουμε και το παίρνουμε αλλά πρέπει να ξέρουμε και να οδηγούμε , αυτό είναι πιο σημαντικόΑν ξεκινήσεις με έναν δάσκαλο και δεν σου κάνει ζητάςν αλλαγή από την σχολή. Θα σου ελεγα για τον δικό μου αλλά είμαι στην άλλη ακρη. Παντως δεν θέλει αγχος και φόβο. Εγω όταν πήρα το δίπλωμα λίγο μετά σκοτώθηκε σε τροχαίο ένας φίλος μου. Οταν έμπαινα στο αυτοκινητο έτρεμαν τα χέρια μου και μου κοβόταν η αναπνοή. Το άφησα για λίγο να συνέλθω μετα έκενα και πάλι κάτι μαθήματακια και ξεπήρα πάλι. Δυστυχως χωρις αυτοκίνητο και εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Λοιπον όχι φόβο και άγχος

μακαρι να μην λαδωσω δεν μου περισευουν και 200 ευρω απλα ειχα μια περιπτωση μια γνωστη μου ηξερε να οδηγει τελεια και οταν πηγε να δωσει εξετασεις την εκοψαν επειδη δεν λαδωσε και για κατι αστειο κοπηκε,,,επειδη οταν παρκαρε δεν κοιταξε το δεξι καθρεπτη:shock:.... εδω στην αθηνα ειχουν πιο πολυ θρασος να ζητανε λαδωμα και ας εισαι και σουμαχερ...... γιαυτο και το αναφερω....αλλα μακαρι να μου πηγαινε 600 ευρω μονο το διπλωματακι:D

Κοιτα ( λυπάμαι που το λέω γιατι κάποια στιγμή θα πρέπει επιτελους μια τάξη σε αυτά τα θέματα είναι ντροπη πια) οτι θα λαδώσεις θα λαδ'ωσεις. Αν σε κόψουν ( που ναι το ξέρω και εγω όσο καλά και να οδηγεις χωρις λάδωμα δεν σε περνάνε) θα σου στοιχίσει πολύ παραπάνω γιατι ξαναπληρώνεις παράβολά και ξανακάνεις κάποια υποχρεωτικά μαθήματα. Οπότε δεν συμφέρει. Αυτό ισχύει μόνο για την πορε'ια. Για τα σήματα και να κοπείς απλά ξαναδίνεις. Πρέπει όμως να περάσεις τα σήματα για να δώσεις πορεία. Α και κάτι που θυμήθηκα για κάποιες σχολές. Τα θεωρητικά μαθήματα είναι υποχρεωτικά και τα πληρώνεις και αυτά μεσα στομ πακέτο. Κάποιες σχολές όμως δεν τα κάνουν και σου λένε διάβασε απλά το βιβλίο. ΕΔιναι πολύ σημαντικά όμως καμία σχέση από το να διαβάσεις το βιβλίο μόνη σου και στο κάτω κάτω τα πληρώνεις θεωρώ απαράδεκτο να μην στα κάνουν.

Κοιτα ( λυπάμαι που το λέω γιατι κάποια στιγμή θα πρέπει επιτελους μια τάξη σε αυτά τα θέματα είναι ντροπη πια) οτι θα λαδώσεις θα λαδ'ωσεις. Αν σε κόψουν ( που ναι το ξέρω και εγω όσο καλά και να οδηγεις χωρις λάδωμα δεν σε περνάνε) θα σου στοιχίσει πολύ παραπάνω γιατι ξαναπληρώνεις παράβολά και ξανακάνεις κάποια υποχρεωτικά μαθήματα. Οπότε δεν συμφέρει. Αυτό ισχύει μόνο για την πορε'ια. Για τα σήματα και να κοπείς απλά ξαναδίνεις. Πρέπει όμως να περάσεις τα σήματα για να δώσεις πορεία. Α και κάτι που θυμήθηκα για κάποιες σχολές. Τα θεωρητικά μαθήματα είναι υποχρεωτικά και τα πληρώνεις και αυτά μεσα στομ πακέτο. Κάποιες σχολές όμως δεν τα κάνουν και σου λένε διάβασε απλά το βιβλίο. ΕΔιναι πολύ σημαντικά όμως καμία σχέση από το να διαβάσεις το βιβλίο μόνη σου και στο κάτω κάτω τα πληρώνεις θεωρώ απαράδεκτο να μην στα κάνουν.

