Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σακκούλες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

με την απλη και πρακτικη λογικη οχι δεν ειναι.οπως λεει και katerinak υποτιθετε οτι ειναι καινουργιες και τις παιρνεις. εγω τις βαζω στο πλαστικο με τις τρυπες που εχει στο ικεα και ουτε ακουμπανε πουθενα ουτε τιποτα αν και δε με ειχε ανησυχησει ποτε αυτο τωρα που το σκεφτομαι.. παντως η μητερα μου καποτε μου ελεγε μονο να μην την αφηνω στο δρομο πχ οταν περιμενουμε ας πουμε το αστικο κ.τ.λ. γιατι τοτε λερωνοντε. Αλλα και παλι δε σκαω εκει που τις βαζω δεν εχουν επαφη με κατι. εξαλλου για τον καδο σκουπιδιων τις κραταω.Τωρα αν εννοεις και τις αλλες σακουλες απο διαφορα ψωνια ειναι και κεινες καθαρες. Αν σε ανησυχει ομως τοσο κρατα τη συμβουλη της μαμας μου

1-2-3MPOMPIRES!!!

Μου ειχε πει καποιος που εκανε απολυμανση στα σπιτια για κατσαριδες οτι οι σακουλες των σουπερ μαρκετ εχουν πανω τους αυγα απο κατσαριδες γιατι στις αποθηκες των μαρκετ που τις βαζουν γινεται χαμος απο αυτα τα σιχαμερα εντομα.Δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα και μονο που μου εβαλε τη ιδεα εγω κατευθειαν τις πεταω στην ανακυκλωση και για τον καδο αγοραζω σακουλες.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Μου ειχε πει καποιος που εκανε απολυμανση στα σπιτια για κατσαριδες οτι οι σακουλες των σουπερ μαρκετ εχουν πανω τους αυγα απο κατσαριδες γιατι στις αποθηκες των μαρκετ που τις βαζουν γινεται χαμος απο αυτα τα σιχαμερα εντομα.Δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα και μονο που μου εβαλε τη ιδεα εγω κατευθειαν τις πεταω στην ανακυκλωση και για τον καδο αγοραζω σακουλες.

Ωραία μας έκανες την καρδιά περιβόλι!

Γιατί δηλαδή μέσα στις αποθήκες των σούπερ μάρκετ μόνο σακούλες αποθηκεύουν ; Τα τρόφιμα δηλαδή που τα αποθηκεύουν;

O5X4p2.png 

Διαφημίσεις

ΑΧ τι μου κάνεις.... Στην ανακύκλωση και αυτές....

Αχ κοπελιές μην ακούτε τον έναν και τον άλλον, ό,τι μ@λ@κι@ του έρθει του καθενός το πετάει! Έλεος! Δούλευα επί 5,5 χρόνια σαν διευθύντρια σούπερ μάρκετ. Σας πληροφορώ πως οι αποθήκες του καταστήματος, όπως επίσης και οι αποθήκες του κέντρου διανομής ήταν καθαρότερες και από τα σπίτια μας. Ούτε λόγος για έντομα, γιατί υποχρεώνονται βάσει νομου σε απεντομώσεις ανά μήνα. Και σκεφτείτε το λίγο, θα σύμφερε κανέναν τους να βρεθεί έστω και το παραμικρό ίχνος εντόμου σε σακούλα συσκευασίας? Ξέρετε τι εύκολο είναι να δεχτούν καταγγελία?

Οι σακούλες των σούπερ μάρκετ παραλαμβάνονται όπως όλα τα υπόλοιπα προϊόντα, κλεισμένες ανά χιλιάδες μέσα σε άλλη συσκευασία. Άρα δεν υπάρχει κίνδυνος από εκεί. Ίσως να υπάρχει αν τις αφήνετε στο έδαφος όπως είπε και μια κοπελιά πιο πάνω, διαφορετικά μην τις φοβάστε. Προσέχτε μόνο μην είναι τρύπιες όταν τις βάζετε στους κάδους και τρέξουν τα ζουμιά. Ως γνωστόν δεν είναι και της καλύτερης ποιότητας.

Λες ρε μπεμπα?Τζαμπα με αγχωσε ο...... και τις πετουσα ολες κατευθειαν?

Τι να πω χωρις να ειναι σιγουροι για κατι πετανε τις κοτσανες και οποιον παρει ο Χαρος anyway...

z1QBp3.png UKB8p3.png

ναι καλε μη τρελενεστε τοσο. μια χαρα ειναι η σακουλες. Ετσι και αλλιως τις εχουμε απλα καπου τακτοποιημενες για κατι απλο που θα χρειαστουμε μια σακουλα. δε τις βαζουμε και μαζι με τα εσωρουχα μας που λεει ο λογος..χαχα

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις