Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εντυπώσεις απο Mothercare Outlet Καλλιθέα?

Recommended Posts

Ζεις εκτός Ελλάδας; Γιατί ούτε το Μothercare αλλά ούτε και το Marks & Spencer στέλνουν στην Ελλάδα. Άρα από που να τα προμηθευτούμε με αυτές τις τιμές; Κινούμαστε με τα δεδομένα που έχουμε!..

ζω εντος ελλαδας!! αθηνα συγκεκριμενα. το ξερω οτι το mothercare δε στελνει ελλαδα, το marks and spencer νομιζω πως ακομη στελνει. εννοειται οτι κι εγω δεν κανω διημερα ταξιδια για ψωνια στην αγγλια... απο ελλαδα ψωνιζω. οπως εγραψα και παραπανω δεν εξεταζω το θεμα της αποστολης, αλλα το ποσο θυμωνω που πρεπει να πω και ευχαριστω απο πανω για την εκπτωση που... μας κανουν τη χαρη να μας κανουν.

Διαφημίσεις

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ζω εντος ελλαδας!! αθηνα συγκεκριμενα. το ξερω οτι το mothercare δε στελνει ελλαδα, το marks and spencer νομιζω πως ακομη στελνει. εννοειται οτι κι εγω δεν κανω διημερα ταξιδια για ψωνια στην αγγλια... απο ελλαδα ψωνιζω. οπως εγραψα και παραπανω δεν εξεταζω το θεμα της αποστολης, αλλα το ποσο θυμωνω που πρεπει να πω και ευχαριστω απο πανω για την εκπτωση που... μας κανουν τη χαρη να μας κανουν.

Το Marks & Spencer δεν στέλνει στην Ελλάδα. Όλοι μας θυμώνουμε που πρέπει να πληρωνουμε το οτιδήποτε διπλά και τριπλά, όμως όταν φτάσει η ώρα που θα πρέπει να αγοράσω στο παιδί μου ρούχα γιατί δεν έχει για τον χειμώνα συγκρίνω τα δεδομένα που παίζουν στην χώρα μου και επιλέγω το οικονομικότερο!!!

Λοιπόν πήγα σήμερα!

Από ρούχα έχει αρκετά πράγματα. Τα νούμερα είναι σπασμένα αλλά γενικά βρίσκεις.

Εσωρουχάκια έχει μάλλον λίγα.

Έχει και κάποια έπιπλα και καρότσια - καθισματάκια αλλά δεν τα κοιταξα.

Πάντως πήρα 2 μπλούζες + 2 παντελόνια φόρμας για το γιο μου και

2 μπλουζες + 2 ζακέτες + 2 παντελόνια για την κόρη μου και πλήρωσα σύνολο 93?

KbCJp2.pngEYukp3.png

Καλησπέρα

Από ότι είδα έγινε Outlet το Mothercare στην Καλλιθέα (κοντά στη Σιβιτανίδειο) που έχει και ELC. Το έχει επισκεφθεί κάποια από εσάς? Εχει πραγμάτα? Ενδιαφέρομαι κυρίως για πιτζάμες, φανελάκια, κάλτσες κλπ.

Νομίζω υπάρχει και άλλο Outlet στο Παγκράτι (Υμητού 98). Μήπως εκεί έχετε πάει?

Ευχαριστώ

Το Mothercare στην Υμηττού το είχα επισκεφθεί παλιότερα απλά για να χαζέψω. Σήμερα που πήγα γιατί θέλω σιγά σιγά να ψωνίζω, ανακάλυψα οτι πλέον δεν λειτουργεί σαν outlet αλλά σαν κανονικό κατάστημα της Μothercare :(

RNcFp3.png

DBP9p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας και από εμένα! Γνωρίζει κάποια κοπέλα να μου πει, η οποία να έχει ψωνίζει από το mothercare Αγγλίας, αν στέλνουν ακόμα Ελλάδα, αν γενικότερα αξίζει να μπεις σε όλο αυτό και πόσο περίπου είναι τα μεταφορικά. Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα σας και από εμένα! Γνωρίζει κάποια κοπέλα να μου πει, η οποία να έχει ψωνίζει από το mothercare Αγγλίας, αν στέλνουν ακόμα Ελλάδα, αν γενικότερα αξίζει να μπεις σε όλο αυτό και πόσο περίπου είναι τα μεταφορικά. Ευχαριστώ πολύ!

δεν στελνουν Ελλαδα,πλεον μονο Αγγλια!

Διαφημίσεις

• 2 months later...
Λοιπόν,η δουλειά μου είναι ακριβώς δίπλα στο Mothercare Outlet οπότε πηγαίνω αρκετά συχνά....

