Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια,το μωρο μου ειναι 2μιση μηνων,μεχρι πριν 3 μερες ετρωγε αρκετα καλα,επερνε κ το βαρος,ολα μια χαρα σχεδον,τωρα γινεται μαχη για να φαει..ξεκιναει με ορεξη,τρωει 50 γρ. κ αρχιζει να κλαιει κ να τεντονεται...[πειναει ακομα αλλα δειχνει σαν να ποναει κ δεν μπορει να φαει]μετα απο 20 λεπτα περιπου τρωει αλλα 100 γρ.με αρκετη ορεξη!!!τι μπορει να εχει???

line_feet_beg_40_time_1278648000_text_f4ef20e2e1f4f1e1f7e1eae920eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Κολικοί μου μυρίζονται....Εμένα είχε κολικούς από πολύ μωρό με αποκορύφωμα εκεί περίπου στους 2-2,5 μήνες. Όταν τον έβαζα στο στήθος, έκανε το λεγόμενο "τόξο", έκλαιγε, έτρωγε 5 λεπτά και κλάμα τρελό. Είχα τρελαθεί, το παιδί δεν έτρωγε καλά με αποτέλεσμα κάθε μισή με μία ώρα να είναι στο στήθος και να κάνει αυτό το πράγμα. Ακόμα και η παιδιατρος μου επιβεβαίωσε ότι αυτή η συμπεριφορά οφείλεται κατά 99% σε κολικούς ή ΓΟΠ. Τα συμπτώματα δυστυχώς μοιάζουν πολύ και ποτέ κανένας γιατρός δεν είναι βέβαιος τί από τα 2 συμβαίνει.

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Διαφημίσεις

κατα πάσα πιθανότητα κολικοί. Και εγώ το έψαξα τότε για ΓΟΠ και τελικά τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Οταν αρχίζει και κλαίει σταμάτα να τον ταίζεις και να το βάζεις λίγο στον ώμο σου να πιέζεται ελαφριά η κοιλίτσα του και μόλις ηρεμήσει συνεχισε τον όπως λένε και τα κορίτσια παραπάνω.

Lr4cp2.pngIP5up2.png