Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καλάθια Βάφτισης

pokopikos

Recommended Posts

Θα ήθελα την βοήθειά σας.Ετοιμάζω για τον μικρούλη μου βάφτιση τα Χριστούγεννα.Θα τα ετοιμάσω όλα μόνη μου, το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω που να τα βάλω(αντί για καλάθια) για να είναι στολισμένα στην εκκλησία. Συγχωρήστε με αν υπάρχει παρόμοιο θέμα αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι.

Δήμητρα

Διαφημίσεις

αν καταλαβα καλα το θεμα σου λεσ για το καλαθι με τα ρουχαλακια???

εμεισ αντι για καλαθι ειχαμε ενα μεγαλο πουφ σκυλακι!!!!

ηταν πολυ ομορφο και ταιριαξε μια χαρα στο δωματιο τησ!!!

επισησ το βρηκα και πιο πρακτικο απο ενα καλαθι η ενα κουτι!!!

Διαφημίσεις

Θα μπορούσες να πάρεις καφάσια του μανάβη όπως κάνανε κάποια κορίτσια,να τα βάψεις στα χρώματα που έχουν οι μπομπονιέρες,να βάλεις και λίγο ψεύτικο γρασίδι και επάνω τις μπομπονιέρες.

Ή να πάρεις μεγάλα άσπρα κουτιά συσκευασίας και να τα ζωγραφίσεις μόνη σου(να βάλεις βατραχάκια,το όνομα,κλπ)ή να βάλεις ωραία μεγάλα αυτοκόλλητα.Να είναι όμως από γερό υλικό τα κουτιά,για να κρατήσουν το βάρος.

Λοιπόν άκου θα πας στο ικεα και θα παρεις κάτι λευκά καλάθια μπαμπού 12? το ένα κάνει και είναι πολύ ωραία και μετά θα σου μείνου τα καλάθια να βάζεις τα παιχνίδια του μικρού. Αλλιώς στα ειδη συσκευασίας θα βρεις κουτιά χάρτινα με καπάκια γύρω στα 10?. Εγώ τέτοια είχα πάρει αλλά μετά είδα αυτά του ικεα και το μετανιωσα.

Για μεγάλες στρογγυλές χαμηλές γλάστρες στολισμένες με γάζα τη λέτε?

Πολυυυ καλό!!! Πρωτότυπο!! Θα σου μείνουν και οι γλάστρες. Εγώ αυτής της άποψης είμαι, κάτι που θα μείνει και όχι πεταμένα λεφτά!!!Γιατί τα κουτιά είναι πεταμένα λεφτά....

Διαφημίσεις

Αυτό λέω κι εγώ.Πάντως είμαι ανοιχτή και σε άλλες προτάσεις.Οτι σκεφτήτε γράψτε το ποτέ δεν ξέρεις από που θα βγεί κάτι καλό.

Αν δεν κάνω λάθος χριστουγεννιάτικο θεμα δεν έχεις διαλέξει? Τι χρώματα έχεις σκεφτεί?

Αυτό λέω κι εγώ.Πάντως είμαι ανοιχτή και σε άλλες προτάσεις.Οτι σκεφτήτε γράψτε το ποτέ δεν ξέρεις από που θα βγεί κάτι καλό.

Εμείς βαφτίσαμε το μικρούλι μας την Κυριακή. Έκανα κι εγώ τις μπομπό μόνη. Τις παιδικές επειδή ήταν λίγες, τις βόλεψα όντως σε 2 τελαράκια του μανάβη που τα διακόσμησα με κουμπάκια, κορδέλες, γκλίτερ κ.λπ.

Επειδή όμως οι μεγάλοι ήταν αρκετοί η νονά μας είχε μια ιδέα! Ζήτησε να νοικιάσουμε κάποια καλάθια από το μαγαζί που αγόρασε τα ρουχαλάκια του μικρού...και φυσικά, τα πήρε δωρεάν γιατί ούτως ή άλλως είχε δώσει αρκετά χρήματα για τα βαφτιστικά. Μπορείτε να ρωτήσετε κι εσείς. Είχα ετοιμάσει μάλιστα και τούλι στις διαστάσεις τους και τα στόλισα λίγες μέρες νωρίτερα.

[URL=http://alterna-tickers.com][IMG]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/h/hqciamtgw.png[/IMG][/URL][URL=http://alterna-tickers.com][IMG]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/i/ix3utlhop.png[/IMG][/URL]

Πολύ ωραία η ιδέα με τις γλάστρες,αλλά εκτός του ότι θα χρειαστείς αρκετές(μάλλον),δεν θα πρέπει να είναι πλαστικές για να μην κινδυνεύουν να σπάσουν...οπότε...να σας δω πώς θα τις κουβαλήσετε!!!:)

Διαφημίσεις

Την καλαθούνα την σκέφτηκε ο άντρας μου αλλά θεώρησα ότι θα είναι λίγο μεγάλη και άχαρη.Από την άλλη όμως και θα κρατήσει δεν θα τα ψάχνω στο πάτωμα και θα μπει και μπόλικο πράγμα μέσα.

Δήμητρα

Καλαθουνα και οοοολα μεσα...ή αυτό που λεει η peny...

Κουτιά που μετά μπορεις να βαλεις ρουχαλάκια για φυλαξη και σιγουρα δεν τα πετάς

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Αν δεν κάνω λάθος χριστουγεννιάτικο θεμα δεν έχεις διαλέξει? Τι χρώματα έχεις σκεφτεί?

Τα χρώματά μας είναι τιρκουάζ και λαχανί με θέμα το βατραχάκι.

Δήμητρα

Καλαθουνα και οοοολα μεσα...ή αυτό που λεει η peny...

Κουτιά που μετά μπορεις να βαλεις ρουχαλάκια για φυλαξη και σιγουρα δεν τα πετάς

Φοβάμαι ότι τα κουτιά φύλαξης δεν θα κρατήσουν αν είναι χάρτινα αλλά άν είναι πλαστικά πως να τα στολίσω?

Δήμητρα

Οχι.Τα χαρτινα δεν ειναι τοοοοσο χαρτινα οσο φαντάζεσαι;

Μια χαρά κρατάνε.Ετσι κι αλλιως δεν εχεις απιστευτο βαρος.

Στολιζονται ανετοτατα και με οτι θελεις.Τα εχω δει σε αρκετές βαπτισεις.Μην φοβασαι

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Τα χρώματά μας είναι τιρκουάζ και λαχανί με θέμα το βατραχάκι.

Αχ!!!! Και τα δικά μου κουτιά είναι τυρκουαζ και λαχανι να στα έστελνα αλλά έχω κολλήσει πάνω ενα winnie και πετραδάκια...

Παντως κ εγω εκτος απο κατι τελαρακια (ετοιμα) ειχα κουτια χαρτινα συσκευασιας κ μαλιστα σε αυτα ειχα βαλει τα βαζακια με το γλυκο που ειχαν πολυ βαρος κ μια χαρα κρατησαν... κ με τα καπακια με βολεψαν παρα πολυ γιατι εκλειναν κ εμπαιναν το ενα πανω στο αλλο κ δεν μου επιαναν πολυ χωρο μεχρι να παμε στην εκκλησια.(κ δεν σκονιζοταν κιολας..)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 4 weeks later...