Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

να πάρεις τον γιατρό σου τηλ. κοριτσάκι να τον ενημερώσεις...μόνον εκείνος μπορεί να σου πει :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο!Ξεκουρασου οσο περισσοτερο μπορεις!Περαστικα κουκλα μου!

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Διαφημίσεις

mammyblue μου αφου ξεκούραση είπε ο γιατρός αυτό να κάνεις κιόλας ...

εγώ σου εύχομαι ολόψυχα περαστικούλια :wink:

Όλα καλά θα πάνε :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

mammyblue μου αφου ξεκούραση είπε ο γιατρός αυτό να κάνεις κιόλας ...

εγώ σου εύχομαι ολόψυχα περαστικούλια :wink:

Όλα καλά θα πάνε :wink:

Ευχαριστώ πολύ sardelaki κι εσύ περαστικούλια με την μέση σου. Αρε τι τραβάμε εμείς οι μάνες....

Li2ep3.pngKeoEp3.png

Μου είπε ότι εάν ήταν ανοιχτόχρωμο το αίμα και συνεχές θα είχαμε πρόβλημα. Αυτό μου λέει είναι από κόπωση. Τι να πω αφού το λέει η γιατρός. Πάντως από την στιγμή που ο μπουμπούκος μου μου ρίχνει γερές κλωτσιές δεν φοβάμαι.

Li2ep3.pngKeoEp3.png

το ειχα παθει κ εγω ημουν 6,5μηνων κ ειχαμε παει διακοπες κ ηταν στην παρεα ενα κοριτσακι γλυκα κ το επερνε συνεχεια αγκαλεια κ ειδα κοκκινο τρελαθηκα πανικοβληθηκα γιατι μεχρι τοτε δεν ειχα καταλαβει τιποτα απολυτως απο την εγκυμοσυνη.Οταν πηρα τηλ κ το ειπα στον γιατρο μου, μου ειπε να παρω κατι χαπια για λιγες μερες επειδη δεν μπορουσε να με δει λογω του οτι ημουν διακοπες, μετα απο 3μερες σταματησε τελειως κ πηγα να με δει κ μου ειπε οτι δεν ειχα παθει τιποτα κ μπορει να μου ειχε σπασει κανα αγγειο.Απο οτι θυμαμαι το ανυσηχητικο ειναι να τρεχει αιμα οχι να δεις απλες σταγονες.

Διαφημίσεις

Πήρα και μου συνέστησε ξεκούραση. Δεν είναι τίποτα μου λέει αλλά εγώ έχω καταγχωθεί.

ΠΑΝΩ απο όλα, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ. Το στρες και το άγχος μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα απο το τίποτα. Ζητα να σου πάρουν απο ένα φαρμακείο "Rescue Remedy" (Απόλυτα ασφαλές φυσικό ηρεμιστικό συνιστούμενο σε εγκυμοσύνες). :wink:

Απο ότι είδα είναι πολύ προχωρημένη η εγκυμοσύνη σου άρα μην ανησυχείς. Εμένα η γυναίκα μου είχε κόκκινο αίμα απο την πρώτη εβδομάδα και περιστασιακά εμφανίζει ακόμα. Ξεκούραση και ηρεμία.

Never underestimate your enemies, nor overestimate your friends.

Καποια κουραστηκε εδω μεσα!!!!!

Καποια δεν καθεται στα αυγα της!!!!!

Καποια τωρα θελει δεν θελει(!!!)θα ξεκουραστει, θα χαλαρωσει, θα

κανει οοολες τις δουλειες ο μπαμπας(!!!) και ολα θα πανε καλα! :D:D:D

θα κανει οοολες τις δουλειες ο μπαμπας(!!!) και ολα θα πανε καλα! :D:D:D

Ααααχ... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα... εχω φτάσει στο σημείο να γυρνάω απο το εργοστάσιο και να τραγουδάω το τραγούδι της Πρωτοψάλτη... "...τρεξιμο, λογαριασμοι και δουλεια... να μαγειρεψεις και να πλύνεις...μπλα μπλα μπλα..." :roll:

Ποιος??? ΕΓΩ!!! Που ακούω μόνο Progressive Metal!!!

Δεν πειράζει όμως αξίζει τον κόπο και τις θυσίες. Και το μωρό, και η μαμά... :wink:

Never underestimate your enemies, nor overestimate your friends.

θα κανει οοολες τις δουλειες ο μπαμπας(!!!) και ολα θα πανε καλα! :D:D:D

Ααααχ... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα... εχω φτάσει στο σημείο να γυρνάω απο το εργοστάσιο και να τραγουδάω το τραγούδι της Πρωτοψάλτη... "...τρεξιμο, λογαριασμοι και δουλεια... να μαγειρεψεις και να πλύνεις...μπλα μπλα μπλα..." :roll:

Ποιος??? ΕΓΩ!!! Που ακούω μόνο Progressive Metal!!!

Δεν πειράζει όμως αξίζει τον κόπο και τις θυσίες. Και το μωρό, και η μαμά... :wink:

Φιλε μου jester σε τετοιες περιπτωσεις δεν χωραει

Progressive Metal, ουτε pink floyd, metallica u2 και ο,τι αλλο ακουει και

ο καλος μου, ετσι δεν ειναι???? Ετσι πρεπει καποιες φορες και μπραβο σας!!!! Ο καλος μου πλεον ταγουδαει και αλλα οπως ζουζουνια, mazoo and the zoo ακομα και στο αμαξι!!! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

mammyblue ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα.βέβαια νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας αφού ο μπουμπούκος σου δίνει το παρόν! ηρεμία και ξεκούραση!

DoUwp3.png