Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΠΡΑΝΑ ΓΑΤΑΣ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

Recommended Posts

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΡΟΜΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΩΣ Η ΓΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΑ ΜΟΥ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ?ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΡΙΞΩ ΘΕΙΑΦΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΕΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ?

Διαφημίσεις

οντος με το θειαφι δεν πλησιαζουν τα ζωα ακομη και τα φιδια αλλα να ξερεις καταστρεφετε καπως το οικολογικο συστημα.ενας απλος τροπος ειναι να παρεις πλαστικο διχτυ αυτο που βαζουμε περιμετρικα στο μπακλονι για τα παιδια και να το κοψεις-βαλεις σαν καπακι πανω στις γλαστρες δοκιμασμενο.δεν μπορει να σκαψει η γατα και δεν κανει τα κακακια της εκει.

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

οντος με το θειαφι δεν πλησιαζουν τα ζωα ακομη και τα φιδια αλλα να ξερεις καταστρεφετε καπως το οικολογικο συστημα.ενας απλος τροπος ειναι να παρεις πλαστικο διχτυ αυτο που βαζουμε περιμετρικα στο μπακλονι για τα παιδια και να το κοψεις-βαλεις σαν καπακι πανω στις γλαστρες δοκιμασμενο.δεν μπορει να σκαψει η γατα και δεν κανει τα κακακια της εκει.

ΚΟΥΦΕΤΑΚΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ. ΤΟ ΔΙΧΤΑΚΙ ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΑ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

tptκοπελα μου αλλα αυτο με τα ξυλακια σουβλακια ολα τα λεφτα πως το σκεφτηκες ρε φιλεναδα?το σκεφτομαι και γελαω,γατα μπαρμπεκιου,πηδα γατα στην γλαστρα καμακωνετε και ετοιμη για ψησιμο:lol:

Διαφημίσεις

Είναι κλασσική μέθοδος αντιμετώπισης γατιών αυτή με τα σουβλάκια ;) Δεν μπορούν να σκάψουν και άρα δεν πάνε καθόλου εκεί ;)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Είναι κλασσική μέθοδος αντιμετώπισης γατιών αυτή με τα σουβλάκια ;) Δεν μπορούν να σκάψουν και άρα δεν πάνε καθόλου εκεί ;)

Είναι πολύ επικίνδυνο για τα μικρά γατάκια που καρφώνουν τα ποδαράκια τους και βγάζουν μάτια. Εχει συμβεί. Καλύτερα διχτάκι...

it's never too late to start all over again

οχι ρε κοριτσια ουτε που μπορουσα πραγματικα και σοβαρα τωρα να το σκεφτω.φυσικα ειναι επικινδυνο.ή μερικοι που βαζουν σπασμενα μπουκαλια στους τοιχους για τα περιστερια.εκληματα μεγαλα,στην τελικη εμεις καναμε σπιτι στα σπιτια των ζωων

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Εγώ τώρα το είδα αυτό... αλλά να δώσω κι εγώ μια λύση...Να βάζετε όμορφες στρογγυλές πέτρες πάνω απο το χώμα, ξέρετε αυτές τις άσπρες. Και πολύ όμορφα θα δείχνουν και δεν θα σκάβει η γάτα αν είναι λίγο μεγαλούτσικες οι πέτρες.