Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ζήλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!

no doubt

Recommended Posts

Ποιος νομίζετε ότι ζηλεύει περισσότερο μέσα στη σχέση ή το γάμο; Οι γυναίκες ή οι άνδρες;

Εγώ πιστεύω ότι πιο πολύ ζηλεύουν οι άνδρες αλλά περισσότερο το δείχνουν οι γυναίκες.

Εγώ πάντως ανήκω στην κατηγορία της απάθειας. Δεν ζηλεύω. Γιατί να ζηλέψω; Έχω εμπιστοσύνη στον άνδρα μου.

Εκείνος όμως το εκλαμβάνει σαν έλλειψη ενδιαφέροντος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 103
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραίο θέμα!!!!!!

για μένα, μπορεί να είναι και θέμα χαρακτήρα.....

σε άλλα ζευγάρια ζηλεύουν οι άντρες και σε άλλα οι γυναίκες....

ίσως η έλλειψη αυτοεκτίμησης να φταίει, ίσως η σιγουριά που μας λείπει....

Καμιά φορά και ο-η σύντροφό σου σε κάνει να χάνεις την αυτοεκτίμησή σου.

Νομίζω όμως ότι όταν ο σύντροφός σου το κάνει αυτό φορτώνει απλά τα κόμπλεξ του επάνω σου.

Εγώ πάλι πιστεύω πως δεν είναι οι γυναίκες περισσότερο ζηλιάρες απλώς το εξωτερικεύουν συχνότερα και περισσότερο. Είναι κι αυτό το EQ που το έχουμε ανεπτυγμένο και μας ταλαιπωρεί το IQ μας :lol:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Μήπως οι γυναίκες δίνουν και περισσότερα δικαιώματα;

Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου στα 20 να ντύνομαι ελαφρώς προκλητικά για να με κοιτάνε οι άνδρες και να ζηλεύει ο φίλος μου.

Μάλλον το έκανα για να επιβεβαιώσω ότι θα ξέρει πώς είναι τυχερός που με έχει. χαχαχααα

Διαφημίσεις

Καμιά φορά και ο-η σύντροφό σου σε κάνει να χάνεις την αυτοεκτίμησή σου.

Νομίζω όμως ότι όταν ο σύντροφός σου το κάνει αυτό φορτώνει απλά τα κόμπλεξ του επάνω σου.

ναι κι αυτό γίνεται....

συμφωνώ.....

το θέμα είναι, όταν γίνεται αντί να σε παίρνει από κάτω να πεισμώνεις και να γίνεσαι καλύτερη -ος..........

πιστευω περισσοτερο οι γυναικες ζηλευουν παρα οι αντρες...παντως εγω ζηλευω πολυ περισσοτερο απο τον αντρα μου...;)

line_line_b_beg_16_time_1027224000_text_f4ef20e3e9f9f4e1eae920eceff520e5e9ede1e9.gif

Η Δημοκρατία άργησε μια μέρα

ναι κι αυτό γίνεται....

συμφωνώ.....

το θέμα είναι, όταν γίνεται αντί να σε παίρνει από κάτω να πεισμώνεις και να γίνεσαι καλύτερη -ος..........

Τί εννοείς καλύτερη; Εμφανισιακά;

Εμένα πάντως αν μου πει πώς είσαι έτσι πχ πάχυνες τότε θέλω να φάω κι άλλο.

Τί εννοείς καλύτερη; Εμφανισιακά;

Εμένα πάντως αν μου πει πώς είσαι έτσι πχ πάχυνες τότε θέλω να φάω κι άλλο.

χα χα χα........

όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και σε κάποια θέματα συμποεριφοράς....

έστω και επίτειδες... έτσι για να του τη πεις......... ;)

Διαφημίσεις

χα χα χα........

όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και σε κάποια θέματα συμποεριφοράς....

έστω και επίτειδες... έτσι για να του τη πεις......... ;)

Δεν καταλαβαίνω. Πες ένα παράδειγμα.

μου θυμίζεις τη διαφορά EQ με IQ;;;;;;;;;

Συναισθηματική νοημοσύνη vs Λογικής ;)

(Λορέτα Ποντικίνα)

Δεν καταλαβαίνω. Πες ένα παράδειγμα.

να ρε παιδί μου....

όταν ο άλλος σου τι λέει για κάτι που κάνεις.... πχ για το τρόπο που ντύνεσαι... εσύ τι θα κανεις;;; θα το αλλάξεις για να πας με τα νερά του;;; ή θα κάνεις το ανάποδο αλλά με το "γάντι" που λέμε;;;

εγώ πάντα το έκανα επίτειδες κι έκανα το ανάποδο, αλλά χύμα.... τώρα τελευταία όμως το κάνω με τέτοιο τρόπο στη συμπεριφορά μου που και τον τσιτώνω και δε μπορεί να μου πει τίποτα.....