ασε αυτα φοβαμαι πιο πολυ, μην κοπω και παλι τα ιδια.... εμενα στην σχολη ειπαν οτι εχουν μηχανολογο καθηγητη και μαλιστα επειδη ανοιγουν και αλλη μια σχολη τα μαθηματα θα ειναι κερατσινη και εκει θα μας πηγαινουν με πουλμαν ολο το γκρουπ...αυτο θα γινει μεσα σε 7 εργασιμες μερες...αυτα μου ειπε ...αλλα φοβαμαι μην μου πει καποια στιγμη ξερετε το πουλαμαν χαλασε και πρεπει να πατε μονοι σας ως κερατσινη....αν δεν παω σε μερικα θεωρητικα μαθηματα δεν πειραζει ετσι??? οδηγηση μονο ειναι υποχρεωτικο σωστα???

καλησπερα!!! καλυτερο πιστευω ειναι να τα παρακολουθησεις ολα τα θεωρητικα μαθηματα...ειναι πολυ σημαντικα....μαθαινεις λεπτομερειες που μπορει να μην σου τις πει καποιος αλλος.....οσον αφορα το αρχικο σου ερωτημα,οπως ειπε και η DFR ο δασκαλος παιζει το μεγαλυτερο ρολο...να σε εμπνεει...να μην σε αγχωνει.... για σχολες παλι δεν εχω ιδεα καθως ειμαι θεσσαλονικη...

Διαφημίσεις

καλησπερα!!! καλυτερο πιστευω ειναι να τα παρακολουθησεις ολα τα θεωρητικα μαθηματα...ειναι πολυ σημαντικα....μαθαινεις λεπτομερειες που μπορει να μην σου τις πει καποιος αλλος.....οσον αφορα το αρχικο σου ερωτημα,οπως ειπε και η DFR ο δασκαλος παιζει το μεγαλυτερο ρολο...να σε εμπνεει...να μην σε αγχωνει.... για σχολες παλι δεν εχω ιδεα καθως ειμαι θεσσαλονικη...

λετε δηλαδη να μιλησω με τον καθηγητη πριν τους κλεισω?:rolleyes: και εκει που πηγα μιλησα με δυο κυριες και δεν ρωτησα για το δασκαλο καθολου:roll:...

νομιζω καλο ειναι να υπαρχει μια πρωτη γνωριμια πριν το μαθημα....να δεις αν σου κανει αυτο το κλικ που λεμε....θα βοηθησει πιστευω....βεβαια κ καθε ανθρωπος λειτουργει τελειως διαφορετικα...

νομιζω καλο ειναι να υπαρχει μια πρωτη γνωριμια πριν το μαθημα....να δεις αν σου κανει αυτο το κλικ που λεμε....θα βοηθησει πιστευω....βεβαια κ καθε ανθρωπος λειτουργει τελειως διαφορετικα...

τωρα που θα πα να μιλησω και αλλο ενα θεμα που θελει ο συζυγος θα ρωτησω ποιος κανει μαθημα, παντως τωρα το καινουργιο κτιριο που ανοιγουν ειναι τεραστειο, ολοκληρο το κτηριο φτιαχνουν οποτε δεν νομιζω να δωσω τα λεφτα και να την κανουν ε...

επειδη ζητανε λιγα γιαυτο το σκεφτομαι συνηθος οι προσφορες ειναι αυτες που μ,ε τρομαζουν ,παντα λεω μην ζητας καλυτερη τιμη διοτι αυτο που θα κοψουν θα το κοψουν απο την ποιοτητα σου,(που θα παρεις)...δεν χανουν ποτε αυτοι...αφου τωρα που εκατσα και το σκεφτικα μετο πονρο μυαλο μου λεω αν μου κανουν δωρο το φπα και τα παραβολα, λετε να μου που για το λαδωμα πολλα???? δηλαδη αν λαδωσω στην τελικη αν π.χ ο εποπτης η πως αλλιως λεγεται πει 200 ευρω το λαδωμα,αυτοι να μου πουν 350 ευρω,εγω δεν θα ξερω ποσο ζηταει ο εποπτης σωστα? διοτι τα χρηματα τα δινω στο καθηγητη σωστα? ετσι θα παρουν αυτοι τα 150 ευρω που μου εκαναν εκπτωση στα παραβολα. και δεν βγαινουν χαμενοι..απλα τα σκεφτομαι ολα και καλα και κακα....τι λετε...μπορει να γινει ετσι???

