Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ADOREX

GOGO9

Recommended Posts

Ξέρει καμια απο εσας αν η ADOREX πουλάει σε ιδιώτες ή κάνει μόνο χονδρική ? με ενδιαφέρουν μπομπονιερες για την βάφτιση της κόρης μου...

Διαφημίσεις

Εχεις κάποιο τηλεφωνο στο κατάστημα λιανικής ? προσπαθώ να μάθω μια τιμή και εχω φάει μεγάλη ταλαιπωρια απο την τηλεφωνητρια... :evil::evil::evil:

Εχεις κάποιο τηλεφωνο στο κατάστημα λιανικής ? προσπαθώ να μάθω μια τιμή και εχω φάει μεγάλη ταλαιπωρια απο την τηλεφωνητρια... :evil::evil::evil:

και εγω επίσης ειχα ασχημη εμπειρια μαζί τους και δνε ασχολήθηκα .

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Διαφημίσεις

γενικα ειναι καπως

και εμεις οταν ειχαμε απο κοντα η πωλητρια είχε τα μουτρακια της, και δεν σκοτωθηκε κιολας στην εξυπηρετηση.

αυτοι δουλευουν με χονδρεμπορους και δεν τους νοιαζει η Λιανικη .

αλλα αυτο δειχνει τι επαγγελματιες ειναι !

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Γενικα εμενα με ενοχλει οταν παω καπου να ψωνισω και μου λενε: πρεπει να βιαστειτε, εχετε λιγο χρονο..... τι?αυτο? εχουν μεινει λιγα κομματια....αν το θελετε πρεπει να δωσετε μια μικρη προκαταβολη για να τα κλεισουμε...

Ενταξει βρε φιλεναδα, αν δεν βρω ακριβως αυτο θα βρω κατι αλλο.... τι εγινε δηλαδη?

Καταλαβαινω οτι και αυτοι να πουλησουν θελουν αλλα δεν μπορει οοοοολη η αγορα να στερεψει. Κατι παρομοιο, αν οχι το ιδιο, θα το βρω. Δεν μενουμε και σε κανενα αποκλεισμενο χωριο :!::!:

Και τωρα πια οι μαμαδες (μιας και μιλαμε για το συγκεκριμενο αντικειμενο) ειναι πιο ψαγμενες και ξερουν 5 πραγματα παραπανω.

κοριτσια ευχαριστώ πολύ .... μιλησα με το καταστημα λιανικής και θα πάω σημερα απο εκει....θα σας πω εντυπώσεις αυριο για την αντιμετώπιση...

ερωτηση ξερετε που θα βρω κουτι δωρου για το κόσμημα που εχω παραγγειλει για την νονά ? θα είναι χρυσαφικό :?::?::?::?::?:

Διαφημίσεις

κοριτσια ευχαριστώ πολύ .... μιλησα με το καταστημα λιανικής και θα πάω σημερα απο εκει....θα σας πω εντυπώσεις αυριο για την αντιμετώπιση...

ερωτηση ξερετε που θα βρω κουτι δωρου για το κόσμημα που εχω παραγγειλει για την νονά ? θα είναι χρυσαφικό :?::?::?::?::?:

σε κατάστημα που έχει ήδη συσκευασίας γενικώς θα βρεις

Νομίζω ότι στον Μπαρκά στην πλατεία κουμουνδούρου έχω δει

Κορίτσια πήγα εχθές στη ADOREX , η εξυπηρέτηση ήταν απο χάλια εως πολύ χάλια (βαριέμαι να κουνηθώ , αντε κάντε γρήγορα εχω και αλλους πελάτες , αποφασίστε γρήγορα, κτλ....) τελος πάντων , κατάληξα σε μπομπονιέρες ενηλίκων (έκατσα καμια ώρα ...πρέπει να τους εσπασα τα νεύρα :lol::lol::lol: ) , και παιδικές πήρα απο κάποιο κατάστημα στο Πειραια (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) στη Νοταρα...

Αυτά...

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Και εγώ πήρα απο ' κει πριν κανά μήνα τα κουτάκια για τις μπομπονιέρες της βάφτισης .

0,38 λεπτά / τμχ αλλά πολύ ωραίο κουτάκι και σχετικά μεγάλο αλλά και γερό σε αντίθεση με του Μπάρκα που είχα πάρει 0,30 λεπτά / τμχ αλλά ήταν σκέτο χαρτί.

όντως η εξυπηρέτηση δεν ήταν και ότι καλύτερο αλλά και εγώ δεν έδωσα μεγάλη σημασία μιας και το μόνο που μου ένοιαζε ήταν να πάρω τα κουτάκια αφού τα είχα βρει σε αυτή την τιμή.

wobz4vsv31g4fym5.png

Απογοητεύτηκα τώρα. Σκεφτόμουν να παραγγείλω κάποια πράγματα για τη βάπτιση μας και μάλιστα μέσω ιντερνετ και να μου τα στείλουν με courier. Πολλά μάλλον ζητάω!!!

Τώρα σκέφτομαι αν τελικά πάρω από εκεί κάποια πράγματα να πάω καλά προετοιμασμένη, να τα ζητήσω και να φύγω.

Ξέρετε αν οι τιμές που έχουνε στο κατάλογο στη σελίδα τους είναι χονδρικής ή λιανικής;

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10