Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

''το δωρο της παναγιας''!!!!

Recommended Posts

μια συγκινητικη ιστορια για να θυμομαστε οτι γινονται θαυματα οταν πιστευουμε κ προσευχομαστε!!!δεν ειμαστε μονοι,εχουμε τον θεο διπλα μας..!!!βουρκωσα οταν το διαβασα κ μου κοπηκε η ανασα!!!

http://gerontes.wordpress.com/2010/10/15/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82/

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Διαφημίσεις

πραγματικα σοκαριστικο!!!ετσι, για να μην ξεχναμε οτι αυτοσ που ζηταει καιπαρακαλαει το Θεο, λαμβανει κιολασ. συγκεκριμενα, την Παναγια την Πορταιτισσα η μητερα μου την εχει μεγαλη παρηγορια. εχουμε αντιγραφο τησ στο σπιτι και παντα μασ δινει δυναμη. ειδικα τωρα, που γυρισα και γω στο πατρικο με το μωρο ειναι μια μεγαλη αγκαλια.

rYWUp3.png?PFNMbDcb

έχω διαβάσει πάρα πολλές τέτοιες ιστορίες.... δυστυχώς όμως στις μερες μας κάτι τέτοια θεωρούνται γραφικά κ οπισθοδρομικά από πολλούς...

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

Αυτά είναι που με κάνουν να μη χάνω το κουράγιο και την πίστη μου. Να γιατί δεν πρέπει να βιαζόμαστε να κάνουμε εκτρώσεις. Ο Θεός είναι κοντά μας, δίπλα μας. Δεν φταίει Εκείνος αν εμείς έχουμε μάτια και αφτιά κλειστά και δεν Τον βλέπουμε και ακούμε. Με μια απλή προσευχή και πίστη συντελέστηκε το μεγαλύτερο θαύμα ζωής για το κοριτσάκι εκείνο και την οικογένειά του. Θέλουμε άραγε κι άλλο πιο μεγάλο παράδειγμα; Τι περισσότερο απ' αυτό θα μας πείσει;

Τελικά έχουν δίκιο οι πατέρες (ιερείς) που λένε ότι η πίστη μετακινεί και βουνά. Ποια άλλη απόδειξη θέλουμε;

1457745k8p286od3g.gif

Διαφημίσεις

συγκινηθηκα πολυ με το κειμενο,αλλα κ με σας που νιωσατε οπως κ γω οταν το διαβασατε!!δεν μπορεις να μην νιωσεις δεος κ ταπεινοτητα μπροστα σ'ενα τετοιο θαυμα!!!

αν θελετε διαβαστε κ αυτο!!ακρως συγκλονιστικο επισης!!:)

http://gerontes.wordpress.com/2010/10/13/%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B8%CE%B5%CF%8C-%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%82-dana/

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Ασχετως πιστης και θρησκειας καλα να ειναι το παιδακι που υπεφερε τοσο και οι γονεις τους για την δυναμη που εδειξαν........πολυ ομορφο......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

καθε φορα που συμβαινει κατι σοβαρο επικαλουμαι τη βοηθειά Του και παντα λεω οχι μονο τωρα, αλλα παντα πρεπει να Τον θυμόμαστε αλλά...:(

Αυτες οι ιστορίες ερχονται να μας χτυπησουν την πορτα της ψυχής μας και να μας πουν ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΞΕΧΝΑΣ??

Αυτά είναι που με κάνουν να μη χάνω το κουράγιο και την πίστη μου. Να γιατί δεν πρέπει να βιαζόμαστε να κάνουμε εκτρώσεις. Ο Θεός είναι κοντά μας, δίπλα μας. Δεν φταίει Εκείνος αν εμείς έχουμε μάτια και αφτιά κλειστά και δεν Τον βλέπουμε και ακούμε. Με μια απλή προσευχή και πίστη συντελέστηκε το μεγαλύτερο θαύμα ζωής για το κοριτσάκι εκείνο και την οικογένειά του. Θέλουμε άραγε κι άλλο πιο μεγάλο παράδειγμα; Τι περισσότερο απ' αυτό θα μας πείσει;

Τελικά έχουν δίκιο οι πατέρες (ιερείς) που λένε ότι η πίστη μετακινεί και βουνά. Ποια άλλη απόδειξη θέλουμε;

Ακριβώς όπως τα λες είναι. Ακριβώς!