Έχει πολλά ρούχα για αγοράκια και κοριτσάκια όλων των ηλικιών. Επίσης έχει φορμάκια, πυζαμάκια, καλτσάκια κτλ. Δεν έχει όμως καθόλου εσώρουχα παιδικά.

Ρούχα εγκυμοσύνης έχει, αλλά νομίζω όχι μεγάλη ποικιλία.

Τα παιχνίδια ELC είναι πολύ λίγα, και οχι και σε πολύ καλή κατάσταση.

Τέλος, για όποια ενδιαφέρεται έχει αρκετά έπιπλα, διακοσμητικά και καρακλάκια αυτοκινήτου/καρότσια σε πολύ καλές τιμές.

Ελπίζω να βοήθησα!

Συναδελφισσα!!!

και εγω θα συμφωνησω.

Εχει οντως καλες τιμες, εγω εχω ψωνισει αρκετες φορες, εχω παρει κ καροτσακι περιπατου με 30ε το οποιο εχει βγει καλο!!

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Πήγα κι εγώ στο mothercare στον ταυρο για ρούχα εγκυμοσύνης αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία! Κλάψ! Και είναι λίγο εκτος μόδας.. Μόνο κάτι φορμούλες για μεσα στο σπίτι βρήκα αλλά δεν είχε νούμερο. Τελικά βολευτηκα με τα H&M. Πήρα ωραίες μπλουζίτσες με 5-10€ και ένα παντελόνι βελουτέ με 10€ (τα είχε σε προσφορά). Το σάββατο με τις εκπτώσεις θα ξαναπάω! χι,χι!

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Διαφημίσεις

• 10 months later...
Το Marks & Spencer δεν στέλνει στην Ελλάδα. Όλοι μας θυμώνουμε που πρέπει να πληρωνουμε το οτιδήποτε διπλά και τριπλά, όμως όταν φτάσει η ώρα που θα πρέπει να αγοράσω στο παιδί μου ρούχα γιατί δεν έχει για τον χειμώνα συγκρίνω τα δεδομένα που παίζουν στην χώρα μου και επιλέγω το οικονομικότερο!!!

Είναι σίγουρο ότι το συγκεκριμένο δεν στέλνει Ελλάδα; http://www.marksandspencer.com/International-Delivery/b/183243031

Επειδή είναι πιο παλιό το συγκεκριμένο μην αν κάποιος ξέρει ας βοηθήσει.

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Χ... το outlet, στο mall σήμερα το mothercare είχε από 50-70% εκπτώσεις. Τα ρούχα ήταν στο 70% και οι πυτζάμες στο 50% παπούτσια κάπου ανάμεσα. Για φορμάκια-εσωρουχάκια δεν ξέρω.

• 7 months later...

κορίτσια το κατάστημα next στέλνει στην Ελλαδα δωρεάν προς το παρόν, ρουχάκια και είναι πολύ οικονομικά! βάζω τον σύνδεσμο.

http://search.nextdirect.com/shop/gatt2/11/gatt2/6/gatt1/1/cat/492/0?curr=EUR&country=gr〈=en&nxti=0&nxtv=000#LID=01_02_04_02_07

Εγώ πήγα και τα είδα απο κοντά στο εμπορικό κέντρο δίπλα από το ικέα στον κηφισσό, οι τιμές βέβαια δεν ήταν ίδιες, ήταν πιο ακριβό το κατάστημα εδώ, αλλά η ποιότητα και τα σχέδια ήταν πολύ ωραία!

[JUMPTO=Όλα είναι ατμός...][/JUMPTO]

• 2 years later...
ναι εχει οχι μεγαλη ποικιλια βεβαια αλλα εχει

το λεω για τη σεζον καθως ειχα κανει παραγγελια απο Αγγλια το περασμενο χειμωνα

και εχουμε φορεσει τα πιο πολλα σχεδια οποτε δεν ηθελα να τα ξαναπαρω και φετος

Καλησπερα. Γνωριζω οτι εχουν περασει καποια χρονια αλλα θα ηθελα να μαθω πως ειχατε κανει την παραγγελεια απο την Αγγλικα γιατι προσπαθω αλλα δεν μου δεχεται τον ταχυδρομικο κωδικα. θα μπορουσατε να με βοηθησετε;; ευχαριστω

Καλησπερα. Γνωριζω οτι εχουν περασει καποια χρονια αλλα θα ηθελα να μαθω πως ειχατε κανει την παραγγελεια απο την Αγγλικα γιατι προσπαθω αλλα δεν μου δεχεται τον ταχυδρομικο κωδικα. θα μπορουσατε να με βοηθησετε;; ευχαριστω

απ οσο ξερω δεν στελνουν πλεον Ελλαδα.ειχα προσπαθησει και εγω περισυ αλλα απ οτι ειδα εχουν σταματησει