εαν ο στόχος σου είναι πρώτα να μαθεις και μετα να παρεις το δίπλωμα ξεκαθάρισε το

σε όποια σχολή και να πας καλή θα έιναι

υπάρχουν τα στανταρ θεωρητικά και πρακτικά και μετα απο εκει και περα .... κάνεις οτι παραπάνω θες ...!

για το λαδακι οι απόψεις μου είναι γνωστές (όπως και για τα φακελάκια κλπ κλπ)

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ είναι αυτοί που δίνουν το έδαφος στους χλέμπουρες να ζητάνε ...!

μου εχει τυχει και να ζητάει καποιος λαδι και καλα για τον υπευθυνο του υπουργείου αλλα όπως αποδείχτηκε τα θελε για την παρτι του

....

εαν ο στόχος σου είναι πρώτα να μαθεις και μετα να παρεις το δίπλωμα ξεκαθάρισε το

σε όποια σχολή και να πας καλή θα έιναι

υπάρχουν τα στανταρ θεωρητικά και πρακτικά και μετα απο εκει και περα .... κάνεις οτι παραπάνω θες ...!

για το λαδακι οι απόψεις μου είναι γνωστές (όπως και για τα φακελάκια κλπ κλπ)

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ είναι αυτοί που δίνουν το έδαφος στους χλέμπουρες να ζητάνε ...!

μου εχει τυχει και να ζητάει καποιος λαδι και καλα για τον υπευθυνο του υπουργείου αλλα όπως αποδείχτηκε τα θελε για την παρτι του

....

λες....να κανουν οι σχολες και τετοια και καλα για τους εποπτες και στην τελικη ειναι γιαπαρτι τους....αλλα αν δεν με περασει ο εποπτης τι θα μου πει αυτος δεν εφτασε το λαδωμα (το ποσο)???

Διαφημίσεις

μωρε αμα σου λεω εγω ;;;;

θα βρεθει η παραβαση και θα σου πει εκανε οτι μπορουσε αλλα εσυ εκανες την πατατα ....

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ αυτο ειναι το θεμα

να μαθεις ή να παρεις το δίπλωμα ;

αυτο να κοιτάξεις

γιατι αν μαθεις στην τελική ίσως χρειαστει να κανεις 5 μαθηαματα παραπάνω αλλα θα ΜΑΘΕΙΣ και στην συνέχεια σαφως και θα το παρεις !

μωρε αμα σου λεω εγω ;;;;

θα βρεθει η παραβαση και θα σου πει εκανε οτι μπορουσε αλλα εσυ εκανες την πατατα ....

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ αυτο ειναι το θεμα

να μαθεις ή να παρεις το δίπλωμα ;

αυτο να κοιτάξεις

γιατι αν μαθεις στην τελική ίσως χρειαστει να κανεις 5 μαθηαματα παραπάνω αλλα θα ΜΑΘΕΙΣ και στην συνέχεια σαφως και θα το παρεις !

κοιτα πιστευω πως με 10 μαθηματα σουμαχερ δεν γινεσαι, μαθενεις στην πορεια, απλα το θεμα ειναι η σχολη ειναι μια αρχη, και μετα στος δρομους;)....δεν θελω να λαδωσω απλα μηνβ μου βγει μετα 2λο το διπλωμα γιατι αν δεν περασω ξανα πληρωνω γιαυτο το σκεφτομαι και το λεω....να σου πω την αληθεια δεν εχω και 200 ευρω ετσι γιατο χαρισμα,,,ειμαι και ανεργη τωρα, μακαρι να μην χρειαστει να λαδωσω...αλλα φοβαμαι οτι ειναι μονοδρομος...και θα λαδωσω...οσο καλη και αν ειμαι..:oops::(

ααααααααααααααα φιλεναδα

δεν πάιζει

θα μαλωσουμε

ΛΑΔΑΚΙ ΠΟΤΕ σε καποιον που πληρώνεται να κανει την δουλεια του

θα κανεις τα μαθηματακια σου θεωρεία και πορεία

και θα πηγαίνεις και μια βολτα με καποιον οδηγό που ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ (κι εγω μεσα με χαρα...εχω ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ πολλούς) πριν δώσεις εξετάσεις

και θα το παρεις ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ

ΛΑΔΑΚΙ ΤΣΟΥ ΤΣΟΥ ΤΣΟΥ !!!! :-)