Έχουμε και παράδειγμα στον κύκλο μας από παιδάκι 10 ετών που ήταν στο τελευταίο στάδιο της λευχαιμίας και σώθηκε από την πιστη και την προσευχή της οικογένειάς του. Κι εμένα ο δευτερος γιος μου γεννήθηκε με συγγενή καρδιοπάθεια και σήμερα χρονίζει κορίτσια...10800 γρ. και 82 πόντους...μια ζωγραφιά! Όσοι έχουν καρδιοπαθή παιδιά ξέρουν τι σημαίνουν αυτά τα νούμερα. Όλα δείχνουν ότι το ξεπέρασε από μόνος του, ούτε χειρουργεία, ούτε τίποτα! Όταν θα έχω χρόνο θα γράψω όλη την ιστορία μας σαν ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στους γονείς που ζούνε την ίδια αγωνία σήμερα.

Τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να αμφιβάλλω για την πίστη μας. Είναι ολοζώντανη και πάντοτε παρούσα, τις ώρες που έχουμε τη μεγαλύτερη ανάγκη και καμία δύναμη ανθρώπινη δεν μπορεί να μας προσφέρει βοήθεια, ελπίδα ή παρηγοριά.

Διαφημίσεις

Τα παιδάκια ο Θεός τα στέλνει...

Και τις όποιες αρρώστιες, δυσκολίες Εκείνος πάλι.

Δεν θα ήθελα να πιστεύω ότι ο Θεός θα επιλέξει ένα βρεφάκι να γεννηθεί άρρωστο ή μισοπεθαμένο μόνο και μόνο για να παρακαλέσουν οι γονείς του και να βάλουν και μέσο κάποιον ιερομόναχο για να τους το ξανακάνει ο Ίδιος καλά.

Και ότι όλα τα υπόλοιπα βρεφάκια που τελικά δεν επιβιώνουν, ανήκουν απλά σε γονείς που είναι άπιστοι ή όχι καλοί στις προσευχές.

Ο Θεός που πιστεύουμε είναι ο Θεός της Αγάπης. Τα υπόλοιπα είναι ανθρώπινες ερμηνείες, ο κάθε ένας από εμάς τα ερμηνεύει σύμφωνα με τον δικό του τρόπο σκέψης.

.....δε νομίζω τάκη....

Τα παιδάκια ο Θεός τα στέλνει...

Και τις όποιες αρρώστιες, δυσκολίες Εκείνος πάλι.

Δεν θα ήθελα να πιστεύω ότι ο Θεός θα επιλέξει ένα βρεφάκι να γεννηθεί άρρωστο ή μισοπεθαμένο μόνο και μόνο για να παρακαλέσουν οι γονείς του και να βάλουν και μέσο κάποιον ιερομόναχο για να τους το ξανακάνει ο Ίδιος καλά.

Και ότι όλα τα υπόλοιπα βρεφάκια που τελικά δεν επιβιώνουν, ανήκουν απλά σε γονείς που είναι άπιστοι ή όχι καλοί στις προσευχές.

Ο Θεός που πιστεύουμε είναι ο Θεός της Αγάπης. Τα υπόλοιπα είναι ανθρώπινες ερμηνείες, ο κάθε ένας από εμάς τα ερμηνεύει σύμφωνα με τον δικό του τρόπο σκέψης.

marandnik φυσικα δεν σημαινει οτι ειναι απιστοι οι γονεις που τα παιδια τους δεν καταφερνουν να επιβιωσουν!ειναι θελημα θεου το οτιδηποτε συμβει,ειτε επιζησει ειτε οχι!

