Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΕΡΑΙΔΑ Κ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΑΣ

mama-mia

Recommended Posts

Πώς σας φαινεται η ιδεα να μοιραζει νεραιδα τις μπουμπουνιερες εξω απο την εκκλησια κ ενα μηχανημα να βγαζει μπουρμπουληθρες?

Μηπως ειναι λιγο κιτς? Εννοω οτι απ' την μια το βρισκω χαριτωμενο κ τα παιδια

θα τρελλαθουν, αλλα μηπως ειναι too much?Μηπως Τελικα χανει η βαπτιση, ως μυστηριο, κ η μπουμπουνιερα, ως εθιμο, το νοημα τους?

.png.png[/url]

Διαφημίσεις

Πώς σας φαινεται η ιδεα να μοιραζει νεραιδα τις μπουμπουνιερες εξω απο την εκκλησια κ ενα μηχανημα να βγαζει μπουρμπουληθρες?

Μηπως ειναι λιγο κιτς? Εννοω οτι απ' την μια το βρισκω χαριτωμενο κ τα παιδια

θα τρελλαθουν, αλλα μηπως ειναι too much?Μηπως Τελικα χανει η βαπτιση, ως μυστηριο, κ η μπουμπουνιερα, ως εθιμο, το νοημα τους?

Δεν το θεωρώ κιτς, απλά δεν είναι λίγο υπερβολικό;Δεν το σύζητώ οτι το θέαμα θα είναι εκπληκτικό αλλά πως να το πω....νομίζω πως δεν θα μείνει κανείς μέσα για το μυστήριο γιατί θα τραβάει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.Ίσως θα ήταν καλύτερα(κατά την ταπεινή μου άποψη)να το κάνεις σε παιδικό πάρτι και να μοιράζει δωράκια στα παιδιά.Εν τω μεταξύ(αν και φαντάζομαι πως θα'ναι έξω από την εκκλησία)ρώτα αν επιτρέπουν κάτι τόσο φαντασμαγορικό.....

as1cxEz0g410010MjkyZHwwNjIwZHxNeSBsaXR0bGUgTmljb2wgaXM.gif

Φανταζομαι οτι θα στηθει ενω ειμαστε μεσα στην εκκλησια....Δηλαδη οι καλεσμενοι θα το δουνε μολις βγουνε...Οι ιερεις δεν εχουνε προβλημα...Εχει ξαναγινει στην ιδια εκκλησια

.png.png[/url]

Φανταζομαι οτι θα στηθει ενω ειμαστε μεσα στην εκκλησια....Δηλαδη οι καλεσμενοι θα το δουνε μολις βγουνε...Οι ιερεις δεν εχουνε προβλημα...Εχει ξαναγινει στην ιδια εκκλησια

κάνε αυτό που νομίζεις εσύ καλύτερο και αυτό που θα διασκεδάσει τα παιδάκια απλά οι στολές εμένα με οδηγούν λίγο στο αποκριάτικο πάντα το είχα αυτό το κόλλημα.... αλλά δεν παύει να μου αρέσει σαν ιδέα και οι μπουρμπουλίθρες χαμός φοβερό!!!! έχω πάει σε βάφτιση με μπουρμπουλίθρες και έγινε χαμός με τα παιδάκια!!!