Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Στο προνηπιο που πηγαινει ο Κωνσταντινος μας δινουν καποιες δραστηριοτητες για το σπιτι. Ειναι ανανωρισει αντικειμενων (λεξεις που εχουν μαθει κατα τη διαρκεια της εβδομαδας) και μια εικονα με βαση την οποια πρεπει να πει μια ιστορια. Πχ αυτη την βδομαδα ειχε να πει μια ιστορια γυρω απο το ποδηλατο.

Μπορουν να που σε αυτη την ηλικια ιστοριες? Πρεπει να του κανω ερωτησεις και να απανταει? Θα ρωτησω την δασκαλα του οταν την δω αλλα εμενα μου φαινεται δυσκολο να πει ολοκληρη ιστορια σε αυτη την ηλικια σε οποιαδηποτε γλωσσα..

Διαφημίσεις

πολυ ωραια δραστηριοτητα!εσυ αυτο που χρειαζεται να κανεις ειναι να κανεις ερωτησεις ωστε να προκαλεσεις την εξελιξη της ιστοριας.ηταν μια φορα...και μετα;συναντησε καποιον;που πηγαν;κτλ μπορει κ να μη χρειαστει να κατευθυνεις,αν δεις οτι κολλαει το παιδι τοτε καντο.φαντασου το κ η ιδια σαν να το ζεις κ εισαι μεσα στην ιστορια!

Αν μπορει να λέει ιστορίες; Ο γιος μου απο το καλοκαίρι δημιουργει καθημερινά τις δικές του φανταστικές ιστορίες με δικούς του εντελώς φανταστικούς ήρωες και τωρα πια είναι σχεδον 3. Αρα μην ανησυχεις για το αν μπορεί :P

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

εμενα ειναι καπου στη μεση. Μου λεει ιστοριες δηλαδη αλλα συχνα χρειαζεται να "τον βοηθαω"¨με ερωτησεις για να συνεχιζει διοτι αποσπαται η προσοχη του απο αλλα ασχετα ενδιαφεροντα που συμβαινουν εκεινη την ωρα και αρχιζει να τα μπλεκει και αυτα στις ιστοριες και μη σου πω το αποτελεσμα καλυτερα :lol::lol:

• 1 month later...

Είμαστε και εμείς στην ίδια φάση απο 2,5 χρονών. Αρχικά με αφορμή κάποιο βίβλίο που έκανε πως το διάβαζε π.χ. η κοκκινοσκουφίτσα απο τη γνωστή βόλτα κατέληξε να ψωνίζει με τα παιδιά του παλιατζή στο κατάστημα με τα παιχνίδια...:)

Τώρα δεν χρειάζεται βιβλιο εκεί που κάθεται αρχίζει και λέει τα δικά της.

Μια χαρά δραστηριότητα μου φαίνατι. Βοήθα το και με ερωτήσεις και βάλε και μια κρυφή κάμερα. Θα είναι απόλαυση.

Διαφημίσεις

• 2 months later...