επισης δεν πιστευω οτι ο ιερομοναχος ηταν ενα ''μεσον''!διαφωνω!ζητησαν απ'τον ιερομοναχο να προσευχηθει κ κεινος για το μωρακι τους!οπως γινεται κ οταν καποιος πεθαινει κ επικοινωνουμε με καποια μονη κ ζηταμε απο καποιον ιερεα να μνημονευει τον αποθανοντα στην λειτουργια και να προσευχεται γι'αυτον!!η' παιρνουμε τον πνευματικο μας να προσευχηθει σε μια δυσκολη κατασταση της υγεια μας!!δεν βλεπω κατι περιεργο σ'αυτο!!

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

καθε φορα που συμβαινει κατι σοβαρο επικαλουμαι τη βοηθειά Του και παντα λεω οχι μονο τωρα, αλλα παντα πρεπει να Τον θυμόμαστε αλλά...:(

Αυτες οι ιστορίες ερχονται να μας χτυπησουν την πορτα της ψυχής μας και να μας πουν ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΞΕΧΝΑΣ??

κ γω ετσι κανω λενα μου!μεσα στην καθημερινοτητα,μεσα στο αγχος κ την αγωνια μεσα στην ημερα,δυστυχως Τον ξεχναω...κ οταν ερθουν δυσκολα ζηταω την βοηθεια του!κ ειναι τοσο καλος ο ουρανιος πατερας μας που ακομα κ μετα απο ενα διαστημα που τον ξεχασαμε ,οταν τον επικαλεστουμε εχει ανοιχτη την αγκαλια του να μας δεχτει κ παλι!!αυτο ακριβως που λεμε θεος αγαπης!!ενας Πατερας που μας δεχεται ακομα κ αν πεσουμε,ακομα κ αν οπισθιδρομησουμε,ακομα κ αν απομακρυνθουμε,ακομα κ αν τον αγνοησουμε για λιγο,ακομα κ αν πεσουμε σε λαθη...ειναι παντα εδω παρων!!!

δεν φευγει ο θεος απο εμας,αλλα εμεις απ'τον θεο!

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

marandnik φυσικα δεν σημαινει οτι ειναι απιστοι οι γονεις που τα παιδια τους δεν καταφερνουν να επιβιωσουν!ειναι θελημα θεου το οτιδηποτε συμβει' date='ειτε επιζησει ειτε οχι!

επισης δεν πιστευω οτι ο ιερομοναχος ηταν ενα ''μεσον''!διαφωνω!ζητησαν απ'τον ιερομοναχο να προσευχηθει κ κεινος για το μωρακι τους!οπως γινεται κ οταν καποιος πεθαινει κ επικοινωνουμε με καποια μονη κ ζηταμε απο καποιον ιερεα να μνημονευει τον αποθανοντα στην λειτουργια και να προσευχεται γι'αυτον!!η' παιρνουμε τον πνευματικο μας να προσευχηθει σε μια δυσκολη κατασταση της υγεια μας!!δεν βλεπω κατι περιεργο σ'αυτο!![/quote']

Το ανέφερα ως "μέσον" γιατί στο τέλος το θαύμα αποδόθηκε στη δική του παρέμβαση και όχι στην προσευχή των γονιών.

Δεν μου άρεσε γενικότερα ούτε αυτό ως προσέγγιση.

Δεν νομίζω ότι αυτό το νόημα της θρησκείας μας. Ή ότι αυτά μας δίδαξε ο Χριστός, με τον ερχομό του στη γη.

Αλλά όπως σου είπα, κάθε ένας από εμάς ερμηνεύει τα πράγματα σύμφωνα με τον δικό του τρόπο σκέψης.

.....δε νομίζω τάκη....

Το ανέφερα ως "μέσον" γιατί στο τέλος το θαύμα αποδόθηκε στη δική του παρέμβαση και όχι στην προσευχή των γονιών.

