Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αυχενική Διαφάνεια-Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Κ εγώ λόγω ηλικίας (40) έκανα κατευθείαν αμνιοπαρακεντηση όπως σ προτείνει κ η gorilaz. Στη κόρη μ ήμουν 37 κ μ βγήκαν ότι να'ναι οι τιμές στην αυχενική οπότε έκανα αμνιοπαρακεντηση. Αυτή τη φορά τα γλύτωσα τα λεφτά για την αυχενική. Πάντως κ εγώ θα πήγαινα στη ψαρά για τη Β επιπέδου αλλά άλλαξα γνώμη κ την έκανα στο Παπαγεωργίου όπου έκανα κ την αμνιοπαρακεντηση με μόνο 350 ευρώ. 

Ο Αθανασιάδης θα σ προτείνει αμνιο όπως σωστά σ είπε η gorilaz. Μια φίλη μ επίσης 37 πήγε για αυχενική σ'αυτον κ την έστειλε για λήψη τροφοβλαστη. 

• Thanks 1

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Ετοιμάζομαι και εγώ για Αυχενική και η γιατρός μου μου έχει προτείνει 3 διαφορετικους. Την κ. Παπαστεργιου στην Π.Π.Γερμανου, τον κ. Αρναούτογλου στα ανατολικά και την κ. Σεβαστοπουλου μαζι με την κ. Ψαρρά  στην Α.Σοφιας. Γνωρίζετε κάποιον;; Έχετε κάποια εμπειρία;;; Δεν έχω καμία ιδέα σε ποιο να κλείσω.

• 3 weeks later...

Καλησπερα!θα κανω αυχενικη διαφανεια και θα ηθελα να παω στην κ.Ψαρρα!μου ειπαν ομως οτι υπαρχει περιπτωση να μην μου την κανει η ιδια!Γνωριζετε καποια κοπελα κατι?

On 14/5/2018 at 4:31 ΜΜ, Mikroulia είπε:

Καλησπερα!θα κανω αυχενικη διαφανεια και θα ηθελα να παω στην κ.Ψαρρα!μου ειπαν ομως οτι υπαρχει περιπτωση να μην μου την κανει η ιδια!Γνωριζετε καποια κοπελα κατι?

Έχεις κ μια ακόμα συνεργάτιδα αποκλείεται να στην κάνει οποία να'ναι Εγώ 3 φορές πήγα ήταν η ίδια.ομως το ιατρείο το έχει η Ψαρρά κ μια ακόμα.δες το site στο Google.ιατρικη εμβρύου.η αλήθεια είναι πως εμένα με ταλαιπώρησε κ τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου καλά κ Επειδή έχω αρνητικές αναμνήσεις δε θα ξαναπάω σ'αυτήν.ηταν ωμή κ απότομη.θα μ πεις κ Πως αλλιώς να σ πει κάτι τόσο τρομερό.τεσπα όλα να πάνε καλά σ εύχομαι.ειναι καλή στη δουλειά της 3 γυναικολογοι μ την συνέστησαν.

Διαφημίσεις

On 22/5/2018 at 12:09 ΠΜ, Lucky star 1984 είπε:

Έχεις κ μια ακόμα συνεργάτιδα αποκλείεται να στην κάνει οποία να'ναι Εγώ 3 φορές πήγα ήταν η ίδια.ομως το ιατρείο το έχει η Ψαρρά κ μια ακόμα.δες το site στο Google.ιατρικη εμβρύου.η αλήθεια είναι πως εμένα με ταλαιπώρησε κ τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου καλά κ Επειδή έχω αρνητικές αναμνήσεις δε θα ξαναπάω σ'αυτήν.ηταν ωμή κ απότομη.θα μ πεις κ Πως αλλιώς να σ πει κάτι τόσο τρομερό.τεσπα όλα να πάνε καλά σ εύχομαι.ειναι καλή στη δουλειά της 3 γυναικολογοι μ την συνέστησαν.

Κ εγω εκει εκανα..κ μου υην εκανε η ιδια..ειναο εξαιρετικξ στη δουλεια τησ..

Ολα να πανε καλα

• 2 months later...