Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πολιτιστικό Πάρκο "Χρυσαλίς"

Recommended Posts

Σας δίνω εδώ την ιστοσελίδα του πολιτιστικού πάρκου "Χρυσαλίς". Είναι για ηλικίες 2,5 και πάνω. Είναι πολύ καλή πρόταση για κυριακάτικη βόλτα, μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας εκεί και τα πιτσιρίκια σας να γνωρίσουν από κοντά παλιά "ξεχασμένα" επαγγέλματα.

http://www.xrysalida.gr/

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

πολύ καλή ιδέα,όντως!εγώ προτείνω και το αττικο άλσος,είχα κάνει εκεί και την δεξίωση για την βάπτισης της κόρης μου..πολύ μεγάλος χώρος με ζωολογικό κήπο μέσα και παιδότοπο!τελειο για τις ανοιξιάτικες ειδικά μέρες!

• 3 months later...

Εμάς έχουν πάει με το νήπιο στο "Χρυσαλίς". Πήγανε πριν ένα μήνα και κάνανε τρύγο, και την άλλη εβδομάδα θα πάνε να μαζέψουνε ελιές και να κάνουν λάδι :shock:

Ρε λες να ψάχνουν για σκλάβους;;; :lol:

Σας δίνω εδώ την ιστοσελίδα του πολιτιστικού πάρκου "Χρυσαλίς". Είναι για ηλικίες 2,5 και πάνω. Είναι πολύ καλή πρόταση για κυριακάτικη βόλτα, μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας εκεί και τα πιτσιρίκια σας να γνωρίσουν από κοντά παλιά "ξεχασμένα" επαγγέλματα.

και για να μην έχουμε ιστορίες... ΟΧΙ δεν είναι δικό μου!! γμτ!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Εμεις θα παμε αρχες Δεκεμβριου με το νηπιο

να δουμε κατι σχετικα με τις ελιες...εργαστηρι ελιας ή

κατι τετοιο ααα το βρηκα "στου λιοτριβιου της μυρωδιες"

αυτο. Ειναι οντως τοσο ωραια?

• 3 weeks later...

θα μπορουσε να ειναι υπεροχο αλλα...

ΟΚ κανεις τη βολτα σου βλεπεις τα διαφορα, εχει πολυ ομορφο χωρο, μουσικουλα, λιμνουλα, καναρινακια, και ...αυτα, μηχανηματα καφε και καθεσαι, τιποτα αλλο. Ετσι και το ειχανε και κατι πιο απογευματινο με ενα παγωτακι για το καλοκαιρι που πηγα θα ηταν τελειο.

Αν πας βεβαι πιο οργανωμενα με το δικο σου πανερακι , κατι σαν πικνικ, μαλλον θα ειναι τελεια. Εχω εξοχικο εκει κοντα, και πραγματικα θα ηθελα να ειναι λιγο πιο ανεβασμενο , για να ειχα να πηγαινω καπου με τα διδυμα

kKZUp2.png

• 10 months later...
πολύ καλή ιδέα,όντως!εγώ προτείνω και το αττικο άλσος,είχα κάνει εκεί και την δεξίωση για την βάπτισης της κόρης μου..πολύ μεγάλος χώρος με ζωολογικό κήπο μέσα και παιδότοπο!τελειο για τις ανοιξιάτικες ειδικά μέρες!

Kelly26, Γεια σου!

Λιγο - πολυ μαλλον - καθυστερημενα θα σε ρωτησω για τα βαφτισια της κορης σου που εκανες στο αττικο παρκο! πηγαμε χτες και ενθουσιαστηκαμε! μπορεις να μου πεις καποια πραγματα οπως π.χ. σε ποιο χωρο εγινε η δεξιωση, τιμες, αν συνεργαζονται με καποιο συγκεκριμενο catering κτλ? σε ευχαριστω εκ των προτερων!

καλώς τη μαίρη. ξαναγυρίσες; καλώς όρισες! ολα καλά; τα αγόρια σου;

age.png

ο μικρος μου θα παει με το σταθμο αυτη την εβδομαδα εχουν παει αλλες δυο φορες και εχει γυρισει ενθουσιασμενος! εχω περιεργεια να παω και εγω μια κυριακη βολτα μαζι του να δω το χωρο λενε πως ειναι πολυ ομορφα ...

Διαφημίσεις