κατάλαβες;;;

Πώς το καταφέρνεις αυτό; Για πες τον τρόπο μπας και το κάνουμε κι εμείς;

Πάντως ο δικός μου με 3 παιδιά και δεν ξέρω πώς καταφέρνει να με ζηλεύει.

Μη φανταστείτε βέβαια αρρωστημένα πράγματα.

Διαφημίσεις

Πώς το καταφέρνεις αυτό; Για πες τον τρόπο μπας και το κάνουμε κι εμείς;

Πάντως ο δικός μου με 3 παιδιά και δεν ξέρω πώς καταφέρνει να με ζηλεύει.

Μη φανταστείτε βέβαια αρρωστημένα πράγματα.

και δε χαίρεσαι;;;;

αγάπη μου κι ο άγιος φοβέρα θέλει... πόσο μαλλον ο άντρας.... καλό είναι να σε ζηλεύει, (σε λογικά πλαίσια έτσι;) για να το κρατάς στη τσίτα.... να ανανεώνεται ο έρωτας.... πως το λένε... να 'χει κάτι να "φοβάται"....

κι εγώ μη νομίζεις πως είμαι ειδικός.... αλλά το παλεύω....

όταν με φτάνει στα όρια μου, αντί να θυμώσω να φωνάξω κτλ... λέω από μέσα μου "θα σε φτιάξω".... ψάχνω το τρόπο και του κάνω τη ζωή λιιιιιιιιιγο δύσκολη.... χωρίς καυγάδες.... κυριλέ..... με το γάντι.....

και δε χαίρεσαι;;;;

αγάπη μου κι ο άγιος φοβέρα θέλει... πόσο μαλλον ο άντρας.... καλό είναι να σε ζηλεύει, (σε λογικά πλαίσια έτσι;) για να το κρατάς στη τσίτα.... να ανανεώνεται ο έρωτας.... πως το λένε... να 'χει κάτι να "φοβάται"....

κι εγώ μη νομίζεις πως είμαι ειδικός.... αλλά το παλεύω....

όταν με φτάνει στα όρια μου, αντί να θυμώσω να φωνάξω κτλ... λέω από μέσα μου "θα σε φτιάξω".... ψάχνω το τρόπο και του κάνω τη ζωή λιιιιιιιιιγο δύσκολη.... χωρίς καυγάδες.... κυριλέ..... με το γάντι.....

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!!!!ειμαι της ιδιας αποψης.................ομως ο δικος μου δεν το εξωτερικευει,μεχρι που σκαει εμενα στο τελος!!!:lol:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/wzkxp3.png[/IMG][/URL][URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lbym.lilypie.com/Y21Rp3.png[/IMG][/URL]

Σα δε ντρέπεστε!;)

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!!!!ειμαι της ιδιας αποψης.................ομως ο δικος μου δεν το εξωτερικευει,μεχρι που σκαει εμενα στο τελος!!!:lol:

κι εμένα με σκάει.........

αλλά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως τέρμα οι "παρανοιες".... κι έχω αποκτήσει κι εγώ γαιδουρινή υπομονή!!!!!!!!!!!!!!

εγώ ζηλεύω και το δείχνω. χτυπιέμαι και το λέω.

αυτό που μου τη δίνει είναι ότι το χαίρεται, γελάει αυτάρεσκα και με πειράζει, με λέει κουταβάκι. γκρρρρρρρρρρρρρρρρ!

ενώ όταν ζηλεύει εκείνος, βράζει, αλλά δεν λέει κιχ! το μάτι του γυαλίζει, κάτι σαν Κεμάλ.., αλλά κουβέντα.

έχω καταλήξει, ότι το να ζηλεύεις τον άνθρωπό σου, μιλάω για νορμάλ καταστάσεις, είναι φυσιολογικό. άλλωστε τον άνθρωπό σου τον θέλεις σε αποκλειστικότητα.

να ανήκει ερωτικά μόνο σε εσένα, το σώμα του, το βλέμμα του να λιώνει μόνο στη δική σου θέα, να λαχταράει να ακούσει τη δική σου φωνή.

ζηλεύω όχι από ανασφάλεια, αλλά από διεκδίκηση, που δεν σταματάει ποτέ. όσο σωστός κι αν είναι απέναντί μου, έχω τις κεραίες μου τεντωμένες.

αν κάποια απλώσει το κουλό της στον αγαπούλη μου...θα της το ξεράνω. και μετά θα τον φάω ζωντανό.

αυτά από μια ψύχραιμη, λογική γυναίκα 34 χρόνων παρά 10 μέρες!

