Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

λιωσιμο ζαχαρης με βουτηρο!!!???

supermama

Recommended Posts

βρε κοριτσια θελω τα φωτα σας γιατι εχω χαζεψει! λοιπον εχω μια συνταγη τυπου μηλοπιτας ευκολης και την κανω συχνα τωρα για να τη δινω για πρωινο την κορη μου στο σχολειο. χμμμ.. θα σας πω περιπου τη συνταγη για να καταλαβετε την απορια μου. λιωνεις ζαχαρη με βουτηρο,οχι ομως να παρει να βραζει το ριχνω στο ταψακι απο πανω φετες μηλο και απο πανω τη ζυμη που ειναι τυπου απλου κεικ.ψηνω και αναποδογυριζω.

την πρωτη φορα που την εκανα βγηκε τελεια. ζουμερη απο πανω και η ζαχαρη ειχε γινει πολυ μαλακη με τα μηλα μαζι. τωρα τελευταια ολο με ζαχαρωνει και σε καποια σημεια ειδικα το γλυκο κανει κρατς κρατς. Δε μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος. το ζεσταινω σε χαμηλη φωτια ανακατευοντας αλλα παλι τα ιδια. Η συνταγη ειναι γραμμενη οχι οτι θυμαμαι οποτε ακολουθω παντα τα ιδια βηματα αλλα δε μου βγαινει.

Ξερει καμια πως να λιωσω τη ζαχαρη με το βουτηρο χωρις να ζαχαρωσει? ναναι απλα λιωμενη καλα σαν πολυ αραιη κρεμα..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια θελω τα φωτα σας γιατι εχω χαζεψει! λοιπον εχω μια συνταγη τυπου μηλοπιτας ευκολης και την κανω συχνα τωρα για να τη δινω για πρωινο την κορη μου στο σχολειο. χμμμ.. θα σας πω περιπου τη συνταγη για να καταλαβετε την απορια μου. λιωνεις ζαχαρη με βουτηρο,οχι ομως να παρει να βραζει το ριχνω στο ταψακι απο πανω φετες μηλο και απο πανω τη ζυμη που ειναι τυπου απλου κεικ.ψηνω και αναποδογυριζω.

την πρωτη φορα που την εκανα βγηκε τελεια. ζουμερη απο πανω και η ζαχαρη ειχε γινει πολυ μαλακη με τα μηλα μαζι. τωρα τελευταια ολο με ζαχαρωνει και σε καποια σημεια ειδικα το γλυκο κανει κρατς κρατς. Δε μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος. το ζεσταινω σε χαμηλη φωτια ανακατευοντας αλλα παλι τα ιδια. Η συνταγη ειναι γραμμενη οχι οτι θυμαμαι οποτε ακολουθω παντα τα ιδια βηματα αλλα δε μου βγαινει.

Ξερει καμια πως να λιωσω τη ζαχαρη με το βουτηρο χωρις να ζαχαρωσει? ναναι απλα λιωμενη καλα σαν πολυ αραιη κρεμα..

Δοκίμασε να τα λιώσεις σε μπεν μαρί, όχι απ' ευθείας στη φωτιά.

λες? Να σου πω το σκεφτηκα αλλα δε τοκανα ακομα η χαζη.θα το δοκιμασω!

Ίσως η ζάχαρη κάνει χρατσ επειδή έρχεται σε επαφή με το καυτό σκεύος. Δοκίμασε το μπεν μαρί και αν δε, σκεφτόμαστε κάτι άλλο.

θα μπορουσε η ζαχαρη να αντικατασταθει με ζαχαρη αχνη.εγω μια φορα εκανα τουρτα και δεν ειχα ζαχαρη αχνη οποτε η ''ξυπνια''εβαλα στο μουλτι ζαχαρη την εκανα αχνη και την εβαλα στην τουρτα....τουρτα κριτσ κριτσ εχετε φαει?εμεις ναι!γι αυτο λεω μηπως επειδη η αχνη δεν κρυσταλοποιειται μηπως?!!!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

μαζι με τη ζαχαρη και το βουτυρο να βαζεις στο τηγανι και τις φετες μηλου...

πρασινα μηλα καλυτερα, δεν σπανε

πως να φανταστείς οτι μπορείς να αγαπήσεις τοοοοσο πολύ!

εγώ πάλι κάνω κάτι πιο μπελαλίδικο αλλά σίγουρο

Λιώνω το βούτυρο, είτε στο μικροκυμάτων, είτε στο μπρίκι και κατόπιν το χτυπάω στο μίξερ μαζί με την ζάχαρη και μετά συνεχίζω την συνταγή μου!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

underage και λιωνει ετσι τελειως η ζαχαρη? θελω να το δοκιμασω αλλα τοκανα την ημερα που εβαλα την ερωτηση οποτε ακομα εχουμε. αφηστε που εμπλεξα και με μια μικροανακαινηση που κανουμε σε ενα δωματιο και δε εχω πολυ χρονο για δοκιμες. Το καλο ειναι οτι η κορη μου μου ειπε μαμα τελεια ηταν η μηλοπιτα!!!! οποτε τουλαχιστον θα φαγωθει. εμεις την τρωμε αλλα πιο πολυ για κεινη την εκανα για να τη δινω στο σχολειο για πρωινο αυτες τις μερες που εχω τρεξιματα

1-2-3MPOMPIRES!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...