Δεν μου άρεσε γενικότερα ούτε αυτό ως προσέγγιση.

Δεν νομίζω ότι αυτό το νόημα της θρησκείας μας. Ή ότι αυτά μας δίδαξε ο Χριστός, με τον ερχομό του στη γη.

Αλλά όπως σου είπα, κάθε ένας από εμάς ερμηνεύει τα πράγματα σύμφωνα με τον δικό του τρόπο σκέψης.

ναι ακουστηκε καπως αυτη η φραση,αλλα κ γω ετσι θα λεγα π.χ.:''να ναι καλα ο ιερεας που προσευχηθηκε για μας''!!καπως ετσι!!εισακουσθηκαν κ οι προσευχες των γονιων,αλλα κ του ιερομοναχου!!

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Διαφημίσεις

Αγγελίνα#2 εύχομαι να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα καρδιοπάθειας το μικρό σας αγγελουδάκι και να γίνει σύντομα μια μακρινή ανάμνηση για όλους σας.

1457745k8p286od3g.gif

Ακριβώς όπως τα λες είναι. Ακριβώς!

Έχουμε και παράδειγμα στον κύκλο μας από παιδάκι 10 ετών που ήταν στο τελευταίο στάδιο της λευχαιμίας και σώθηκε από την πιστη και την προσευχή της οικογένειάς του. Κι εμένα ο δευτερος γιος μου γεννήθηκε με συγγενή καρδιοπάθεια και σήμερα χρονίζει κορίτσια...10800 γρ. και 82 πόντους...μια ζωγραφιά! Όσοι έχουν καρδιοπαθή παιδιά ξέρουν τι σημαίνουν αυτά τα νούμερα. Όλα δείχνουν ότι το ξεπέρασε από μόνος του, ούτε χειρουργεία, ούτε τίποτα! Όταν θα έχω χρόνο θα γράψω όλη την ιστορία μας σαν ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στους γονείς που ζούνε την ίδια αγωνία σήμερα.

Τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να αμφιβάλλω για την πίστη μας. Είναι ολοζώντανη και πάντοτε παρούσα, τις ώρες που έχουμε τη μεγαλύτερη ανάγκη και καμία δύναμη ανθρώπινη δεν μπορεί να μας προσφέρει βοήθεια, ελπίδα ή παρηγοριά.

Να ειναι καλα το νινακι σου παντα και να το ξεπερασει σου ευχομαι ολοψυχα......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια. Να είσαστε παντα καλά κι εσείς και τα παιδάκια σας. Ευτυχώς το παιδί πάει τόσο (ανέλπιστα) καλά, που πλέον το σσκέφτομαι μόνο όταν έχουμε ραντεβού στον παιδοκαρδιολόγο (2 φορές το χρόνο).

Πραγματικα συγκλονιστικες ιστοριες....που συμβαινουν καθημερινα γυρω μας και μας διχνουν την δυναμη της ψυχης και της πιστης στην ζωη και στον θεο....οπως στην περιοχη που μενω γεννηθηκαν διδυμα στην 26 εβδομαδα και οι γιατροι δεν εδιναν καμμια πιθανοτητα επιβιωσης 500 γρμ το καθενα και σχεδων ασχηματιστα τα οργανα του κεφαλιου(ματακια,αυτακια....)και μια μανα να παιρνει καθε πρωι τηλ στο Ιπποκρατειο για να ρωτησει αν παιδακια της ...αντεξαν την νυχτα που περασε.....και σημερα μμετα απο 6 χρονια τα παιδακια ειναι φυσιολογικοτατα και πρωτοι μαθητες στο σχολειο και διεψευσαν τις προβλεψεις των γιατρων πως εαν επιζησουν θα ειναι ή τυφλα ή παραλαπληγικα ή νοητικα αρρωστα.....

Μονιζω πως μερικες φορες η επιστημη ειναι πολυ μικρη μπροστα στην θεληση για ζωη και στην πιστη προς το θεο.....