ααααααααααααααα φιλεναδα

δεν πάιζει

θα μαλωσουμε

ΛΑΔΑΚΙ ΠΟΤΕ σε καποιον που πληρώνεται να κανει την δουλεια του

θα κανεις τα μαθηματακια σου θεωρεία και πορεία

και θα πηγαίνεις και μια βολτα με καποιον οδηγό που ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ (κι εγω μεσα με χαρα...εχω ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ πολλούς) πριν δώσεις εξετάσεις

και θα το παρεις ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ

ΛΑΔΑΚΙ ΤΣΟΥ ΤΣΟΥ ΤΣΟΥ !!!! :-)

οχι οχι μαλωμα δεν κανει.....:P:p:p:p ο.κ το επιασα μαθημα συνεχεια και βολτουλα με το αμαξακι.....ευχαριστω πολυ, αλλα ποιον εμπιστευομαι:rolleyes: τον αντρουλη μου μονο...ωχ μανα μου τι τον περιμενει:twisted::twisted::twisted:

ψυχραιμια παντα...κ οχι αγχος....ποτε για τπτ κ για κανεναν...πισινο,μπροστινο κτλ....θα σε βοηθησει πιστευω να το παρεις και μονη σου καποια στιγμη...οχι σε δρομο...σε καποια αλανα ισως ή κατι τετοιο....αλλιως ειναι να ξερεις πως εισαι εσυ και το αυτοκ κ αλλιως καποιος που μπορει να βοηθησει διπλα....

παλι καλα εδω διπλα μου στα ολυμπιακα ακινητα κοντα στα σεφ εχουμε ειδικους χορους για σχολες οδηγων το ενα ειναι κλειστο επιτρεπεται η εισοδος μονοσε σχολες και ενα αλλο ειναι ανοιχτο παντα ειναι φτιαγμενος μινι δρομος και εχει και κατι κουτια απο ενα μαλακο υλικο δεν ξερω ποιο ακριβος που τα βαζεις για να μαθαινεις να παρκαρεις....εχουμε παει εκει την πρωτη φορα...και ηταν πολυκαλο δεν ημουν στο δρομο να φοβαμαι μην τρακαρω παλι καλα ειναι διπλα μας...οποτε εκει κανω πρακτικη αλλα γενικα ολες οι σχολες εκει πανε αν οχι ολες οι περισσοτερς....;)

α πολυ καλα τοτε...να συνεχισεις κ με τον αντρα σου να πηγαινεις εκει...ξεφτερι θα γινεις!!μια με τον εναν κ μια με τον αλλον...καλυτερα να αποφευγονται οι πολυσυχναστοι δρομοι χωρις διπλωμα...κ στην αρχη βεβαια....

ναι παλι καλα υπαρχει και αυτος ο χορος, παλια ειχαμε το ιπποδρομο αλλα τωρα το εκλεισαν για να φτιξουν διαφορα....καλα τους δρομους τους φοβαμαι πολυ.... απλα το προβλημα ειναι οτι δεν εχουμε πολυ ελευθερο χρονο, και αυτο ειναι ενα εμποδιο, αλλα τωρα τα σαβ/κα θα κανουμε μαθηματακια. τωρα να ερθει ο αντρουλης μου και να παμε για οδηγησει...να γελαει ο κοσμος....αλλη μια ξανθια στο δρομο με αμαξι....:D...ακου τι μου ειπε ο αδερφουλης μου (17ετων)...

ξερεις μου λεει πως ονομαζουν τις γυναικες οδηγους στο εξοτερικο??? του λεω πως.... μου λεει¨ οδηγος μαιμου με χειροβομβιδα...:lol::lol::lol:

αντε του λεω απο εδω:lol::lol::lol::lol: αλλα ειναι καλο ε.... ομως ειμαστε καλυτερες απο αυτους;):cool:

χεχεχε!!!πολυ καλο!! κοιταξε...δεν ξερω αν ειμαστε καλυτερες απο αυτους....εχουμε διαφορετικα καλα στοιχεια....δυσκολο παντως να γινεις αρκετα καλος οδηγος...δεν βοηθαει και το περιβαλλον πολλες φορες.... μεγαλο θεμα....σαβ/κα ειναι οτι πρεπει...α!και να μην πιεζεσαι...θελω να πω μην κανετε 2ωρες κ συ νιωθεις κουρασμενη...μεχρι εκει που αντεχεις...ακομα κ μιση ωρα θα σε βοηθησει πολυ..

καλα οχι καπου μια ωριτσα γιαρχη κανουμε, μετα ισως λιγο παραπανω τα βασικα θελω να μαθω με το συζυγο μου, για να εχω μια ιδεα μονο... μην ειμαι τελειως ασχετη....