αυτά από μια ψύχραιμη, λογική γυναίκα 34 χρόνων παρά 10 μέρες!

μουχαχαχαχαχα :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)

άστα να πάνε! γίνομαι ρόμπα ξεκούμπωτη και το απολαμβάνει ο μπόμπος!

όταν όμως ανεβάζει εκείνος πίεση... άχνα. μόνο από τα μάτια τον καταλαβαίνω. γκρίζος λύκος!

Ο άντρας μου προσπαθεί να με κάνει να ζηλέψω και καταλήγουμε να γίνεται εκείνος τούρμπο!!!

- Είναι μια ωραία γκόμενα στη δουλειά και θα της την πέσω.

- Με το καλό.

Κάπως έτσι συνεχίζει η κουβέντα με εμένα... να του δίνω συμβουλές για το πως θα την πέσει στην εκάστοτε που μου λέει.

Το αποτέλεσμα:

- Αμάν, δε ζηλεύεις εσύ; Θα έπρεπε να μου λες τα αντίθετα!!! (ποιος τσαντίστηκε, για μαντέψτε;;;):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έταιρο αποτέλεσμα:

- Μην ανησυχείς, θα πάω εγώ να της πω ότι θέλεις να βγείτε (δουλεύουμε μαζί με τον άντρα μου)

- Μη... όχι... (κρύος ιδρώτας, ένας φόβος να το πω... μία ανησυχία... έτσι, για να δούμε ποιος δεν κοιμάται τα βράδια).:lol::lol::lol::lol:

Δεν το κάνω γιατί δεν με νοιάζει καθόλου. Οι βασικοί λόγοι είναι δύο:

- Όταν λες του άλλου "πήγαινε και τι με νοιάζει" χάνει τη μαγεία του το "ενοχικό", το "παράνομο" κλπ.

- Εάν θέλει να το κάνει θα το κάνει ο κόσμος να χαλάσει. Γιατί να χαλιέμαι κι εγώ;;; Έχω τα δικά μου προβλήματα!!

Το αν ο άντρας μου ζηλεύει:

- Εάν βγεις με κανέναν πρώην σου για καφέ (το πιθανολόγησα) να μην μου το πεις ποτέ. Να μου πεις ότι βγήκες με τη φίλη σου...

Άμα συνεχίσω τα παραδείγματα... πάει η σελίδα... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Εγώ πάλι πιστεύω πως δεν είναι οι γυναίκες περισσότερο ζηλιάρες απλώς το εξωτερικεύουν συχνότερα και περισσότερο. Είναι κι αυτό το EQ που το έχουμε ανεπτυγμένο και μας ταλαιπωρεί το IQ μας :lol:

Από το στόμα μου το πήρες. Αυτό ακριβώς φταίει! :P

This is a man's world

Ο άντρας μου προσπαθεί να με κάνει να ζηλέψω και καταλήγουμε να γίνεται εκείνος τούρμπο!!!

- Είναι μια ωραία γκόμενα στη δουλειά και θα της την πέσω.

- Με το καλό.

Κάπως έτσι συνεχίζει η κουβέντα με εμένα... να του δίνω συμβουλές για το πως θα την πέσει στην εκάστοτε που μου λέει.

Το αποτέλεσμα:

- Αμάν, δε ζηλεύεις εσύ; Θα έπρεπε να μου λες τα αντίθετα!!! (ποιος τσαντίστηκε, για μαντέψτε;;;):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έταιρο αποτέλεσμα:

- Μην ανησυχείς, θα πάω εγώ να της πω ότι θέλεις να βγείτε (δουλεύουμε μαζί με τον άντρα μου)

- Μη... όχι... (κρύος ιδρώτας, ένας φόβος να το πω... μία ανησυχία... έτσι, για να δούμε ποιος δεν κοιμάται τα βράδια).:lol::lol::lol::lol:

Δεν το κάνω γιατί δεν με νοιάζει καθόλου. Οι βασικοί λόγοι είναι δύο:

- Όταν λες του άλλου "πήγαινε και τι με νοιάζει" χάνει τη μαγεία του το "ενοχικό", το "παράνομο" κλπ.

- Εάν θέλει να το κάνει θα το κάνει ο κόσμος να χαλάσει. Γιατί να χαλιέμαι κι εγώ;;; Έχω τα δικά μου προβλήματα!!

Ναι είναι γνωστή τεχνική. Το λες "στα αστεία" και η γυναίκα πιστεύει πως αν απενοχοποιηθεί η φάση δε θα το κάνεις. Πετάς στο τέλος και ένα "αμαν μωρε δε ζηλεύεις" οποτε χαίρεται που "στην έφερε" και είσαι έτοιμος.

:D

This is a man's world

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...