Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πλαστικη μπαλιτσα,τυπου KINDER?

boulou

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες.

μου εχει μπει μια καταπληκτικη ιδεα για μπουμπουνιερα ,μετα που ειδα μια συσκευια κοσμηματος.Ηταν σε μια μπαλα που ειχε κολλημενο ριζοχαρτο κ στο κεντρο μια μακρυα κορδελα ..δεν τοπεριγραφω κ πολυ καλα αλλα ηταν τελειο.το θεμα ειμαι: που βρισκω πλαστικη μπαλα να ανοιγει στη μεση;εχετε δει πουθενα;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!Πού μένεις?Γιατί εδώ στην Θεσσαλονίκη έχω δει ακριβώς αυτό που ψάχνεις.Πλαστική μπάλα που ανοίγει στην μέση και επάνω έχει σαν ένα κρίκο για να κρεμαστεί.Βασικά προορίζεται για χριστουγεννιάτικο στολίδι αφού το βάψεις/διακοσμήσεις αλλά είναι ακριβώς αυτό που περιγράφεις.Υπάρχει σε 2 μεγέθη αν θυμάμαι καλά γιατί το έχω πάρει εδώ και πολύ καιρό αλλά ακόμα δεν αξιώθηκα να το φτιάξω.Το βρήκα σε γνωστό μεγάλο μαγαζί με είδη hobby στο κέντρο της πόλης,οπότε όπου και να μένεις θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο.:)

Ασε χριστινα..κρητη μενω! Μαλλον μακρυα εισαι..

αυτην που ειδα εγω ηταν κολλημενο ενα ριζοχαρτο που εκανε ''βολαν''στο τελειωμα κ μια μακρια σατεν κορδελιτσα..ηταν τελεια...αλλα το θεμα ειναι που θα τα βρω...

Ο αγαπημένος μου είναι κρητικός...:D:D:D

Ρώτα σε παρόμοια μαγαζιά,δεν χάνεις τίποτα.Το ριζόχαρτο και την κορδέλα τα προσθέτεις και μόνη σου.Ή μπες στην ιστοσελίδα μαγαζιών για hobby στην Αθήνα και αν τα βρεις,τα παραγγέλνεις από εκεί.

Διαφημίσεις

Τις είχα πάρει 50 λεπτά την μία,αλλά πριν 1 ή 2 χρόνια,ούτε που θυμάμαι πια...Τώρα για ποσότητα πιθανόν να θέλουν παραγγελία και ίσως η τιμή να είναι χαμηλότερη αν είναι πολλά τα κομμάτια.

(Και ναι,το καμάρι μου είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου.Για να μην σου πω για την κρητικιά πεθερά...Την αγαπάω σαν μάνα μου!!!)

καλαμαν βρω κατι θα το γραψω στο φορουμ,μπορει να το αναζητουν κ αλλες κοπελες..σ ευχαριστω!

οσο για την καλή πεθερα;μαλλον πρεπει να παιξεις ανενα τζοκερακι γιατι εδω γυρω τους εχουν μοσχαναθρεμμενους τους κανακαρηδες τους κ ..ξερεις, τα γνωστα μαχαιρωματα..:wink:..